Κυνηγετικές Πυρίτιδες Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Θεωρώ ότι με τον Z2M 24 θα είναι πιο ήπιο φυσίγγι και ότι πρέπει για έναρξη!
Θα πλησιάζει το εμπορικό B&P Light 30gr.

Δεν ειναι ''κακός'' ο Ζ2Μ....Αλλα θα προτιμουσα εναν ΘΩΔΗ...για ποιο μαλακό...
Θα βγαλω ογκομετρια με Θωδη και τζιοβαννι....να δω τι δινουν...!!

Αχχχ αυτά τα τσιγάρα και ο αναπτήρας δίπλα στην πυρίτιδα... :)
Θελει να κανει πρόβες, για την πρωτοχρονια που ερχετε... .big smile.
Δεν ειναι ''κακός'' ο Ζ2Μ....Αλλα θα προτιμουσα εναν ΘΩΔΗ...για ποιο μαλακό...
Θα βγαλω ογκομετρια με Θωδη και τζιοβαννι....να δω τι δινουν...!!
Τα πιο πολλα γκαζια, θα στα δωσει ο "Gio"...

Τότε αγαπητέ Νίκο να χρησιμοποιείς μόνο διβασικές πυρίτιδες. :D
Η νιτρογλυκερίνη, που έχουν σα βάση οι διβασικές, είναι το φάρμακο που εμπεριέχουν τα τσιρότα και τα υπογλώσσια των καρδιοπαθών ως γνωστό.

Να εισαι παντα καλα!!!
Νομιζεις οτι τυχαια λεω το '' ο Θεος ευλογησε την S4 -SIPE -TECNA''...!!! :D

ΜΒ32 - CX2000-1,60X30 -TZIOB.22-N8,5 - 68,5 - K.A.X.-11,5.

View attachment 52142
Το ιδιο σεταπ με ΤΖΙΟΒ. 24 - Κ.Α.Χ -10,5 χιλιοστα.

View attachment 52143
Εαν ηξερα οτι ειχατε τετοιες ''ανησυχιες'' θα τα ειχα μετρησει ολα το πρωι !!!:)
Το πρώτο θα το ρέλιαζα στα 57,2 - 57-3 και το δεύτερο στα 57, 5.

Το πρώτο θα το ρέλιαζα στα 57,2 - 57-3 και το δεύτερο στα 57, 5.

Mαζι σου και εγω.....Εννοω οτι γουσταρει ο καθε ενας.....Εγω την εχω ''βρει'' με το 5σταδιακο και το
56,5....και πολυ δυσκολα το αλλαζω φιλε!!
Ειναι αυτο που λεω....περι ορεξεως....

ΥΓ. Στην ''μπριζα'' δεν μπαινω....πεδιο βολης δεν παω παλι...Εκτος και αν υπαρξει σεταπ...''θανατηφορο''...!!! :D

Η 24αρα εισαγεται αλλα δεν ξερω αν εχει αυτη τη στιγμη ο Κενταυρος....
Η Aquila βγαινει ×24 (×28 αν δεν κανω λαθος) σε ×32 & ×36.
Α οκ! Μου ειπε ενας φιλος οτι θα παραγγειλει και με ρωτησε αν θελω. Δεν εχω ακουσει για x28 και γιαυτο ρωτησα. Τωρα πως και τι δεν ξερω οταν ξαναπαω χωριο θα τον ρωτησω.

Αυτες οι 2 τι ειναι? Σε 28αρια τις βρηκα με καψουλι cx2000. Η 1η στο 1,30 και η 2η στο 1,35
View attachment 52476View attachment 52477
Η πρώτη λέω ότι είναι Aquila SV (x24), δεν είναι η V (x28) λόγω της δόσης. Θα έπρεπε να είναι γύρω στο 1,40 ...
Τη δεύτερη δεν τη βλέπω καλά, πιθανόν να είναι G2000 ... Αν έλεγες και σε ποιο φυσίγγι τη βρήκες...

Η πρώτη λέω ότι είναι Aquila SV (x24), δεν είναι η V (x28) λόγω της δόσης. Θα έπρεπε να είναι γύρω στο 1,40 ...
Τη δεύτερη δεν τη βλέπω καλά, πιθανόν να είναι G2000 ... Αν έλεγες και σε ποιο φυσίγγι τη βρήκες...
Ευχαριστώ πολύ Στέλιο! Στου Αγγελοπουλου τα 28 αρια περσινα και φετινα.....αυτη που λες οτι ειναι Aquila sv (x24) ειναι στα φετινά.

Ευχαριστώ πολύ Στέλιο! Στου Αγγελοπουλου τα 28 αρια περσινα και φετινα.....αυτη που λες οτι ειναι Aquila sv (x24) ειναι στα φετινά.
Όπως μου τα λες τώρα, θα έβαζα στοίχημα (... ένα ψιλό .yel.) ότι πράγματι είναι G2000 !!! Δεν τα ξέρω αυτά τα φυσίγγια. Πιθανόν να την άλλαξε φέτος λόγω έλλειψης, ή οικονομίας ...

Status
Not open for further replies.
Back