Φίλε Περαστικά σου!Με εχει τυλίξει μια γριπη κ με χει τρελάνει.
Να την χαίρεστε Σύρο και να την δεις όπως επιθυμείτεΓιορτάζει σήμερα και η μικρή μου κόρη το δεύτερο όνομα της και η μέρα-φυσικά-είναι αφιερωμένη σ' αυτην!!!
Φίλε Περαστικά σου!Με εχει τυλίξει μια γριπη κ με χει τρελάνει.
Να την χαίρεστε Σύρο και να την δεις όπως επιθυμείτεΓιορτάζει σήμερα και η μικρή μου κόρη το δεύτερο όνομα της και η μέρα-φυσικά-είναι αφιερωμένη σ' αυτην!!!
Καλημέρα στην παρέα και καλό ΣΚ να έχουμε!
Καλά να περνάτε όσοι είστε διακοπές!!!!
Κάποιοι βέβαια δεν μπορούν να συγκρατήσουν αρχέγονα πάθη που έρχονται στην επιφάνεια και προβαίνουν σε φρικαλεότητες...
αφήνοντας ''καμένη γη'' στο πέρασμα τους...
Οπως φαίνεται και απο το φωτορεπορταζ του Δημήτρη, Αρχές και κάτοικοι είναι πανικόβλητοι απο το πογκρόμ σεξ και βίας που εχει ξεσπάσει, απο αυτό το άγνωστο πλάσμα, στα έρμα αμνοερίφια του νησιού και έχουν επιστρατευτει, εξορκιστές, κυνηγοί λυκανθρώπων, επαγγελματίες κυνηγοί μεγάλων θηραμάτων, επιστήμονες με ειδικότητα στην εξωγήινη δραστηριότητα...άλλα μάταια... όλοι τους έχουν μείνει άφωνοι και σηκώνουν τα χέρια ψηλά δηλώνοντας οτι, κάνεις τους δεν έχει αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν...
και το μυστήριο παραμένει άλυτο...
Αν και υπάρχει μια περιρρέουσα φήμη, οτι κάποιοι ξέρουν αλλά κρατούν το στόμα τους κλειστό...
Πεςραστικά φίλε και γρήγορα γερός.Καλημέρα μας.
Του Σωτηρος σήμερα.
Με εχει τυλίξει μια γριπη κ με χει τρελάνει.
Δεν περνω τα ποδια μου.
Περαστικά Χρύσανθε...
Χρόνια πολλά και σε όσους γιορτάζουν...
Γιορτάζει σήμερα και η μικρή μου κόρη το δεύτερο όνομα της και η μέρα-φυσικά-είναι αφιερωμένη σ' αυτην!!!
Ευχαριστώ Δημήτρη!!!Σπύρο πολύχρονη η κόρη ,να την χαίρεστε και να την καμαρώνεται πάντα .
Γι αυτό φαγώθηκες να πας τα πάρεις απο την Κέρκυρα ,εεεεε ;;
Είναι νωρίς ακόμα!Καλησπέρα Βασίλη, μεσημέριασε, άιντε να φας κανά μεζέ
Πολυχρονη να τη χαιρεσαι τη κουκλα σου Σπυρο.Περαστικά Χρύσανθε...
Χρόνια πολλά και σε όσους γιορτάζουν...
Γιορτάζει σήμερα και η μικρή μου κόρη το δεύτερο όνομα της και η μέρα-φυσικά-είναι αφιερωμένη σ' αυτην!!!
Δεν είναι και άσχημη ιδέα.Μόνο που μπορεί να κινδυνέψουμε απο κατι αλεπουδιάρηδες ....Δημητρη σκεφτουμε για την ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΩΝ ΑΛΕΠΟΥΣ,τι λες.xm.
Δημητρη σκεφτουμε για την ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΩΝ ΑΛΕΠΟΥΣ,τι λες.xm.
Λάγνο, πονηρό, προκλητικό βλέμμα...Φτου φτου ...κουκλάρα μου
Πέραστικα και γρήγορα Χρυσανθε!!Καλημέρα μας.
Του Σωτηρος σήμερα.
Με εχει τυλίξει μια γριπη κ με χει τρελάνει.
Δεν περνω τα ποδια μου.
Γιαννη κ σε μας ετσι ακριβώς.
Ελπιζω να κανει χειμωνσ κ βροχές γιατι την βαψαμε.
Ποτιζεις στις 6 κ το απογευμα είναι λες κ χουν να πιουν μια βφομαδα.
Ειχα να παω κατω για τσιμέντα σημερα μα δεν μπορω να παρω τα ποδια μου
Να την χαίρεστε Σπύρο,πολύχρονη!!!!Γιορτάζει σήμερα και η μικρή μου κόρη το δεύτερο όνομα της
Σ' ευχαριστώ Τάσο μου!!!!Να την χαίρεστε Σπύρο,πολύχρονη!!!!