Xα Χα Χα Χα Χα Χα !! Δεν πανε με αυτα τα ρουχα για καλαμαρια..
Το μονο καλο που μετα θα εβαλε μπόλικη χλωρίνη..
Το μονο καλο που μετα θα εβαλε μπόλικη χλωρίνη..
Last edited:
και εγώ ένα Panda είχα νοικιάσει στη Νάξο.......με τη τότε κοπέλα μου και νυν σύζυγο..........μας άρεσε το νησί πάρα πολύ γιατί δεν είχε αρχίσει να πήζει από κόσμο και κεντρικά ήταν καταπράσινο ενώ παραλιακά είχε το κλασσικό "χρώμα" των Κυκλάδων....
καλή συνέχεια Μάνο κι αν σε παίρνει κάτσε παραπάνω...δεν χάνεις τίποτε αν αργήσεις να γυρίσεις στην Αθήνα
Δηλαδή ρε μάγκες για να καταλάβω .what.
Αν πας με την κοπελιά σου στην Νάξο και δεν βρεις panda να νοικιάσεις , δεν υπάρχει καμία περίπτωση να την παντρευτείς ;;;![]()
Ναι, αν δεν μου τύχει κάτι έκτακτο, θα ερθω κατα τις 9:00-9:30
Είναι κόλλημα το σκοπευτήριο ρε γμτ.....Καλησπέρα σας κύριοι, δουλειά πάλι σήμερα έχασα και το σκοπευτήριο που πήγαινα και ξεχνιομουν λίγο.
Με ποιόν ;;;![]()
Ειδικα εδω Θεοφραστε ξεφευγεις λίγο από τη ζούγκλα, φραπέδακι στη διαδρομή συζήτηση για όπλα, μετά ψιλοκοντριτσες με τα φιλαράκια ,πάντα για πλάκα βέβαια.Είναι κόλλημα το σκοπευτήριο ρε γμτ.....
Λεβεντια μου ωρες καλες.Λοιπόν εγω έκλεισα εισιτηρια για Νάξο με την πρωην κοπέλα μου και νυν αρραβωνιαστικιά μου, μετράει πιστευω ε χρηστο;
Γιωργο οι παραλίες γιατι δεν σου αρεσουν; Εγω έπαθα την πλάκα μου με τα πράσινα νερά! Φαγητο εφαγα μια φορα χθες στο μαγαζι γοργόνα στην αγια Άννα! Ψαρικα φαγαμε ολα υπέροχα σε μεγάλες μερίδες και ποσο στα 37 ευρω, θεωρω καλη τιμη! Το μονο που δεν μου άρεσε ηταν η ρακι που ήπιαμε την οποια θεωρω απαράδεκτη επιηκως! Σημειώνω τον γιωργο που μυ λες για οταν παω μελανες. Σημερα θα παμε για φαγητο μαλλον ανω ποταμια.
Και βεβαια μετραει! Εισαι στον σωστο δρομο! .shake.Λοιπόν εγω έκλεισα εισιτηρια για Νάξο με την πρωην κοπέλα μου και νυν αρραβωνιαστικιά μου, μετράει πιστευω ε χρηστο;...
Όλοι για τις αδειες μετράμε μέρες..Μετράω μέρες για την άδεια ρε γαμώτο....kkk.
.buy buy..buy buy..buy buy.... κλαιν οι χήρες, κλαιν κι οι παντρεμενες...Χαιρετώ την παρέα.
Διακοπή εργασιών για λίγο και συνεχίζουμε.
Μετράω μέρες για την άδεια ρε γαμώτο....kkk.