Κυνηγετικές Πυρίτιδες Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Νόμπελ 60 την έχω βρει σε φυσίγγια σβολιαζε σαν σιπε

Για nobel glaxon 60 μιαζη.τα δυσκια ειναι μονχρωμα???

Μονοχρωμα....Σεταπ εχουμε για αυτην ??? Ενα ''μπουσουλα'' θελω παλικαρια !!!

Ρε θα με τρελάνετε ?
Αυτή δεν είναι που τα φτύνει στην υγρασία ?
Πάνω που μαθαίνω κάτι με εσάς το ξεχνάω.
Απλα να σου πω οτι τα πλειστα κυνηγετικα εμποριου εδω της απλής σειρας μεχρι 32 γρ επι χρονια ειναι με α1 και αρχικες ταχυτητες 385-395 επι το πληστον και τα δινουν κυριως για υγρασιες τα πρωινα(ηπιοι χειμωνες)
Παραδειγμα τα starlight και το europa 32 της βικτορυ

Η δευτερη πιο διαδεδομενη μπαρουτι στα απλα ειναι το d20

Φυσικα στο προσφατο παρελθον οσον αφορα την α1 δεν ξερω εαν εχει αντικατασταθει με ισπανικες λογο του θεματος στην αγορα

Για ολες τις μπαρουτες λενε οτι κολωνουν στην υγρασια

Το θεμα ειναι το στησιμο
Και εκει υπερτερει η ιδιογομωση

Στο ετοιμο πρεπει αγοραζεις να δοκιμαζεις να αποριπτεις μεχρι να το βρεις και μετα να παρακαλας να μεινει σταθερο

Στην ιδιογομωση δοκιμαζεις το βρισκεις και τελειωσες μεχρι μια μερα να σου πουν - τελος το υλικο παμε για αλλα

Και στα δυο πρεπει να στοκαρεις για να εισαι εξασφαλισμενος

Στην ιδιογομωση βρισκεις πιο ευκολα τι θελεις τι σου κανει και τι πρεπει να στοκαρεις

Μονοχρωμα....Σεταπ εχουμε για αυτην ??? Ενα ''μπουσουλα'' θελω παλικαρια !!!
Αμε την δουλευο ακομα σε ρελιαστο με μαλινο.12χ65 615 1,80χ32 πλαστικο εμφρακτηρα μαλινο χαρτακι ρελι στα 60.12χ68,50 1,85χ32 ολα τα αλα ειδια ρελη στα 63.ειναι πολη νευρηκη δηπλης βασης δεν μασαει πουθενα

Αμε την δουλευο ακομα σε ρελιαστο με μαλινο.12χ65 615 1,80χ32 πλαστικο εμφρακτηρα μαλινο χαρτακι ρελι στα 60.12χ68,50 1,85χ32 ολα τα αλα ειδια ρελη στα 63.ειναι πολη νευρηκη δηπλης βασης δεν μασαει πουθενα

Σε ευχαριστω πολυ ρε Κρητικαρε....κουζουλε μου !!! :)

Νίκο στην φωτογραφία φαίνεται σαν να διαλύθηκαν, τριφτηκαν, πολλά δισκία, αυτό είναι κακό σημάδι για μία καθαρά διβασικη πυρίτιδα και μάλιστα αυτής της ποιότητας. Ίσως έχει αρχίσει να αλλοιώνεται και να έχει γίνει πολύ πιο ταχυκαυστη.

Νίκο στην φωτογραφία φαίνεται σαν να διαλύθηκαν, τριφτηκαν, πολλά δισκία, αυτό είναι κακό σημάδι για μία καθαρά διβασικη πυρίτιδα και μάλιστα αυτής της ποιότητας. Ίσως έχει αρχίσει να αλλοιώνεται και να έχει γίνει πολύ πιο ταχυκαυστη.

Ναι οντως ειναι λιγο ''ταλαιπωρημενη'' Λευτερη μου !!!
Τα ''καμωματα της''....θα τα δειξει ολα ο ταχογραφος και ο στοχος....φιλε μου...και βαση αυτων θα
αποφασισω για την ''τυχη'' της !!!

Status
Not open for further replies.
Back