Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Φιλαράκια σας καληνυχτίζω γιατί εχω εγερτήριο στις 5 Το παρκο με περιμένει ..sarcastic.
καλό βράδυ και ονειρευτείτε πολύ.Δεν κοστίζει τίποτα .

image.jpg
Αχ ρε Δημητρη!Το μενου αποψε εχει.....τραβεεερσες!.sleepy.

Καλησπέρα. Εγώ δεν πήγα ακόμη για την άδεια, αλλά δεν έχω και καμιά διάθεση τώρα. Αυτός ο γ@μημένος Αύγουστος από το κακό στο χειρότερο με πάει!!! Άλλη γκαντεμιά πάλι σήμερα, το μεσημέρι που γυρνούσα από τη δουλειά μου βγήκε ένας που παραβίασε στοπ κι έπεσα πάνω του... Ζευγάρι Ιταλών ήταν με ένα ενοικιαζόμενο Nissan Micra, ευτυχώς τουλάχιστον που δεν είχαμε τραυματισμούς, αλλά τα αυτοκίνητα πάθανε αρκετή ζημιά. Του βούλωσα την πίσω δεξιά πόρτα, αλλά και στο Jimny μου έσπασε ο προφυλακτήρας και το ψυγείο και χυθήκανε τα νερά, και δεν ξέρω τι άλλη ζημιά θα φανεί στην πορεία. Η ταχύτητα ήταν μικρή και δεν άνοιξαν οι αερόσακκοι. Πάντως είναι φανερό ποιος φταίει, (ποιος παραβίασε στοπ, το έγραψε και στο Δελτίο τροχαίου ατυχήματος ο τροχονόμος που ήρθε) ελπίζω να μην έχουμε παρατράγουδα, και να μου πληρώσει η ασφαλιστική του τη ζημιά. Θα δούμε ...
Αφού το πήγαμε στο συνεργείο, με πήγε ένας φίλος μου στο χωριό κι έφερα το αγροτικό, για να μπορώ να κινούμαι, καλά που τόχω κι αυτό...
:(:(:(
καλημερα κυριοι. στελιο τι να πω ρε φιλε. παλι καλα που δεν χτυπησε κανεις. οδικες ηρθανε για να υπογραψουν οι αλλοι δηλωση ατυχηματος? αν οχι θα εχεις θεμα

Τωρα θα πάω το αγροτικο για πλύσιμο γιατί μοιάζει και μυριζει σαν να πηγε περίπατο το κοπάδι .sarcastic.
Καλημέρα φιλε,καλημέρα κ στους υπόλοιπους φίλους!!
Χα Χα Χα!τι μου θύμησες..
Προχθές το απόγευμα πήγα για ψαροκουβεντα σε ένα φίλο επαγγελματία παραγαδιαρη στο λιμάνι,Το αμάξι πάντα το παρατάει ξεκλείδωτο,ρε κλείδωσε το του λέω δεν ξέρεις τι γίνετε...
Και τι να μου πάρουν απο μέσα?Την βρώμα μου?Που οποιος το ανοίξει θα πέσει κάτω ξερός....very funny.

Στελιο, τι να πω ρε συ, τωρα το δα. Ειχα παθει παρομοια ζημια με το Jimny, απο δικη μου υπαιτιοτητα ομως. Αποτελεσμα ενα ψυγειο αλλαγη. Προφυλακτηρα δεν αλλαξα, γιατι δεν ειχε παθει το παραμικρο σχεδον, ενα απο τα στηριγματα του ομως ειχε τρυπησει το ψυγειο, φανταζομαι ετσι θα εγινε και με σενα. Υπομονη, αφου δεν χτυπησε κανεις, ολα καλα.

Ας πουμε και ενα ευχαριστο ομως, ο Δημητρης, εγινε δευτερη φορα μπαμπας. Ευχομαι να του ζησει και να ειναι παντα γερο και καλοτυχο το νεο μελος.

Τασο, για πολλα χρονια πηγαινα στην εναρξη με τον πατερα μου, ή συναντιομαστε εκει. Απο το 2008 που σταματησε, δε μου κανει την ιδια αισθηση, δεν το περιμενω πως και πως σαν και πριν. Εστω και ετσι ομως, τον εβλεπα που περιμενε να του πω τι εγινε, τι ειδαμε. Ακομα και στο τελος, μερικες μερες πριν φυγει, με ρωταγε αν θα βγαλω αδεια και που σκεφτομαι να παω. Πρωτα βγαινει η ψυχη λενε, και μετα το χουι...

Γιατί φίλοι μου εσείς πάτε στο σκοπευτήριο ρίχνετε τις πούλες σας,δοκίμασες Ευριπίδη και την m2!!! Φαντάσου να την είχες 3-4 μήνες χωρίς τουφεκιά; όπως έχω εγώ την 121; έχω και 5-6 setap για δοκιμή χωρίς να έχω ξαναρίξει ιδιογωμομενα φυσίγγια, πόσο αγωνία έχω να έρθει το πρωινό του Σαββάτου!!!!!από τώρα σκέφτομαι ότι την Παρασκευή το βράδυ δεν θα κλείσω μάτι πάλι. .badboys.

Mια γκαζια δρομος ειμαστε ρε συ. Οταν σε βολεψει, παιζεις μια και ερχεσαι, δοκιμαζουμε, και κανεις μια χαρα τη δουλεια σου. Εχε το υποψιν και για του χρονου, ιδιαιτερη προσκληση δεν χρειαζεται, απλα παιρνεις ενα τηλεφωνο, και κανονιζουμε. Αν και τις Κυριακες εκει την βγαζουμε συνηθως

Γιατί αυτό ρε παιδιά?
δε ξερω ρε τασο. ισως επειδη σπαστηκα που θα δουλευω τα πρωτα σ/κ. περιμενα την πρωτη μερα πως και πως. οχι οτι θα εβλεπα πουλια αλλα μου χαλασε την αγωνια της εξοδου
θα μου περασει ομως

Mια γκαζια δρομος ειμαστε ρε συ. Οταν σε βολεψει, παιζεις μια και ερχεσαι, δοκιμαζουμε, και κανεις μια χαρα τη δουλεια σου. Εχε το υποψιν και για του χρονου, ιδιαιτερη προσκληση δεν χρειαζεται, απλα παιρνεις ενα τηλεφωνο, και κανονιζουμε. Αν και τις Κυριακες εκει την βγαζουμε συνηθως
Βίκτωρα σε ευχαριστώ για την πρόσκληση, από του χρόνου θα το κανονίσω τουλάχιστον μια δύο φορές το μήνα. Ελπίζω να τα πούμε και από κοντά ένα από τα επόμενα σαββατοκυριακα στο Γενι-γκαβε.

Status
Not open for further replies.
Back