Καλησπέρα. Έκαμα και σήμερα την επίσκεψή μου στο σκοπευτήριο κι έριξα μια πούλα. Μάλιστα δεν είχα προλάβει να πιω 3-4 γουλιές καφέ και ένα τσιγάρο, όταν με φώναξαν να μπω, γιατί είχε πολύ κόσμο που ήθελε να ρίξει. Έκανα 18, είμαι αρκετά ευχαριστημένος ... αφού ακόμη προσπαθώ να καταλάβω αν και πόσο επηρέασε η επέμβαση το όπλο μου, κι αφού στο ίδιο σχήμα (με sim ντουμπλέδες) την περασμένη Τετάρτη έκανα μόλις 12 και 13.
Σήμερα έκανα κι ένα άλλο "πειραματισμό" ... Πριν φύγω για το σκοπευτήριο, έβγαλα το στόχαστρο κι έτσι έπαιξα με τη σκέτη ρίγα, χωρίς καθόλου στόχαστρο! Και δεν ένιωσα καθόλου να μου λείπει ...
Η αλήθεια είναι ότι το είχα ξανακάνει: Όταν το πήρα, το 2006, έβγαλα τη μπρούτζινη μπίλια που είχε, και παρήγγειλα ένα HI-VIZ που βίδωνε στη θέση της μπίλιας κι έπαιρνε ανταλλακτικές "οπτικές ίνες" διαφόρων μεγεθών και χρωμάτων (περισσότερο για λόγους "μόδας", βλέποντας και τα όπλα των σκοπευτών). Στο διάστημα λοιπόν που περίμενα να μου έρθει το HI-VIZ, 2-3 βδομάδες, έριχνα χωρίς στόχαστρο, με τη σκέτη ρίγα χωρίς κανένα πρόβλημα, (skeet ρίχναμε τότε) και μάλιστα έριχνα αρκετά καλύτερα από ότι μετά με τις χρωματιστές οπτικές ίνες (τις οποίες αφού τις δοκίμασα, τις κατάργησα πολύ σύντομα και κατέληξα στην μικρότερη άσπρη, που δεν είναι καν οπτική ίνα αλλά σκέτο πλαστικό).
Πάντως σήμερα ζορίστηκα να αφαιρέσω το στόχαστρο, είχε κολλήσει και δεν ξεβίδωνε ... τελικά τα κατάφερα με πολλή προσπάθεια και μεγάλη προσοχή να μην "τσαλακώσω" την εγκοπή της βιδούλας. Αλλά προηγουμένως, η λευκή πλαστική ίνα έσπασε, όταν πήγα να τη βγάλω για να έχω πρόσβαση στη βίδα ... !!!
Παραθέτω και μια πρόχειρη απογευματινή φωτό ... ... χωρίς περαιτέρω σχόλια ...... .what. ....... .xm..... .xm.