Αχ ρε Δημητρη!Το μενου αποψε εχει.....τραβεεερσες!Φιλαράκια σας καληνυχτίζω γιατί εχω εγερτήριο στις 5 Το παρκο με περιμένει .
καλό βράδυ και ονειρευτείτε πολύ.Δεν κοστίζει τίποτα .
Αχ ρε Δημητρη!Το μενου αποψε εχει.....τραβεεερσες!Φιλαράκια σας καληνυχτίζω γιατί εχω εγερτήριο στις 5 Το παρκο με περιμένει .
Καληνύχτα φίλε μουΦιλαράκια σας καληνυχτίζω γιατί εχω εγερτήριο στις 5 Το παρκο με περιμένει .
καλημερα κυριοι. στελιο τι να πω ρε φιλε. παλι καλα που δεν χτυπησε κανεις. οδικες ηρθανε για να υπογραψουν οι αλλοι δηλωση ατυχηματος? αν οχι θα εχεις θεμαΚαλησπέρα. Εγώ δεν πήγα ακόμη για την άδεια, αλλά δεν έχω και καμιά διάθεση τώρα. Αυτός ο γ@μημένος Αύγουστος από το κακό στο χειρότερο με πάει!!! Άλλη γκαντεμιά πάλι σήμερα, το μεσημέρι που γυρνούσα από τη δουλειά μου βγήκε ένας που παραβίασε στοπ κι έπεσα πάνω του... Ζευγάρι Ιταλών ήταν με ένα ενοικιαζόμενο Nissan Micra, ευτυχώς τουλάχιστον που δεν είχαμε τραυματισμούς, αλλά τα αυτοκίνητα πάθανε αρκετή ζημιά. Του βούλωσα την πίσω δεξιά πόρτα, αλλά και στο Jimny μου έσπασε ο προφυλακτήρας και το ψυγείο και χυθήκανε τα νερά, και δεν ξέρω τι άλλη ζημιά θα φανεί στην πορεία. Η ταχύτητα ήταν μικρή και δεν άνοιξαν οι αερόσακκοι. Πάντως είναι φανερό ποιος φταίει, (ποιος παραβίασε στοπ, το έγραψε και στο Δελτίο τροχαίου ατυχήματος ο τροχονόμος που ήρθε) ελπίζω να μην έχουμε παρατράγουδα, και να μου πληρώσει η ασφαλιστική του τη ζημιά. Θα δούμε ...
Αφού το πήγαμε στο συνεργείο, με πήγε ένας φίλος μου στο χωριό κι έφερα το αγροτικό, για να μπορώ να κινούμαι, καλά που τόχω κι αυτό...
Καλημέρα φιλε,καλημέρα κ στους υπόλοιπους φίλους!!Τωρα θα πάω το αγροτικο για πλύσιμο γιατί μοιάζει και μυριζει σαν να πηγε περίπατο το κοπάδι
Να έρθω εγώ καλύτερα,να μου δώσεις δυο βελοξ?.ha ha ha..banana..victory.Σου χρωστάω κι εγώ κάτι.Ελα να στο δώσω.....
ρε βικτωρα το ιδιο ημουνα κι εγω εχθες οταν πηγα. καθολου ορεξηKαλημερα σε ολους. Σημερα αν προλαβω, εχει ανανεωση αδειας. Οσο και αν το περιμενα πως και πως, δεν ειναι πια το ιδιο ρε γαμωτο...
Γιατί αυτό ρε παιδιά?ρε βικτωρα το ιδιο ημουνα κι εγω εχθες οταν πηγα. καθολου ορεξη
δε ξερω ρε τασο. ισως επειδη σπαστηκα που θα δουλευω τα πρωτα σ/κ. περιμενα την πρωτη μερα πως και πως. οχι οτι θα εβλεπα πουλια αλλα μου χαλασε την αγωνια της εξοδουΓιατί αυτό ρε παιδιά?
Βίκτωρα σε ευχαριστώ για την πρόσκληση, από του χρόνου θα το κανονίσω τουλάχιστον μια δύο φορές το μήνα. Ελπίζω να τα πούμε και από κοντά ένα από τα επόμενα σαββατοκυριακα στο Γενι-γκαβε.Mια γκαζια δρομος ειμαστε ρε συ. Οταν σε βολεψει, παιζεις μια και ερχεσαι, δοκιμαζουμε, και κανεις μια χαρα τη δουλεια σου. Εχε το υποψιν και για του χρονου, ιδιαιτερη προσκληση δεν χρειαζεται, απλα παιρνεις ενα τηλεφωνο, και κανονιζουμε. Αν και τις Κυριακες εκει την βγαζουμε συνηθως