Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Χρειάζονται σκυλιά αλλα ετσι οπως εχω στο μυαλο μου να γινει το κυνηγι γίνετε χωρις άγχος και ειναι ωραίο..βεβαια οι απόψεις σας ειναι καλοδεχούμενες..και εγω ψάχνω καλα τις τσιχλες..θα κοιτάξουμε να παμε μερικες φορες φετος αν θέλετε..

Χρειάζονται σκυλιά αλλα ετσι οπως εχω στο μυαλο μου να γινει το κυνηγι γίνετε χωρις άγχος και ειναι ωραίο..βεβαια οι απόψεις σας ειναι καλοδεχούμενες..και εγω ψάχνω καλα τις τσιχλες..θα κοιτάξουμε να παμε μερικες φορες φετος αν θέλετε..
εννοειται ρε γιαννη. και ο γιος εχει μια σπρινγκερινα παρα πολυ καλη αλλα και ο βικτωρας εχει καλη σπρινγκερινα

Εγω ειμαι μεσα! Για γενι-Γκαβέ όποτε θέλετε..και εκει κουβεντιάζουμε και τα υπόλοιπα μεταξύ κρασιού και γουρουνοπουλας..
Να το κανονίσουμε Γιάννη ένα Σάββατο βράδυ πού δεν θα δουλεύουμε; αναλαβετο εσύ που είστε πιο πολλοί από Χανιά.

Last edited:
Εγω ειμαι μεσα! Για γενι-Γκαβέ όποτε θέλετε..και εκει κουβεντιάζουμε και τα υπόλοιπα μεταξύ κρασιού και γουρουνοπουλας..

Πριν κάμποσα χρόνια που είχα έρθει για δουλειά φάγαμε γουρνοπούλα .Καλά και φθηνά.

Ρε φίλε και τι μας νοιάζει πόσο είχε η κουκουρούκου το 1984 ; .sarcastic.

Πέρα απο την πλάκα τι νόημα έχει να βάζουν τιμές του 1984 και του 1993; ας έβαζαν τις τιμές του 2002 που έγινε η αλλάγή να κάνει κάποιος μια σύγκριση.Αλλα προφανώς είναι κι αυτό εκ του πονηρού ΄με εμφανή την τάση της υπερβολής όπως σε όλα και οδηγώντας τα πράγματα σε λάθος δρόμο.
Το 2000 έγινε η αλλαγή. Σε κάθε περίπτωση το 100αρικο έγινε ευρώ στις τιμές αλλά στους μισθούς έμεινε το ίδιο και πήρε και την κατηφόρα...

Το 2000 έγινε η αλλαγή. Σε κάθε περίπτωση το 100αρικο έγινε ευρώ στις τιμές αλλά στους μισθούς έμεινε το ίδιο και πήρε και την κατηφόρα...

To 2001 ενταχθήκαμε και αυτή η χρονιά ήταν χρονια προσαρμογής . .banana. Απο 1/1/20902 μόνο €.

Status
Not open for further replies.
Back