Ο.Κ!Nαι εχω δοκιμες και απο τις δυο....Την MG2 την θεωρω καλυτερη.... στα ιδια βαρη με την Μ92ς!!!
Αυτα ομως ειναι ''γουστα''.....και μιλαμε για διαφορετικες πυριτιδες καπτεν !!!

Ο.Κ!Nαι εχω δοκιμες και απο τις δυο....Την MG2 την θεωρω καλυτερη.... στα ιδια βαρη με την Μ92ς!!!
Αυτα ομως ειναι ''γουστα''.....και μιλαμε για διαφορετικες πυριτιδες καπτεν !!!
Δεν ξέρω ποιος στο είπε η που το διάβασες..RC το κίτρινο με τη μάλλινη τάπα
Εντάξει αφού δεν το πιστεύεις μην ασχολείσαιΔεν ξέρω ποιος στο είπε η που το διάβασες..
Η RC δεν δίνει στοιχεία για τις πυριτιδες που χρησιμοποιεί,ασε που για να καταλάβεις κάθε φορά το ρισκάρεις......
Εκτός κ πράγματι έχει γράψει κάπου polvere NS(που εξακολουθώ να πιστευω οτι δεν υπάρχει αυτή η πυριτιδα..) με σκοπό να μπερδέψει τον ανταγωνισμό....
Αλλά κ παλι... Αυτό δεν το πιστευω.....
Ασχολείται γιατί έκανες μία ερώτηση και προσπαθούμε να σε κατατοπίσουμε, οΤάσος είναι εγκυκλοπέδια στα φυσίγγια, κάποιοι άλλοι στις πυρίτιδες. Δεν μας δείχνεις τίποτα, παρά μας λες για κάποιο κίτρινο φυσίγγιο της πιο μυστικοπαθούς εταιρείας κατασκευής φυσιγγίων!Εντάξει αφού δεν το πιστεύεις μην ασχολείσαι
Πολύ καλή πυρίτιδα την δουλευω κάμποσα χρόνια στα 36 37γρ.Πυρίτιδα Μ92S, τα σχόλια σας![]()
Παρτο αλλιώς Νικόλα....Εντάξει αφού δεν το πιστεύεις μην ασχολείσαι
Δεν γ@ μιουντε η ιταλοι μην σοσουν να ξαναδοσουνΈχω υπέροχα νέα για όλους τους λάτρεις των διβασικών.
Sipe Yiok, S4 Yiok, Tecna Yiok!
Πήγα σήμερα στον Κένταυρο για αγορές και μου είπε Διβασικές Yiok.
Θα ξαναέλθουν Αν και Όταν θελήσει και μπορέσει η εταιρεία που τις παράγει.![]()
Ποια μπαρουτια του εχουν μεινει ;;Έχω υπέροχα νέα για όλους τους λάτρεις των διβασικών.
Εσύ δεν έχεις ανάγκη, έχεις αμερικάνεςΔεν γ@ μιουντε η ιταλοι μην σοσουν να ξαναδοσουν![]()
Εεε ναι.αλα.της δυπλης βασης της κανανε δαν τα μουτρα τους πλεον.και σηγα θεοι ειναι,υπαρχουν και οι γαλικες η οπιες μπενουν τωρα καλα στο πεχνηδηΕσύ δεν έχεις ανάγκη, έχεις αμερικάνες![]()
Eυτυχως που το λες και εσύ γιατί όταν είπα ποιες δεν θα ξανά έρθουν ακόμα και βρισιές έφαγα λες και εγώ κάνω κουμάντοΈχω υπέροχα νέα για όλους τους λάτρεις των διβασικών.
Ούτε GM3 θα ξανά δώσουν και για όλα φταίει ο ΛάμπροςΈχω υπέροχα νέα για όλους τους λάτρεις των διβασικών.
Ας της φανεΟύτε GM3 θα ξανά δώσουν και για όλα φταίει ο Λάμπρος
Σαν την τεκνα καμίαΕεε ναι.αλα.της δυπλης βασης της κανανε δαν τα μουτρα τους πλεον.και σηγα θεοι ειναι,υπαρχουν και οι γαλικες η οπιες μπενουν τωρα καλα στο πεχνηδη
Μην το λεςΣαν την τεκνα καμία
Δεν θα τις φάνε ρε φίλε απλά θα γεμίζουν τα δικά τους φυσίγγια που είναι πλέον πανάκριβα και δεν θα έχουν τον Λάμπρο να τους αντιγράφειΑς της φανε
Εγώ για πάρτη μου με μερικά που έχουν τεκνα είμαι υπέρ ευχαριστημένος ούτε αμερικανικά ούτε ίδιο γομωσεις ούτε τίποτα μπροστά σε αυτάΜην το λες