Κυνηγετικές Πυρίτιδες Αρχείο

Status
Not open for further replies.
H A0 είναι φοβερή πυρίτιδα αλλά δεν την έχω δουλέψει.
Μελλοντικά και όταν πάω στο αστέρι σίγουρα θα την χρησιμοποιήσω!
μαζευω οπως ειπα, μηνα/μηνα τα υλικα, και αφηνω στο τελος την μηχανη, σαν πιο <βαρια> οικονομικα.
Σκεφτομαι να παρω μια Λασκας300. και να ξεμπερδευω ;)
Τωρα για ρέλι, μου ειπαν οι περισσοτεροι εδω, αλλα και πεντασταδιακή οπως αποδίδει καλυτερα;)

μαζευω οπως ειπα, μηνα/μηνα τα υλικα, και αφηνω στο τελος την μηχανη, σαν πιο <βαρια> οικονομικα.
Σκεφτομαι να παρω μια Λασκας300. και να ξεμπερδευω ;)
Τωρα για ρέλι, μου ειπαν οι περισσοτεροι εδω, αλλα και πεντασταδιακή οπως αποδίδει καλυτερα;)
Διονύση μπήκες απ' ευθείας στα βαθιά με την sipe...
Όπως σου είπε και ο Μάριος είναι δύσκολη πυρίτιδα για αρχή..
Καλή και η Α1 αλλά για εμένα δεν συγκρίνεται με την psb 1
Όπως κι αν έχει σου εύχομαι καλή αρχή και πάντα με προσοχή...

Καλημέρα παιδιά...αυτές τις μέρες θα παραγγείλω πυρίτιδα για το 16αρι...
Να πάρω μόνο ( 1kg) sipe? Η να πάρω. Και κάποια άλλη? Π.χ Α1/ psb1?
Για καλοκαίρι ( πολύ χλωμό το βλέπω φέτος το κυνήγι τρυγονιου) με αυξημένες θερμοκρασίες, μήπως είναι καλύτερα μια άλλη εκτός της sipe?.think.
Χρώστα χάρη που δν υπάρχει GP....

την νιτρογλυκερίνη τι την έκαναν για να "αντιμετωπίσει" το ψύχος;;;

απάντηση: "φτιάξαν την ΤΕCΝΑ και με ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΒΟΛΗ" fgr2
(ωχ, ωχ μόλις αντιλήφθην ότι βάζω μπουρλότο στη συζήτηση και δεν έχω χρόνο να γράφω κατεβατά απαντήσεις )
Φίλε μου δεν το γλυτώνεις το γράψιμο γι'αυτό ξεκίνα με μια σύντομη περίληψη.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων ...

Ευχαρηστω Γιωργο για την απαντηση...
Δεν κρατιομουνα, και πηρα 1/2 kg (αυθεντικη συσκευασια) sipe, + 1/2 kg (Aυθεντικη συσκευασια) AO. ;)
ε,ε,ε, καλά ήμουν σίγουρος ότι θα έπαιρνες Σίπε!!!!
σαν να σου είπα: "άσε την φερραρι για αργότερα, μάθε πρώτα να οδηγείς αλφα ρομέο" .yelling.

και δεν φτάνει που πήρες την φερράρι, πήρες και την ΛΑΜΠΟΡΓΚΙΝΙ Α0 να τις ζευγαρώσεις!!!! .very funny.

πως τα κατάφερες έτσι α, μπρε παιδί; :eek:

Άντε με το καλό και με την (ΑΓΑΠΗΜΈΝΗ ΜΟΥ) - HONDA NSX - tecna .my man.

πέραν της πλάκας, άκουσε μια φορά τι σΕ λέω, διάλεξε και πάρε MIA από αυτές:
Α1, D20, PSB1 (όπως πολύ σωστά σου είπε ο φίλος Τάκις)
χμμμ μάλλον καλύτερα PSB1 λόγω πλήρους ζελατινοποίησης, βέβαια η Α1 είναι αγαπημένη μου αλλά περί ορέξεως..........

Μην πάρεις πολλές μπαρούτες θα χαθείς, θα μπερδευτείς άσχημα .tired.

