Σε αυτό ποντάρουν , το ξέρουν καλά το παιχνίδι , και πιο είναι το παιχνίδι , το ότι δεν είμαστε ενωμένοι , δεν λειτουργούμε σαν μια οργανωμένη ομάδα , σαν μια γροθιά που δεν ανοίγει με τίποτα . Βλέπουμε ότι υπάρχουν άνθρωποι που κοιτάνε μόνο την πάρτη τους , λοιπόν η θα γίνει κάτι οργανωμένο , να ξηλωθεί η βρωμιά από τον κυνηγιτικη οικογένεια , και το μεγαλύτερο όπλο που έχουμε , την ψήφο μας , να σκεφτόμαστε πολύ καλά που θα τη δώσουμε , με γνώμονα και κριτήριο το γενικό σύνολο , και όχι μόνο το ατομικό συμφέρον , γιατί έτσι μας φτάσαν εδώ που είμαστε , γιατί κοιτάμε μόνο το εγώ μας , ξέρω ότι όλα αυτά τα γνωρίζουμε όλοι , αλά πριν είναι τελείως αργά , αν δεν είναι ήδη , πρέπει να αλλάξουμε τρόπο σκέψης και νοοτροπία για την ζωή μας Γενικά , αλλά και τα πολιτικά πιστεύω μας , υπάρχουν και στο χώρο μας αρκετή , που δεν θα επρέπε να είναι , γιατί απλά είναι ζημία για μας , και μας δημιουργούν λανθασμένη εικόνα , και γενικά δεν έχουν αντιληφθεί σωστά , ότι το κυνήγι δεν είναι να βγω στη φύση και να σκοτώσω ( να συλλέξω ) κρέας , και να το παίξω ο γαμ......ας της γειτονιάς , η του χωριού μου , το κυνήγι είναι τρόπος ζωής , είναι η διαδικασία όλοι , το ξύπνημα τής φύσης . Αυτοί που το παίζουν πρόεδροι και γραμματεύς , χωρίς να θέλω να απαξιωσο όλους τους εμπλεκόμενους , υπάρχουν αξιόλογοι άνθρωποι σε συλλόγους που κάνουν σωστή δουλειά , πρέπει όμως να ξηλωθεί η μούχλα , αυτοί που μας κρατάνε πίσω . Ζητώ συγνώμη αν σας κούρασα , όμως αυτή είναι η ταπεινή μου άποψη .