Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλο απογευμα σε ολους, οι δουλειες στο σπιτι καλα κρατανε ακομα, οικογενειακες/συγγενικες υποχρεωσεις θελουν και αυτες τον
χρονο τους και οχι μονον, ευτυχως κανουμε και κανενα μπανακι στο Πορτο-Ραφτη και δροσιζομαστε.

Ευχομαι σε ολους τους αγαπητους φιλους καλη εναρξη, παντοτε και πρωτιστως με ΑΣΦΑΛΕΙΑ, καλους "κυνηγετικους" δρομους,
αξεχαστες τουφεκιες και βεβαια αξεχαστες και μοναδικες στιγμες, φαγοποτια, αστεια για ολη την ομορφη παρεα μας.

Χαιρετώ τα φιλαράκια.Μόλις μπήκα στο σπίτι και εριξα μια ματιά στην παρέα να δω τι γίνεται.
Πριν τις αυριανές βροντές , πολύ ησυχία επικρατεί και με τρομάζει.
Λεω να φαω μια σαλατίτσα με ωραία ντομάτα των 1,70 και να οριζοντιωθώ γιατί ειμαι στο πόδι απο τις 5.Ειχα σκληρή προπόνηση σήμερα λόγω έναρξης..sarcastic.

καλησπέρα σε όλους ...
Καλή αυριανή να έχουμε με ασφάλεια...
Αυριο θα μαι βρεί το χάραμα με τους γνωστούς - αγνωστους μουτζαχεντίν ... κανοντας αυτό που αγαπάμε....

Λευκός, Yannis 304 και Altair Lusso o πρεβύτερος, ο φίλος Βάγγος, θα είναι η αυριανή δυνατή σύνθεση.

καλησπέρα σε όλους ...
Καλή αυριανή να έχουμε με ασφάλεια...
Αυριο θα μαι βρεί το χάραμα με τους γνωστούς - αγνωστους μουτζαχεντίν ... κανοντας αυτό που αγαπάμε....

Λευκός, Yannis 304 και Altair Lusso o πρεβύτερος, ο φίλος Βάγγος, θα είναι η αυριανή δυνατή σύνθεση.
Ο Αρης κολωσε να παραταχθεί διπλα σας μπας κ δεν τα κεντροτουφεκαει?.sarcastic.

Δεν κουνήθηκα από το σπίτι σήμερα και απόψε έχω και κάτι δουλίτσες.my man., ελπίζω να μην με πάρει και αύριο ο ύπνος.buy buy.
Χτες το απόγευμα πάντως που βγήκα κατά τις 6 για καμιά ώρα δεν είδα τίποτα απολύτως.
Θα σταθώ σε ένα τυχαίο σημείο που μου υπόδειξε ένας θείος μου που "δούλευε" πιο παλιά και θα αφήσω τη θεά τύχη να παίξει τα χαρτιά της:)
Καλή έναρξη να έχουμε όλοι με ασφάλεια και όλα τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους! ;)

Πήγαινα το μεσημέρι για μπάνιο και στο δρόμο ένα ντιζελάκι μπροστά έβγαζε ντουμάνια με μυρωδιά καμένου λαδιού από την εξάτμιση.
Όταν έφτασα στη παραλία πάρκαρε λίγο μπροστά μου και κατέβηκαν τρία θεόμο*να.

Φταίω εγώ τώρα που άφησα αυτό στο παρμπρίζ? .sarcastic.

Πήγαινα το μεσημέρι για μπάνιο και στο δρόμο ένα ντιζελάκι μπροστά έβγαζε ντουμάνια με μυρωδιά καμένου λαδιού από την εξάτμιση.
Όταν έφτασα στη παραλία πάρκαρε λίγο μπροστά μου και κατέβηκαν τρία θεόμο*να.

Φταίω εγώ τώρα που άφησα αυτό στο παρμπρίζ? .sarcastic.

.sex hard. Σουστα! Σουστα!

Status
Not open for further replies.
Back