Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ωραια φωτο Τασο! Ηταν εποχες που οι κυνηγοι χρειαζοταν 2 φυσιγγιοθηκες... :)
Και η επαρχια εσφιζε από ζωη η αστυφιλια μειωμενη κ ο κάμπος κ το βουνό ηταν πανηγυρι ζωης κ ομορφιας.
Φαι πολυ συνηπαρξη ανθρωπου κ ζωων αξίες στην καθημερινοτητα κ βαρος στο ονομα κ στον λογο.

Πραγματι ωραιες εποχές.
Ευτυχώς τις προλαβα διπλα στον παππού μου .
Ηταν τοτε που αν έλεγες οτι δεν είσαι κυνηγός σε κοίταγαν περίεργα.
Θυμάμαι την παρέα του μπαρμπαΠασχαλη που γύρναγε απο την Μανδρα με κρεμασμένους τους λαγους στο αυτοκινητο και ο κοσμος τους επιβράβευε .
Πολλά άλλαξαν από τότε , άλλα προς το καλύτερο και άλλα προς το χειρότερο..
Αν υπηρχε μια ζυγαριά , μάλλον προς το χειροτερο θα έγερνε.

Καλημέρα σε όλους τους φίλους!

Και φωτο από άλλες εποχές..Έναρξη κυνηγιού 1980 κάπου στην κυπαρισσια..Διακρίνετε και ο συκολογος στην πουλιαστρα..:):)
Σε λάθος εποχές γεννήθηκα..:(:(:(:(
gifs upload

Που την πετυχες αυτη? Εχεις κανενα γνωστο προς τα εκει?

Αρι εκεί που σπιναρεις στο λιμάνι της Καλαμάτας μήπως τον έχεις πετύχει πουθενά??.sarcastic..sarcastic.
.very funny..very funny..very funny..very funny..very funny..very funny..very funny.

Οχι φιλε...προσεχω... .sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Καλησπερα στην παρεα , τελεταια μερα στο Αστυ .....και φυγαμε για διακοπες . !!!! Εχω να παω διακοπες απο το 2013 και εδω που τα λεμε αν δεν ειχα και το σπιτι του γιου στο Ρεθυμνο που σπουδαζει θα ηταν δυσκολα . Δοξα το θεο ....ευχομαι σε ολου σας πατε δε πατε διακοπες καλα να περασετε !!
Πιστευω να τα πω με κανενα φιλο συντεκνο , θα παω σιγουρα Χανια και θα τηλ με τον φιλο Ευριπιδη .buy buy.
Μπορει και σκοπευτηριο αν πεισω και την γυναικα που θα ειναι μαζι μου .yelling.....ωχ .threat.
Παιδια οποιος θελει με μυνημα σνταλλασουμε τηλ για επαφη

Καλησπερα στην παρεα , τελεταια μερα στο Αστυ .....και φυγαμε για διακοπες . !!!! Εχω να παω διακοπες απο το 2013 και εδω που τα λεμε αν δεν ειχα και το σπιτι του γιου στο Ρεθυμνο που σπουδαζει θα ηταν δυσκολα . Δοξα το θεο ....ευχομαι σε ολου σας πατε δε πατε διακοπες καλα να περασετε !!
Πιστευω να τα πω με κανενα φιλο συντεκνο , θα παω σιγουρα Χανια και θα τηλ με τον φιλο Ευριπιδη .buy buy.
Μπορει και σκοπευτηριο αν πεισω και την γυναικα που θα ειναι μαζι μου .yelling.....ωχ .threat.
Παιδια οποιος θελει με μυνημα σνταλλασουμε τηλ για επαφη
Αν έρθεις και προς Ηράκλειο, εδώ είμαστε στείλε μου πμ Αργύρη.

Με ιδιαιτερη χαρα μπαινω αποψε και παλι στο "οικογενειακο" site, κυριολεκτικα ξεθεωμενος, οι τελευταιες ημερες ηταν δυσκολες, ζεστες, τα ειχαν ολα.
Την καλησπερα μου λοιπον σε ολους τους λεβεντες, ευχομαι να εχετε ενα υπεροχο Σαββατοβραδο.
Κλειστα και εμεις απο σημερα, με προγραμματισμενες εργασιες συντηρησης και υγειινης/καθαριοτητας για τις επομενες ημερες.
Καλες διακοπες σε ολους, καλη ξεκουραση, με υγεια, δυναμη και αγαπη στις οικογενειες σας.

Status
Not open for further replies.
Back