Εδώ διαφωνώ! Με το βάρος του αποχωρισμού, ο γυρισμός πρέπει να είναι εύκολος...Λαθος προηγειτε η κυπρος.
Ειναι κατήφορο εξαλου .
Σε εσενα ειναι ανηφορο
Πλάκα-πλάκα και εσένα σε περιμένω εδώ κάποια στιγμή... μη ξεχνιόμαστε...
Εδώ διαφωνώ! Με το βάρος του αποχωρισμού, ο γυρισμός πρέπει να είναι εύκολος...Λαθος προηγειτε η κυπρος.
Ειναι κατήφορο εξαλου .
Σε εσενα ειναι ανηφορο
Χρήστο το άτομο πάει στο νησί με ¨αγριες" διαθέσεις αλλά θα σου πω με ΠΜ γιατί ντρέπομαι δημόσια
.buy buy. .buy buy. .buy buy. .buy buy.Πες μου και μένα και δεν θα μετανοιώσεις ....
......τώρα το πλοίο έχει σαλπάρει
κι απ το νερό εξαφανιστήκαν ψάρια και γλάροι........
Ωχ αχ..
Ελα κ θα σε βάλω εκεί που καθόταν ο πρόεδροςκαλημέρα σας φίλοι μου καλοί
σήμερις τ απόγευμα αναχωρούμε με την κυρά μου για 3ημερο εις νήσον Ανδρου
έχωμεν κλείσει δωμάτιο 100 μέτρα από την θαλασσα στην <<βίλα Τζίμης>>
ναι ο καλός μου γείτονας συγκυνηγός οδηγός μου και αδελφικός μου φίλος θα μας φιλοξενήσει
ξεκούραση λοιπόν όλη μέρα και τα βράδια στην ταβέρνα του <<Κόσση>> πεθερού του Τζίμη που είναι η καλύτερη της Άνδρου
φωτό όταν με το καλό επιστρέψουμε
Επίσης φίλεΚαλησπέρα σας ομορφάντρες!
Έκανες το καλύτερο που θα μπορούσες να κανεις..καλησπερα. μολις γυρισα μετα απο 1 ωρα ποδηλατο και νοιωθω πτωμα. τα παραπανω κιλα δυστυχως πληρωνονται. σιγα σιγα ομως θα φυγουν
Μα αν δεν καταλαβενω τους συναδέλφους μου τότε ποιον θα καταλάβω..ατιμουλικο, πως με καταλαβαινειςςςςς
Καλά ρε φίλε, έκανες τόσα έξοδα να τα βάλεις και τώρα θες να τα διώξεις; .xm.καλησπερα. μολις γυρισα μετα απο 1 ωρα ποδηλατο και νοιωθω πτωμα. τα παραπανω κιλα δυστυχως πληρωνονται. σιγα σιγα ομως θα φυγουν