Κυνηγετικές Πυρίτιδες Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Το θεμα ειναι, να φτιαξει site να παραγγελνουμε 24 ωρες το 24ωρο κ οχι μονο μεσω τηλεφωνου....ειμαστε καποιοι, που λογο ωραριου, δεν προλαβαινουμε να πιασουμε τηλεφωνο στα χερια μας, σε ωρες καταστηματων...
Ναι έχεις δικιο..,,

Το θεμα ειναι, να φτιαξει site να παραγγελνουμε 24 ωρες το 24ωρο κ οχι μονο μεσω τηλεφωνου....ειμαστε καποιοι, που λογο ωραριου, δεν προλαβαινουμε να πιασουμε τηλεφωνο στα χερια μας, σε ωρες καταστηματων...
Συμφωνώ Κώστα, και εκτος αυτού δεν ξερω κατα πόσο ο Καβαδίας ανανεώνει τις τιμες του Κενταυρου και τη διαθεσιμότητα. Με αυτά που θελω να ρωτήσω εγω θα τον κρατήσω 20 λεπτα στο τηλεφωνο.

Καλή ερώτηση ... NSI = Nobel Sport Italy άρα Ιταλική αλλά έχει αγοράσει την Vectan Γαλλική και την Maxam Ισπανική οπότε γίνεται λίγο της Πόπης.
Γαλλική μητρική εταιρεία
Το 1992 η Γαλλικη SNPE (vectan) κάνει μια σύμπραξη - εξαγορά της MAIONCHI η οποία στο εν τω μεταξύ το 1991 είχε ενωθεί με την Ιταλική SMI.
Το 1992 εξαγοράζονται και η ΒPD ( πυριτιδες) και η MARTIGNONI (κάλυκες) δημιουργώντας έτσι ένα ευρωπαϊκό υπερκολοσσο παραγωγής φυσιγγιων. την Nobel Sport
και η Σεντιτ δικιά τους είναι

Να κλείσουν ολες και να ξαναβγούν Bofors και Νομπελ Αγγλιας! Και Ιντεάλ ελληνική! fgr2
εγώ να ξανανοίξουν οι μπαρουτόμυλοι της Δημητσάνααααςςς fgr2fgr2fgr2fgr2

μαγκίτες μου το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω... λουστήτε την παγκοσμιοποίηση......

εγώ να ξανανοίξουν οι μπαρουτόμυλοι της Δημητσάνααααςςς fgr2fgr2fgr2fgr2

μαγκίτες μου το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω... λουστήτε την παγκοσμιοποίηση......

Το μηχάνημα παντός του έχουν κάνει ανακαίνιση τι να βάζουμε 1.50γρ Χ 28γρ θα βάζουμε 5.60γρ Χ 28γρ.my man.

Γαλλική μητρική εταιρεία
Το 1992 η Γαλλικη SNPE (vectan) κάνει μια σύμπραξη - εξαγορά της MAIONCHI η οποία στο εν τω μεταξύ το 1991 είχε ενωθεί με την Ιταλική SMI.
Το 1992 εξαγοράζονται και η ΒPD ( πυριτιδες) και η MARTIGNONI (κάλυκες) δημιουργώντας έτσι ένα ευρωπαϊκό υπερκολοσσο παραγωγής φυσιγγιων. την Nobel Sport
και η Σεντιτ δικιά τους είναι
Μου τα είχες πει αλλά τα είχα ξεχάσει :(

Status
Not open for further replies.
Back