Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Επιστροφή απο το πανηπειρωτικο γλέντι του συλλόγου ηπειρωτών Γαλατσιου,με πολλές μπύρες και η ώρα εχει περάσει απο 3.
Αν και δεν είμαι πολύ φανατικός των εκδηλώσεων ,ομολογώ ότι ήταν μια ωραια βραδυά σαν αυτές που μόνο η πανηπειρωτική και η κρητική ομοσποονδία ξέρει να διοργανωνει.
Η ώρα κοντεύει 3:30 και εχει εγερτήριο στις 5
Καλό ξημέρωμα.

Καλημέρα από Κυλλήνη.
Καφεδάκι στο λιμάνι και αναμονή για το παπόρο.
Για άλλη μια φορά άκουσα τους μετεωρολόγους και ξεκινησα απο Αθηνα με το διάτρητο μπουφάν και απο μέσα ενα φανελακι .Στον δρομο το δάγκωσα κανονικά .kkk..kkk.

Καλημέρα σας και καλό Σ/Κ.
Έχουμε μια αραιή συννεφιά αλλά φαίνεται από τώρα ότι θα κάνει ζέστη. Εξάλλου έχω και τον σεττερά μου τον Ζικο που είναι ακριβής στην ημερήσια πρόβλεψη καύσωνα. Είναι το δεύτερο σερί πρωινό που δεν τρώει το φαγητό του .sarcastic. (ταΐζω τα σκυλιά μου πρωί-βράδυ) .

Last edited:
Καλημέρα σε όλη την παρέα! Έχω καιρό να μπω στο φόρουμ και μου λείψατε!
Εδώ και δύο μήνες μετακόμισα και συζώ με την κοπέλα μου και δυστυχώς η περιοχή έχει έλλειψη σε τηλεφωνικές γραμμές και εγώ είμαι χωρίς ίντερνετ. Αν βάλω και τα τρεξίματα για να στήσω ένα σπίτι εξ αρχής λίγος χρόνος μου έμενε για χαλάρωση..
Δεν έχω διαβάσει καθόλου το φόρουμ μιας και μπήκα για λίγο από τη δουλειά, οπότε ελπίζω να είστε όλοι καλά! Εύχομαι να μην αργήσει να συνδεθεί το τηλεφωνό μου και να τα ξαναλέμε σύντομα συχνα!

Status
Not open for further replies.
Back