Εγώ χτες σε γάμο ήπια πάνω από μισό κιλό κρασίαπόψε έχει προβατίνα παϊδάκια στη σχάρα παραγωγής μας
![]()
Εσείς που είστε...... γιατί δεν θα είμαι κοντά στο γήπεδο απόψε.asking.Που είπαμε έισαι ; κοντά στο γήπεδο ε ;![]()
καλησπέρα τσακαλοτσάκαλοι![]()
ΒοσκοπούλαΚαλώς τον λυκάνθρωπο.
Μετά την Άνδρο κατά που έχεις σκοπό να τραβήξεις ;
Καλώς τον λυκάνθρωπο.
Μετά την Άνδρο κατά που έχεις σκοπό να τραβήξεις ;
Εσείς που είστε...... γιατί δεν θα είμαι κοντά στο γήπεδο απόψε![]()
Ήμουν έτοιμος να παραγγείλω κι αλλο σερβιτσιοΟυτε και γω Βασίλη θα είμαι κοντά στο Γήπεδο .![]()
Ήμουν έτοιμος να παραγγείλω κι αλλο σερβιτσιοάκυρος δλδ ο συναγερμος
![]()
Καλά να 'μαστε, εγώ παίζει και να μείνω μόνιμα στο τέλος εκεί πάνωΚρίμα που φέτος δεν θα ανέβω Αλεξανδρούπολη .Θα κάναμε καλή κατασταση στην αυλή.Τους έμαθα να τρώνε πρόβατο.Μόνο σουβλάκια και πανσέτες ψήνανε.
Τι φωνάζεις ρε ;;;;;σταααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααμπα
Καλησπέρα ρεμάλια .ha ha ha.
Πως την έχετε;;;;![]()
ντίπ μυαλοοοοοοοοοΤι φωνάζεις ρε ;;;;;
Κοιμάται το μωρό !!!!
![]()
Γειά σου Mc Gyver της καταστροφής....Καλά την έχουμε.
Εγω την ταλαιπώρησα στην Πάρνηθα .Εσύ την μπανιάρισες στην θάλασσα,όοοοολα καλά
Εγώ δάσκαλε που έχω κάποια κενά στην υλη, μήπως πρέπει να ξαναμαζευτούμε να ξαναδώσω εξετάσεις?και μην ξεχαστούμε να σας στείλω τα μεταπυχιακά σας![]()
Ναι Μακη... έτρεχε, τρέχει και θα τρέχει πίσω από κάτι μακρομύτες χειμερινές τουρίστριες...Λάμπρο καλησπέρα
παλιότερα έτρεχες σε αγώνες;;;;
ρωτάω γιατί ένας συνάδελφός σου στην άνδρο πιάσαμε την κουβέντα και θυμάται κάποιον Λάμπρο από Καρδίτσα πολύ καλό σε αγώνες σχετικά με τρεξιμο![]()
Ετσι-Ετσι...πες τα Διονύση...όταν θέλεις να ξυπνήσει τέτοια μωρά, το στόμα το χρησιμοποιείς για άλλα πράγματα και όχι για να φωνάζει...Τι φωνάζεις ρε ;;;;;
Κοιμάται το μωρό !!!!
![]()