Κυνηγετικές Πυρίτιδες Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τάσο, δεν υπάρχουν εδώ.Έχουμε τα αντιαεροπορικά ναβάρο που είπαμε και έχουμε κι αυτά τα με την NS.Μάλλον διαστημικά θα είναι και δεν τα ξέρουμε...
Ότι δεν υπάρχουν είναι βέβαιο.....

Πυριτιδα ΝS δεν έχω ξανακουσει...
ΝC υπήρχε......

Καλησπέρα σας,
Ήδη έστειλα μήνυμα παραπόνων στη Nobel Sport, για ότι συμβαίνει με τις πυρίτιδες της (ειδικά με τις πιο δημοφιλείς) στην Ελλάδα.
Αναφέρθηκα στο μηδενικό στοκ, στις φήμες που κυκλοφορούν στην κυνηγετική κοινότητα στην Ελλάδα και τους ζήτησα να μας δώσουν λύση.
Επίσης στην πίεση που πιθανόν να μας ασκούν στο ξεκίνημα της κυνηγετικής περιόδου, όσοι μετέχουν σε αυτή την αλυσίδα.
Προτείνω να στείλετε και εσείς παρόμοια μηνύματα διαμαρτυρίας και να τιμωρήσουμε με τον δικό μας τρόπο τους υπεύθυνους, αν φυσικά ποτέ τους μάθουμε.
Με εκτίμηση
Τους είπες ότι τους κράζει το μοναδικό φόρουμ της Ελλάδας❓

Πυρίτιδα Μ92S, τα σχόλια σας :)

Καλη για ξηρο καιρο....
Στους μειον......εαν δεν την φορτωσεις με την σεσουλα....σε πουλησε...
Νορμαλ σεταπ δοκιμασμενο στους +10 βαθμους και μετα δοκιμασμενο στους μειον 4ρεις βαθμους
( φυσιγγια απο ψυγειο ) εχασε 40 μετρα απο την αρχικη ταχυτητα που ειχε στους+10 βαθμους..
Δλδ to V1,5-396m/s εγινε V1,5-354m/s !!!
Kατα τα αλλα καλη πυριτιδα....βγαζει καλες τουφεκιες ....μεχρι και στα 50 γραμμαρια που την εχω δοκιμασει !!!

Και στο εικοσαρι δεν τα έχουμε βρει.
Μάλλον γιατί αυτή θέλει 30γραμμαρια+ Και εγώ ειμαι στα 28- όποτε δεν θα τα βρούμε ποτέ.
Στο δώδεκα δεν την έχω δουλέψει αλλά γενικά δεν ακούω τα καλύτερα, TECNA και άγιο ο θεως.

Καλη για ξηρο καιρο....
Στους μειον......εαν δεν την φορτωσεις με την σεσουλα....σε πουλησε...
Νορμαλ σεταπ δοκιμασμενο στους +10 βαθμους και μετα δοκιμασμενο στους μειον 4ρεις βαθμους
( φυσιγγια απο ψυγειο ) εχασε 40 μετρα απο την αρχικη ταχυτητα που ειχε στους+10 βαθμους..
Δλδ to V1,5-396m/s εγινε V1,5-354m/s !!!
Kατα τα αλλα καλη πυριτιδα....βγαζει καλες τουφεκιες ....μεχρι και στα 50 γραμμαρια που την εχω δοκιμασει !!!
Νίκο Καλημέρα!:)

Η MG2 είναι καλύτερη η όχι? ( αλλα βάρη βέβαια, αλλα αν έκανες μια σύγκριση...).think.

Νίκο Καλημέρα!:)

Η MG2 είναι καλύτερη η όχι? ( αλλα βάρη βέβαια, αλλα αν έκανες μια σύγκριση...).think.

Nαι εχω δοκιμες και απο τις δυο....Την MG2 την θεωρω καλυτερη.... στα ιδια βαρη με την Μ92ς!!!
Αυτα ομως ειναι ''γουστα''.....και μιλαμε για διαφορετικες πυριτιδες καπτεν !!!

Status
Not open for further replies.
Back