Kinigos
Moderator
Ήσουν ευχαριστημένος??Την είχα κάνει δοκιμές σκορπάει λίγο περισσότερο από την mb36 είχα κάνει και κάτι μπεκάτσες πάντα στα 36γρ
Ήσουν ευχαριστημένος??Την είχα κάνει δοκιμές σκορπάει λίγο περισσότερο από την mb36 είχα κάνει και κάτι μπεκάτσες πάντα στα 36γρ
Αυτό που λές δεν ισχύει, κάτι δεν έκανες καλά.σκορπάει λίγο περισσότερο από την mb36 είχα κάνει και κάτι μπεκάτσες πάντα στα 36γρ
Δε νομίζω να ανέβεις πολύ σε bar. Γι' αυτά τα γραμμάρια ανέβα σε πυρίτιδα. Σκέψου ότι μπορείς να δουλέψεις 1,85 psb2 με 34 γραμμάρια σκάγια και είναι νορμάλ. Άρα τα δράμια θέλουν περισσότερη πυρίτιδα. Τι όπλο έχεις;να ρωτησω κατι,με psb2 των 36γρ οχι την sp, 12βολο 10/0 με βαρος 2,85 δηλαδη 34,2 και πρασινο gualandi g12 συγκεντρωτηρα ποσο μπορεισ να βαλεις πυριτιδα σε απλο καλυκα χωρις μπαφερ και αλευρι και ποσο με αυτα,πχ στα 34,2 βαζεις 1,85 και στα 34,2 συν 1,5σκονη βαζεις 1,88 ας πουμε η θα φυγει απο τα 800μπαρ ας πουμε με 616 και θα παρεις τουλαχιστον 420μ η οχι,ευχαριστω
Καλή ήταν ντεμιδουρα σαν την A1...Ήσουν ευχαριστημένος??
Καλα ως γνωστόν δεν κάνω και τίποτα σωστάΑυτό που λές δεν ισχύει, κάτι δεν έκανες καλά.
baikal ij54.το εχω ριξει με 1,88 χωρις σκονη,αλλα βαζοντας μπαφερ με φοβιζειΔε νομίζω να ανέβεις πολύ σε bar. Γι' αυτά τα γραμμάρια ανέβα σε πυρίτιδα. Σκέψου ότι μπορείς να δουλέψεις 1,85 psb2 με 34 γραμμάρια σκάγια και είναι νορμάλ. Άρα τα δράμια θέλουν περισσότερη πυρίτιδα. Τι όπλο έχεις;
μιχαλη αστερι με cx2000 στο 58,2 κλεισιμο πιστευεις ειναι οκ με πρασινο κοντο gualandi επειδη αντιστοιχα 14βολο 9/0 με βαρος 34,3 συν 1,7 μπαφερ και ψηλο sg με κομμενα 2 στεφανια εδωσε σε φιλο που το μετρησε με 1.88 852 bar με 58 κλεισιμο.αρα οσο και να κοψει πιεσεις ο πρασινος και να μη το σφιξω αποκλειεται να εχει κατω απο 740,ετσι πιστευω,αρα λογικα το κανω χωρις και 1,85Ρελι ή αστεροειδές; Καψουλι; Με μπάφερ θα πάει στα 36γρ και το μπάφερ θα ανεβάσει λίγο τις πιέσεις. Τώρα για το όπλο σου θέλεις με χαμηλές πιέσεις.
οκ σ ε ευχαριστωΚαι απλό εμπορικό να πάρεις με δράμια τόσα bar θα τα έχει περίπου.
Σε αποθήκη ήταν από το 2000δεςΗ D20 αν τις χτυπα το φως της ημερας, αυτο το χρωμα παιρνουν με τον καιρο...
Για csb μου κάνει εμένα.Σε αποθήκη ήταν από το 2000δες
Είναι πολύ χοντρή... κάτι φυσίγγια 1.60χ32 έριχνα στα χαρτονια να δω τσοκ τεστ Τσόρτσιλ και τέτοια δεν έχω ρίξει σε κυνήγιΓια csb μου κάνει εμένα.
Για δοκίμασε και ανέβασε και στο 1,70Είναι πολύ χοντρή... κάτι φυσίγγια 1.60χ32 έριχνα στα χαρτονια να δω τσοκ τεστ Τσόρτσιλ και τέτοια δεν έχω ρίξει σε κυνήγι
Ουτε ΚΑΝ.Για csb μου κάνει εμένα.