D
dionisis
Να πάω φιλήσω τον Αντώνη τον σουβλατζή ;;;;να πας συον φίλο μου τον Αντώνη με το σουβλαντζίδικο με τις χειροποίητες πίττες και να μου τον φιλήσεις.

Για τι με πέρασες ρε;;;;
Να πάω φιλήσω τον Αντώνη τον σουβλατζή ;;;;να πας συον φίλο μου τον Αντώνη με το σουβλαντζίδικο με τις χειροποίητες πίττες και να μου τον φιλήσεις.
Για σουβλαντζού!!Να πάω φιλήσω τον Αντώνη τον σουβλατζή ;;;;
Για τι με πέρασες ρε;;;;
Αμσ πας Ληξούρι να πας συον φίλο μου τον Αντώνη με το σουβλαντζίδικο με τις χειροποίητες πίττες και να μου τον φιλήσεις.Τουχω στείλει χαιρετισμούς με πολλά άτομα ,αλλά αυτός περιμένει ποτε θα πάω εγώ.![]()
Να πάω φιλήσω τον Αντώνη τον σουβλατζή ;;;;
Για τι με πέρασες ρε;;;;
Βλεπω τα ¨να παρετε φυσιγγια ¨ να γινεται ¨να παρετε σουβλακια ¨ ...Για σουβλαντζού!!![]()
Και γιατί ρε Τάσο δεν πήγες απο κοντά να δεις ; φοβήθηκες μην σε πουν ματάκια ;Καλησπέρα σας!
Τώρα το μεσημέρι μια σαύρα από τις μεγάλες τις πράσινες πέρασε απέναντι ένα μονοπάτι κ από πίσω της ένα φίδι την κυνηγούσε βολίδα με σηκωμένο το κεφάλι του..Τώρα τι απέγινε δεν ξέρω γιατί χάθηκαν κ τα δυο στα χόρτα..
Πρώτη φορά που είδα τέτοιο θέαμα live!
ο ανηψιός μου(από τον κουνιάδο μου)έπιασε 17230 μόρια και μπαίνει λογικά χημικός η κάτι με υπολογιστές που στοχεύειΚαλησπέρα μάγκες! Ελπίζω να είχαν καλά αποτελέσματα σήμερα όσοι έχουν παιδιά που έδωσαν πανελλήνιες!![]()