Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Νομίζω οτι πρέπει πάντα να ξεκινάμε απο το μηδεν σ αυτή τη χώρα .Οπότε πρώτα πρέπει να μαθουμε τι σημαίνει η λέξη "σεβασμός"
Ολα είναι θέμα παιδείας Δημήτρη...
Και όταν λέω παιδεία δεν εννοώ την εκπαίδευση (την όποια) που παίρνουμε από το σχολείο, αλλά την παιδεία που παίρνουμε από την οικογένεια και γίνεται βίωμα στη παιδική μας ηλικία πριν το σχολείο και που είναι και αυτή που μας διαμορφώνει σαν ανθρώπους...
Γιατί έχω δει ανθρώπους με αρτια εκπαίδευση και μηδενική παιδεία και το αντίθετο...
π.χ ο καθηγητής χειρούργος που παίρνει φακελάκι για να κάνει μια εγχείρηση, μπορεί να εχει κορυφαία εκπαίδευση στο αντικείμενο που ειδικεύεται (χειρουργική) αλλα από παιδεία μηδέν...

Νομίζω οτι πρέπει πάντα να ξεκινάμε απο το μηδεν σ αυτή τη χώρα .Οπότε πρώτα πρέπει να μαθουμε τι σημαίνει η λέξη "σεβασμός"
Μητσε, ο σεβασμός κερδίζεται, εμπνέεται και αποκτάται, δεν ορίζεται ούτε απαιτείται. Μιλώντας για χώρα και ειδικά για την Ελλάδα, σκέψου και πες μας από που να εμπνεύσει σεβασμό και σε ποιους.

Μητσε, ο σεβασμός κερδίζεται, εμπνέεται και αποκτάται, δεν ορίζεται ούτε απαιτείται. Μιλώντας για χώρα και ειδικά για την Ελλάδα, σκέψου και πες μας από που να εμπνεύσει σεβασμό και σε ποιους.
Συμφωνούμε απολύτως .Απλά εννοούσα τηις ομορφιές της χώρα και κατά συνέπεια το περιβάλλον το οποίο έχουμε τσαλαπατήσει στην κυριολεξία.

Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές και την ενημέρωση, Όποια απορία έχω, οσο απλή/χαζή κι αν ειναι, να ειστε σίγουροι πως θα σας ρωτήσω. .well done.
Κώστα εννοείται πως όλοι οι φίλοι στο φόρουμ είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν σε όποια απορία έχεις. Πάντως οφείλω να πω δημοσίως ότι στις συναντήσεις μας αλλά και γενικά στις συνομιλίες μας, μου έκανε εντύπωση η πληροφόρηση και οι γνώσεις για το κυνήγι που απέκτησες, όπως επίσης και η θέλησή σου να μάθεις ακόμη περισσότερα! Και όλα αυτά όχι μόνο από συνομιλίες με κυνηγούς αλλά και από πολύ ψάξιμο και μελέτη. Θέλεις πραγματικά να ασχοληθείς με το κυνήγι σωστά και υπεύθυνα! .shake. .RESPECT.

Αδειαααααα.
Δεν περνώ τα ποδια μου.
Ακομη και σήμερα που κλεινουμε μας βγήκε ο κ....
Η χαρα ομως τις αδειας δεν περιγράφεται.
Παιδες καλα να περνατε.
Σασ βλέπω κΙ σας χαιρομαι :)

Καλή ξεκούραση φίλε! Καλά να περάσετε!

Status
Not open for further replies.
Back