Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπεριζω την παρέα!
Δρόσισε αρκετά εδώ, χθες και σήμερα, χάρη στα Αυγουστιατικα Μαϊστρά που έχει έβαλε...
Έτσι πρέπει να είναι βέβαια για να καταλαβαίνουμε και τις αλλαγές των εποχών...
δυστυχως ο μιτας δεν μπηκε στον τελικο του σκητ ο οποιος θα μεταδοθει στην ερτ 3 περιπου στις 9 σημερα το βραδυ
Κρίμα ρε γαμώτο... μια καλή εμφάνιση του Μίτα στον τελικό, σε συνάρτηση με την επιτυχία της Κορακάκη, ισως έδινε ''πνοή'' στην σκοποβολή...
Παντως ακόμα βόλεϋ δείχνει η ERT 3...
Ευριπιδη φαΐ εχει στο γυρισμό στο γενι-Γκαβέ στις ταβέρνες ..περνάμε απο εκει..Μύρο εννοείται εισαι μεσα αν θες..εξάλλου παίζει να ξερεις το μέρος καλυτερα απο μενα..πρωινό (5-6 καθιες) -περπατητο-απογευματινό (5-6 καθιες)..αλλα πολυ περπατημα.εννοειται σε καθε κλαδί περιμένουμε ολοι όλους να μαζέψουμε πουλια και ολα τα πουλια μπαίνουν σε μια τσάντα και μοιράζονται στο τελος..
Ωραία φάση παιδιά οργανωθείτε και κάντε το...
Το περπατητό για κιχλοκότσυφα είναι από τα καλύτερα κυνήγια παρέας, αρκεί βέβαια να τηρούνται αυστηρότατα οι κανόνες ασφαλείας και να έχουν όλοι οι κυνηγοί το ίδιο ''τέμπο'' στο περπάτημα...

Και εκεί που είχα αρχίσει τις ξηρές επωμίσεις στο σπίτι για να' μαι έτοιμος το Σαββάτο το πρωί...σκάει η μπόμπα...
Ωράριο Σαββάτου της γυναίκας μου, πρωί-βράδυ και Κυριακή βράδυ....hair.
αν καταφέρω και βγω κανα 2ωρο, καποια στιγμή την Κυριακή, ευχαριστημένος να' μαι...

Απο τη στεναχώρια μου, έτσι μου' ρχονταν να βγάλω το δίκαννο στο μπαλκόνι και να ''πλακώσω'' στις γρήγορες τις κουρούνες που περνούσαν απο πάνω....shoot.

20160813_202204.jpg

20160813_200737.jpg

Αλλα συγκρατήθηκα και τό' ριξα στις φωτο φυσιολατρικού περιεχομένου για παρηγοριά....sarcastic.

20160813_200457.jpg

Καλησπεριζω την παρέα!
Δρόσισε αρκετά εδώ, χθες και σήμερα, χάρη στα Αυγουστιατικα Μαϊστρά που έχει έβαλε...
Έτσι πρέπει να είναι βέβαια για να καταλαβαίνουμε και τις αλλαγές των εποχών...

Κρίμα ρε γαμώτο... μια καλή εμφάνιση του Μίτα στον τελικό, σε συνάρτηση με την επιτυχία της Κορακάκη, ισως έδινε ''πνοή'' στην σκοποβολή...
Παντως ακόμα βόλεϋ δείχνει η ERT 3...

Ωραία φάση παιδιά οργανωθείτε και κάντε το...
Το περπατητό για κιχλοκότσυφα είναι από τα καλύτερα κυνήγια παρέας, αρκεί βέβαια να τηρούνται αυστηρότατα οι κανόνες ασφαλείας και να έχουν όλοι οι κυνηγοί το ίδιο ''τέμπο'' στο περπάτημα...

Και εκεί που είχα αρχίσει τις ξηρές επωμίσεις στο σπίτι για να' μαι έτοιμος το Σαββάτο το πρωί...σκάει η μπόμπα...
Ωράριο Σαββάτου της γυναίκας μου, πρωί-βράδυ και Κυριακή βράδυ....hair.
αν καταφέρω και βγω κανα 2ωρο, καποια στιγμή την Κυριακή, ευχαριστημένος να' μαι...

Απο τη στεναχώρια μου, έτσι μου' ρχονταν να βγάλω το δίκαννο στο μπαλκόνι και να ''πλακώσω'' στις γρήγορες τις κουρούνες που περνούσαν απο πάνω....shoot.

20160813_202204.jpg

20160813_200737.jpg

Αλλα συγκρατήθηκα και τό' ριξα στις φωτο φυσιολατρικού περιεχομένου για παρηγοριά....sarcastic.

20160813_200457.jpg

Γκαντεμιά ρε Σπύρο....

Γκαντεμιά ρε Σπύρο....
Τι να κάνω ρε Δημήτρη...
Τις είχα πει οτι θέλω Σάββατο το πρωί να μη δουλεύει, αλλά με τις άδειες του Αυγούστου μείναν στο τμήμα μόνο 3 άτομα για ΠΣΚ...τρέχα γύρευε...
Την υγειά μας να' χουμε και έχουμε μια κυνηγετική χρονιά για να κυνηγήσουμε, απλά ήθελα να βγω λίγο για το καλό που λέμε...

ασε σπυρο γιατι μπορει να δουλευω κι εγω το πρωτο σ/κ
Μωρέ εγώ το κανόνισα από τέλη Ιουλίου να μη δουλεύω...αλλά βλέπεις μου ρθε η μαχαιριά πισώπλατα....sarcastic.

Μακάρι να μη δουλευεις φίλε και να βγείς για κυνήγι, αλλιώς μαζι μας βλέπω να πίνουμε καφέ το Σαββάτο πρωί απο τον υπολογιστή και να περιμένουμε φωτορεπορτάζ της έναρξης απο τους υπολοίπους....fiurius.

