Και πολυ καλά σου λεειΠαντως σ´ αυτο παντα διαφωνουμε με τον πατερα μου. Λεει να τα βαζω στον καταψυκτη καθαρισμενα.
Avidemux , οτι πιο απλο υπάρχει.Καλησπέρα αλάνια!
θα μπορούσε να μου προτεινει κάποιος ενα πρόγραμμα για να επεξεργαζομαι βιντεο?
κοψε ράψε δηλαδη...
Αντε ρε Γιάννη...να' ρθει κείνη η ωρα, να ροβολήσουμε στον Υψηλό...Την επόμενη σεζον θα βάλεις την ορίτζιναλ μακρομυτα και θα εναι και ντόπια.....απο τον Παντοκρατωρα![]()
Να μαντέψω τι βλέπει στα όνειρά της, η κοπέλα μου...
Τζουμερκιώτικο αγρίμι τον έχεις κάνει...να δω τώρα πως θα τον συμμαζέψεις στο διαμέρισμά...Και πάνω στο τελείωμα του φραπέ ,ο τριχωτός Φραπές που τόση ώρα μου έκανε παρέα,επιτέθηκε στα πεσμένα απο τον αέρα μήλα.
20mb image hosting
Ωραίος ρε Χρήστο!!!Είπα να τελειώσουμε με τα ορτύκια και τα τρυγόνια και καθίσαμε εγώ και ο πατέρας μου και τα καθαρίσαμε. Μας έμειναν για άλλη φορά μερικές μπεκάτσες και τέλος τα περσινά. Αυτό που χάρηκα περισσότερο, ήταν που οι κόρες μου παρακολούθησαν με ενδιαφέρον για πρώτη φορά ολόκληρη τη διαδικασία...
image url
Χρισταρα προσπάθησε να τα εκπαιδευσεις στο καθάρισμα , εγώ εκεί απέτυχα![]()
Ευχαριστη διαδικασια για μένα Σπύρο.Οποιο θήραμα χτυπηθεί κ πάει κ πέσει πολυ μακρυα..το σημαδευω κόβοντας του το ενα..πόδι..Αχ! ξυνεις πληγές ρε Διονύση...![]()
Τα καθαριστικα κ τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε εμείς οι κυνηγοί δεν κάνουν?μάλλον 1-2 μέρες χωρίς laptop θα το πάει ο μικρός για τυπικό καθαρισμό
όχι φίλε με τίποτα,απλά όταν τα παίξει θα του ρίξω μια τουφεκιά να μην παιδεύεται .ha ha ha.Τα καθαριστικα κ τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε εμείς οι κυνηγοί δεν κάνουν?![]()
Σωστός...Ευχαριστη διαδικασια για μένα Σπύρο.Οποιο θήραμα χτυπηθεί κ πάει κ πέσει πολυ μακρυα..το σημαδευω κόβοντας του το ενα..πόδι..
Γιατί έχει ιατροδικαστική..Αν κ γενικα το κάνω αυτο..
Για αυτο λέω ότι αν μπορούσαμε να ελέγχουμε τα θηράματα μας τότε θα βλέπαμε πολλά και διαφορα για τα φυσίγγια που χρησιμοποιούμε.
Και μάλιστα με τον σωστό τρόπο,γιατί παντα το ζητούμενο ειναι η τουφεκια πάνω στο θήραμα.![]()
Χα Χα καλο καλο...όχι φίλε με τίποτα,απλά όταν τα παίξει θα του ρίξω μια τουφεκιά να μην παιδεύεται .ha ha ha.
Μη ξεχάσεις να μετρήσεις ποσοστα συγκεντρωσης και διατρηση...όχι φίλε με τίποτα,απλά όταν τα παίξει θα του ρίξω μια τουφεκιά να μην παιδεύεται .ha ha ha.
Ρε Καπερνεκα πανω απο το λαπτοπ τρως ;;;;είπα του Γιωργάκη(ο φίλος του γιού)να μαζέψει ότι βρεί μέσα για να φιάξω ένα μπιφτέκι .ha ha ha.
ναι ρε Καραβακούνα,το έχω πεί,όταν γυρίζω από δουλειά μπροστά στο λάπτοπ για να ξεχνιέμαι και να κάνω δίαιταΡε Καπερνεκα πανω απο το λαπτοπ τρως ;;;;![]()
ναι ρε Καραβακούνα,το έχω πεί,όταν γυρίζω από δουλειά μπροστά στο λάπτοπ για να ξεχνιέμαι και να κάνω δίαιτα![]()