Αυτην ξεχασετο,ουτε στο αμερηκα δεν κηκλοφοραει πλεον.οτη εχουμε εχουμεIMR 800Χ ρε μούτρο αχαχαχα
Αυτην ξεχασετο,ουτε στο αμερηκα δεν κηκλοφοραει πλεον.οτη εχουμε εχουμεIMR 800Χ ρε μούτρο αχαχαχα
Παρτην Γιάννη, είναι ταμάμ για το "μικρό" !!!Την ψαχνο αυτηννν.για το 36ρη.τη μπαρουτη θελη για ανταλαγη???
kellongs coco pops!Δωστε τα ''φωτα'' σας παλικαρια !!!
Ποια πυριτιδα πιστευετε οτι ειναι αυτη ??
View attachment 76089
View attachment 76090
Παλια πυριτιδα ειναι...
Για nobel glaxon 60 μιαζη.τα δυσκια ειναι μονχρωμα???Δωστε τα ''φωτα'' σας παλικαρια !!!
View attachment 76089
View attachment 76090
Παλια πυριτιδα ειναι...
Νόμπελ 60 την έχω βρει σε φυσίγγια σβολιαζε σαν σιπεΔωστε τα ''φωτα'' σας παλικαρια !!!
View attachment 76089
View attachment 76090
Παλια πυριτιδα ειναι...
Έχει τριφτεί μου φαίνεται.Δωστε τα ''φωτα'' σας παλικαρια !!!
View attachment 76089
View attachment 76090
Παλια πυριτιδα ειναι...
Νόμπελ 60 την έχω βρει σε φυσίγγια σβολιαζε σαν σιπε
Για nobel glaxon 60 μιαζη.τα δυσκια ειναι μονχρωμα???
Έχει τριφτεί μου φαίνεται.
Ρωτα των μικρό @Giannis k που να θυμάμαι εγώ γέρασα τότε που έφτιαχνα με το κοκοροντουφεκοΜονοχρωμα....Σεταπ εχουμε για αυτην ??? Ενα ''μπουσουλα'' θελω παλικαρια !!!
Απλα να σου πω οτι τα πλειστα κυνηγετικα εμποριου εδω της απλής σειρας μεχρι 32 γρ επι χρονια ειναι με α1 και αρχικες ταχυτητες 385-395 επι το πληστον και τα δινουν κυριως για υγρασιες τα πρωινα(ηπιοι χειμωνες)Ρε θα με τρελάνετε ?
Αυτή δεν είναι που τα φτύνει στην υγρασία ?
Πάνω που μαθαίνω κάτι με εσάς το ξεχνάω.
Φαβα μαυρη σπασμενη στο γουδι ειναι ρεkellongs coco pops!
Αμε την δουλευο ακομα σε ρελιαστο με μαλινο.12χ65 615 1,80χ32 πλαστικο εμφρακτηρα μαλινο χαρτακι ρελι στα 60.12χ68,50 1,85χ32 ολα τα αλα ειδια ρελη στα 63.ειναι πολη νευρηκη δηπλης βασης δεν μασαει πουθεναΜονοχρωμα....Σεταπ εχουμε για αυτην ??? Ενα ''μπουσουλα'' θελω παλικαρια !!!
Εχω μπολικη απο δαυτη .Για nobel glaxon 60 μιαζη.τα δυσκια ειναι μονχρωμα???
Αμε την δουλευο ακομα σε ρελιαστο με μαλινο.12χ65 615 1,80χ32 πλαστικο εμφρακτηρα μαλινο χαρτακι ρελι στα 60.12χ68,50 1,85χ32 ολα τα αλα ειδια ρελη στα 63.ειναι πολη νευρηκη δηπλης βασης δεν μασαει πουθενα
Νίκο στην φωτογραφία φαίνεται σαν να διαλύθηκαν, τριφτηκαν, πολλά δισκία, αυτό είναι κακό σημάδι για μία καθαρά διβασικη πυρίτιδα και μάλιστα αυτής της ποιότητας. Ίσως έχει αρχίσει να αλλοιώνεται και να έχει γίνει πολύ πιο ταχυκαυστη.
Ειναι η νομπλελ glascow 80 γεμιζετε με 6.45 η με σουρ φερμε η με συχρονα καψυλια μεχρι 32 γρ οχι παραπανω ενδεικτικο δε με μαλλινη ταπα ....κλπΝαι ειναι λιγο....Αλλα δεν υπαρχει προβλημα...Θα καει φιλε !!!
Ειναι η νομπλελ glascow 80 γεμιζετε με 6.45 η με σουρ φερμε η με συχρονα καψυλια μεχρι 32 γρ οχι παραπανω ενδεικτικο δε με μαλλινη ταπα ....κλπ