PSB1 Ή Α1 ΚΑΙ σίπε και ΤΕΛΟΣ! (όπως λέει και ο φίλος freeman)

ξεκινάς με την μονοβασική , δοκιμάζεις!!!!!
καταλήγεις σε 2-3 γεμισιές (που θα σε καλύψουν απόλυτα σχεδόν σε όλα στα κυνήγια που ξέρω ότι κάνεις)
μετά πιάνεις την Σίπε = άλλες 2-3 γεμισιές και δεν χρειάζεσαι άλλη
με 4-6 τύπους φυσιγγίων είσαι ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΛΥΜΜΕΝΟΣ
την Α0 άστην να την γεμισουΜΕ αργότερα για ζόρικες καταστάσεις.... (πληθυντικός καθόλου τυχαίος χαρ, χαρ (σατανικό γέλιο))

καλά τα γράφω αλλά τζάμπα τα γράφω αφού το ξέρω ότι θα κάνεις τα ίδια λάθη που έκανα κι εγώ μέχρι να καταλήξεις σε 2-3 μπαρούτες...... ταμάχι = αρρώστια ;)

σαν να σου είπα: "άσε την φερραρι για αργότερα, μάθε πρώτα να οδηγείς αλφα ρομέο" .yelling.

και δεν φτάνει που πήρες την φερράρι, πήρες και την ΛΑΜΠΟΡΓΚΙΝΙ Α0 να τις ζευγαρώσεις!!!! .very funny.

χμμμ μάλλον καλύτερα PSB1 λόγω πλήρους ζελατινοποίησης, βέβαια η Α1 είναι αγαπημένη μου αλλά περί ορέξεως..........

καταλήγεις σε 2-3 γεμισιές (που θα σε καλύψουν απόλυτα σχεδόν σε όλα στα κυνήγια που ξέρω ότι κάνεις)
την Α0 άστην να την γεμισουΜΕ αργότερα για ζόρικες καταστάσεις.... (πληθυντικός καθόλου τυχαίος χαρ, χαρ (σατανικό γέλιο))

καλά τα γράφω αλλά τζάμπα τα γράφω αφού το ξέρω ότι θα κάνεις τα ίδια λάθη που έκανα κι εγώ μέχρι να καταλήξεις σε 2-3 μπαρούτες...... ταμάχι = αρρώστια ;)
Συνηθως οταν με ρωτανε, τα ιδια λεω και γω, αλλα οταν φτασω στο σταδιο παραγγελιας, κανω ακριβως το αντιθετο

Συγνώμη, πιάστηκα αδιάβαστος... Ποιά ειναι η ελληνική συμβολή;
Ο Ιταλός Καθηγητής (μου διαφεύγει το όνομά του) που έφτιαξε την Tecna, είχε ως βασικό σύμβουλό του τον Γ. Βλαχόπουλο ο οποίος και όρισε τις βασικές προδιαγραφές...

Μέφαγες!!! Τελικα, πηρα 1/2 κιλο sipe, και 1/2 κιλο psb1 ;)

Συνηθως οταν με ρωτανε, τα ιδια λεω και γω, αλλα οταν φτασω στο σταδιο παραγγελιας, κανω ακριβως το αντιθετο
Φίλε μου Βίκτορα το έχω ξεπεράσει προ καιρού αυτό το στάδιο......

έχω κατασταλάξει σε Α1 JK6 και Sipe, έχω κάνει ΓΕΝΝΑΙΕΣ ΑΓΟΡΕΣ για να έχω απόθεμα της ίδιας παρτίδας και με το ρυθμό που ρίχνω φυσίγγια θα κρατήσει ΧΡΟΝΙΑ αυτή η κολώνια.....
μόλις μου τελειώσει το απόθεμα (η Σιπε λιγόστεψε αρκετά έπεσε κάτω από 10 κιλά το απόθεμα) .yelling.

θα πάρω TECNA και μια μονοβασικη ή τροποποιημένη (μάλλον ισπανική) και θα ξαναρχίσω απ την αρχή....

υ.γ. τι έγινε παλικάρια ψαρώσατε με το απόθεμα της Σίπε;;;;
ε, λοιπόν πλάκα σας έκανα! ούτε 500 γρ. δεν μου μείνανε ....... .my man.

Ειναι Τecna που παραγεται στο εργοστασιο της Explosia στην Τσεχια. Πανω γραφει Tecna-Lovex. Ψαχνοντας στο ιντερνετ βρισκεις και Sipe-Lovex
Οι υπόλοιπες της NSI παράγονται στην Ιταλία δηλαδή; Τι καθορίζει την εθνικότητα μιας πυρίτιδας;

Status
Not open for further replies.
Back