Nobel glaxon 84 κατα 99%Ποια πυριτιδα ειναι αυτη βρε παλικαρια μου ???
Την γνωριζει καποιος ??
Δοσολογια 2,5Χ40-42 Γραμμαρια σκαγια...Το καψουλι αυτο που βλεπετε...
View attachment 69238
View attachment 69239
Nobel glaxon 84 κατα 99%Ποια πυριτιδα ειναι αυτη βρε παλικαρια μου ???
Την γνωριζει καποιος ??
View attachment 69238
View attachment 69239
Nobel glaxon 84 κατα 99%
ΣΕ καμμια περιπτωση δεν ειναι 84αρα η δοσολογια ειναι στο 2.50 επισης εχει καποια δισκια που παραπεμπουν σε 86 nobel glascow εχω ολη την σειρα nobel και τις δουλευωNobel glaxon 84 κατα 99%
ΣΕ καμμια περιπτωση δεν ειναι 84αρα η δοσολογια ειναι στο 2.50 επισης εχει καποια δισκια που παραπεμπουν σε 86 nobel glascow εχω ολη την σειρα nobel και τις δουλευω
Για πες...Λες να πιασαμε ''αδιαβαστο'' τον κουζουλο Φιλε νικο αυτη ειναι επισης με συχρονα υλικα περαν του φερμε και του 6.45 δουλευει αψογα με καψυλιο 686 και ΜΟΝΟ Η συγκεριμενη σειρα (80) της νομπελ θελει πιεση επι της πυριτιδος 25 λιμπρες περιπου για να καει σωστα εννοω το χαρτονακι επι της πυριτιδος βελτιστο δε ειναι το χαρτονακι να ειναι 2.5 η 3 χιλ
Νικο προσοχη φιλε μου σε συγχρονα υλικα αλλαζσι η δοσολογια να ξερεις θελει προσοχη αυτοι που λες δεν ειναι σαν lb6 ειναι πατεντα τα χτενια ειναι για να καθετε ποιο ψηλα το βυσμα αφου κλεινανε με ρελι στους συγκεκριμενουν καλυκεςΣε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες Σπυρο μου !!!!
Εδωσαν σε εναν καλο μου φιλο 4-5 κουτια με τετοια φυσιγγια...και δεν τα εμπιστευοταν να ριξει..
Εχουν σκουριασει οι καλυκες και θα γινει αναγομωση....
Επισεις ορισμενα εχουν LB6 οχι σαν αυτους που κυκλοφορουν τωρα...εχουν πεταλα απο την μανα τους
και ''χτενι'' κατω απο την φουστα !!
Και παλι χιλια ευχαριστω φιλε μου !!!
Μοιαζει πολυ .Αλλα μπορι να ειναι και αμερικανικη HI SKORNobel glaxon 84 κατα 99%
Μόνο το πετρέλαιο ;Τ
το πετρέλαιο έχει φτάσει στα πιο χαμηλά όπως ήταν το 2021 και εμείς ακόμα πληρώνουμε παραπάνω! Α ρε ματσουκι που θέλουνε!!
Από την δοσολογία και την όψη αμερικάνικη.Ποια πυριτιδα ειναι αυτη βρε παλικαρια μου ???
Την γνωριζει καποιος ??
View attachment 69238
View attachment 69239
Δε σε εβρισε κανενας ρε Σταύρακα!!Ευχαριστώ ήθελα να είμαι σίγουρος γιατί όταν είπα πέρυσι εδώ ότι δεν θα ξανά έρθουν πετάχτηκαν κάποιοι και με βρίσανε λές και εγω έκοψα την εισαγωγή χαχαχαχα
Συμφωνω, αλλα το "θολώνει" το λεω μρταφορικα λογο των τιμων...καταλαβες.Γιατι βρε Κωστη μου θολωνει το τοπιο στην ιδιογομωση ???
Τα εμπορικα πιστευεις οτι θα ειναι ποιο φτηνα ??
Μια η αλλη θα ειναι. φιλε....Απλα καποιοι θα κοψουν τις τριπλετες....![]()
![]()
Αστο Κωστα μη το ψαχνεις......Τ
το πετρέλαιο έχει φτάσει στα πιο χαμηλά όπως ήταν το 2021 και εμείς ακόμα πληρώνουμε παραπάνω! Α ρε ματσουκι που θέλουνε!!
Εσυ αλομονο, κι αν δεν τις ειχες....ΣΕ καμμια περιπτωση δεν ειναι 84αρα η δοσολογια ειναι στο 2.50 επισης εχει καποια δισκια που παραπεμπουν σε 86 nobel glascow εχω ολη την σειρα nobel και τις δουλευω
Κώστα το έμαθες από κάπου αυτό…, αν είναι από έτσι ιδιογωμοση τέλοςΦορτωστε πυριτιδες, γιατι τα υλικα ξανα περνουν επανω....π.χ. οι LB6 αυτη τη στιγμη, λανσαρωνται στην αγορα προς 9.90€ τα 100τμχ...Ελλαδα ετσι...
Οι πυριτιδες οι σκοπευτικες θα φτασουν το 30€....οι δε πυριτιδες τις N.S. ...αστο, καλυτερα να μην εισαχθουν...εν ολιγης, οι τιμες των πυριτιδων που πωλούνται ΤΩΡΑ σε τιμή κιλού, θα πωλούνται σε τιμη ΜΟΝΟ των 500gr....το κιλο θα ξεπερασει το 100€...χρυσός..
Δυστιχώς, θολώνει το τοπίο για τον ιδιογομωτη.
τα ιδια μου ειπε και μενα ,καλοκαιρι αλλα μου ειπε δεν θα ειναι παρα πολυ πιο πανω απο τιμες.Μίλησα με Κένταυρο πυρητιδες Νόμπελ σπορτ από καλοκαίρι και αν.. ούτε ξέρουν τι τιμες θα έρθουν αν ερθουν
Νικο προσοχη φιλε μου σε συγχρονα υλικα αλλαζσι η δοσολογια να ξερεις θελει προσοχη αυτοι που λες δεν ειναι σαν lb6 ειναι πατεντα τα χτενια ειναι για να καθετε ποιο ψηλα το βυσμα αφου κλεινανε με ρελι στους συγκεκριμενουν καλυκες
Ο καθε ενας, εχει τις πηγες του Ηλία...Κώστα το έμαθες από κάπου αυτό…, αν είναι από έτσι ιδιογωμοση τέλος
Μακαρι να ερθουν....ετσι κι αλλιως δεν θα τη σταματησω (πιστεύω) την ιδιογομωση, γιατι καθε χρονο, ριχνω δε ριχνω 10 κουτια απ'ολα τα θηραματα...οποτε λιγα κ καλα.τα ιδια μου ειπε και μενα ,καλοκαιρι αλλα μου ειπε δεν θα ειναι παρα πολυ πιο πανω απο τιμες.
Αν η χρονιές είναι σαν αυτές 3 που πέρασαν ούτε 10 δεν ριχνο αν έχει πουλια όμως και τα υλικά πάνε στον θεο μόνο χοντρά θα φτιάχνω για κυχλα αγορασταΜακαρι να ερθουν....ετσι κι αλλιως δεν θα τη σταματησω (πιστεύω) την ιδιογομωση, γιατι καθε χρονο, ριχνω δε ριχνω 10 κουτια απ'ολα τα θηραματα...οποτε λιγα κ καλα.