Τελικά SKEET θα δούμε απόψε?

Από απόψε μένω απόλυτα μόνος μια και φεύγουν και οι μεγάλοι. Και άμα γαμ... ο Δίας ... τώρα μου τελείωσε το μαύρο μελάνι στον εκτυπωτή και δεν μπορώ να εκτυπώσω τα εισιτήρια του τρένου .
θείε Μήτσο δεν χρειάζεται να το τυπώσεις, εγώ δεν τα τυπώνω ποτέ, απλά όταν έρχεται ο ελεγκτής λέω "έχω κλείσει ηλεκτρονικά", ονοματεπώνυμο και τη θέση μου και είμαι κομπλέ.

θείε Μήτσο δεν χρειάζεται να το τυπώσεις, εγώ δεν τα τυπώνω ποτέ, απλά όταν έρχεται ο ελεγκτής λέω "έχω κλείσει ηλεκτρονικά", ονοματεπώνυμο και τη θέση μου και είμαι κομπλέ.

Το ξέρω Βασίλη οτι δεν είναι απαραίτητο αλλά δεν με έχουν πείσει ακόμη στον ΟΣΕ οτι μπορούν να λειτουργήσουν τόσο απλά.

Καλησπέρα τρελοπαιδα, άργησα αλλα ηρθα. Δροσισε και εδω ο καιρός μετά το χθεσινό μαιστρο και η σημερινή βραδιά ειναι τέλεια. Τώρα εχει 3ήμερο ρεπό, αύριο το πρωί θα παω για αναγνώριση με ενα φιλαράκι για ενα σημείο που ακουστηκε πως κρατάει αρκετά τρυγονια. Εντάξει δε καίγομαι κιόλας γιατι υπάρχει η καβατζα στο χωριό. Πάντως σήμερα που ημουν δρομολόγιο στη Μέση Κέρκυρα είδα 5 μεμονωμένα πουλιά σε διάφορες περιοχες, όλο το διάστημα πριν δεν ειχε τύχει να δω κανένα.

Το ξέρω Βασίλη οτι δεν είναι απαραίτητο αλλά δεν με έχουν πείσει ακόμη στον ΟΣΕ οτι μπορούν να λειτουργήσουν τόσο απλά.

Καλό βράδυ Μύρο.Κι εγω χαιρετώ για να πάω στον σταθμό τους λεβέντες .
Μην αγχώνεστε, εγώ κοντά είκοσι φορές που το έχω κάνει ούτε μία δεν είχα πρόβλημα, καλό ταξίδι να έχουν τα παιδιά!

Καλησπέρα τρελοπαιδα, άργησα αλλα ηρθα. Δροσισε και εδω ο καιρός μετά το χθεσινό μαιστρο και η σημερινή βραδιά ειναι τέλεια. Τώρα εχει 3ήμερο ρεπό, αύριο το πρωί θα παω για αναγνώριση με ενα φιλαράκι για ενα σημείο που ακουστηκε πως κρατάει αρκετά τρυγονια. Εντάξει δε καίγομαι κιόλας γιατι υπάρχει η καβατζα στο χωριό. Πάντως σήμερα που ημουν δρομολόγιο στη Μέση Κέρκυρα είδα 5 μεμονωμένα πουλιά σε διάφορες περιοχες, όλο το διάστημα πριν δεν ειχε τύχει να δω κανένα.
.xm.άρχισαν οι μετακινήσεις?

Πολύ τρυγόνι ακόυω στο νησί, θα γίνει πόλεμος το Σαββάτο....shoot.

Το 2000 έγινε η αλλαγή. Σε κάθε περίπτωση το 100αρικο έγινε ευρώ στις τιμές αλλά στους μισθούς έμεινε το ίδιο και πήρε και την κατηφόρα...
Συμφωνώ απολύτως. Ο βασικός μισθός ανειδίκευτου εργάτη το 2000 ήταν 120.000 δρχ (352 €). Όμως τότε με τις 120.000 δρχ μπορούσες να αγοράσεις πολύ περισσότερα προϊόντα σε σχέση με αντίστοιχα 352€ σήμερα.
Νομίζω ότι με την φοβερή αύξηση των τιμών και σε συνδυασμό με την αβάσταχτη αύξηση φόρων, έγινε η ζωή μας δύσκολη...

Συμφωνώ απολύτως. Ο βασικός μισθός ανειδίκευτου εργάτη το 2000 ήταν 120.000 δρχ (352 €). Όμως τότε με τις 120.000 δρχ μπορούσες να αγοράσεις πολύ περισσότερα προϊόντα σε σχέση με αντίστοιχα 352€ σήμερα.
Νομίζω ότι με την φοβερή αύξηση των τιμών και σε συνδυασμό με την αβάσταχτη αύξηση φόρων, έγινε η ζωή μας δύσκολη...
Αυτός ο ξεφτιλισμενος ο Μακετας με τις μπολικες κρεατοελιές στην μάπα μας κατάστρεψε
Δραχμουλα και ξερό ψωμί με το κωλο ευρώ που μας μπλεξανε
Άντε να πέσω για ύπνο τώρα αν και δεν με βλέπω να κλείσω μάτι
συμβαίνει πάντα όταν είναι να φύγω από το καμίνι θες από χαρά θες από αγωνία
που θα εξαφανιστω εστω και για λίγες μέρες από το μπουρδ@λο
Καληνύχτα καλό ξημερωμα και το πρωί θα έχω πλούσιο φωτορεπορτάζ απο γλαροπουλα και τσιπούρες ανοικτής θαλάσσης .my man.

Status
Not open for further replies.
Back