Mafia Calabria
Moderator
Καλησπέρα σας κύριοι.
Ζολώτα θα στο κάμουμε κάμπριο...Φιλαράκο, μας έχεις πρήξει τα λιοκια με το κρύο και την ψύχρα, άναψε το τζάκι να ζεσταθείς . Κόψε και αυτούς τους φραπεδες γιατί σε βλέπω να την κόβεις την αλυσίδα...
Αντε φτιάξε το σπίτι να έρθουμε με τον Πανουτσο να στο κάνουμε καλοκαιρινό. .banana.
Να μας πας και για φασσες να χορτάσουμε τουφεκιδι .llk.
Τι πίνεις μωρή τρελή νάξερα.....Ζολώτα θα στο κάμουμε κάμπριο...
Συνοδεια ηχητικης υπόκρουσης Στελας Μπεζεντακου ήτοι θέλεις τραλαλά θέλω τραλαλό...
Οχι παρτα φυσιγγιαΚαλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλους...
Ρώτησε η γυναίκα μου προχτές ενα μάστορα πόσο θέλει να αλλάξει 5 συρόμενες σίτες που εχουμε στις μπαλκονόπορτες. 150€ ζήτησε ο τύπος....
Πήγα σήμερα το πρωί, πήρα τις νέες σίτες και τα λάστιχα, έκατσα 4 ώρες το πρωί και τις άλλαξα. Συνολικό κόστος 30€!!! Κοίτα να δεις κάτι πράγματα... ( να της πω οτι μου χρωστάει 120 € ?)
Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλους...
Ρώτησε η γυναίκα μου προχτές ενα μάστορα πόσο θέλει να αλλάξει 5 συρόμενες σίτες που εχουμε στις μπαλκονόπορτες. 150€ ζήτησε ο τύπος....
Πήγα σήμερα το πρωί, πήρα τις νέες σίτες και τα λάστιχα, έκατσα 4 ώρες το πρωί και τις άλλαξα. Συνολικό κόστος 30€!!! Κοίτα να δεις κάτι πράγματα... ( να της πω οτι μου χρωστάει 120 € ?)
Δεν βρήκα το ρολάκι.... έβαλα το λάστιχο μέσα, με ανοιχτήρι για μπουκάλια (το δούλευα μπρος - πίσω σαν μπουγατσομάχαιρο!)Εννοείται! Θα της πεις ότι θα είναι για τα πρώτα έξοδα του κουταβιού!
Βρήκες και το ρολάκι που βάζει το λάστιχο στο αυλάκι; Αν ναι θέλω να μου πάρεις κι εμένα ένα και να μου το φέρεις όταν βρεθούμε.
Καλησπέρα σας
θυμισε μας το οταν θα πλησιαζει ο καιρος να σου στειλουμε τηλεφωνα να βρεθουμε οπωσδηποτεΣυντεκνοι κατεβαινω στη μεγαλονησο 2 με 14 /8 για διακοπες Ρεθυμνο , ελπιζω να τα πουμε απο κοντα και να γνωριστουμε....buy buy.
Δεν βρήκα το ρολάκι.... έβαλα το λάστιχο μέσα, με ανοιχτήρι για μπουκάλια (το δούλευα μπρος - πίσω σαν μπουγατσομάχαιρο!)
![]()
Νικο θυμισέ μου μέρος.Εχω και γω εδώ ενα ξαδερφάκι που πήγε τα μελίσσια κάπου στα Γρεβενά σε καστανιές και αριές και επειδή δεν εχω δοκιμάσει τέτοιο μέλι θα πάρω ενα βαζο απο περιέργεια.Καλησπερα σας ελπιζω να σας βρηκα ολους καλα. Μολις γυρισα απο το χωριο. Μελι δασους δρυς καστανια αργια απο τα φασοτοπια. Ποιημα. Και με κερυθρα βεβαιως βεβαιως.![]()