Αφου ξερεις οτι δεν τα παω καλα με τα ψαρικα. Αφου ομως επιμενεις στειλε ψαρονεφρι!Ρακί έχεις , μεζέ έχεις;;;;;
Το βράδυ θα ψήσω κάτι σαρδέλες από την Πρέβεζα , να σου στείλω με το ΚΤΕΛ;;;;;![]()

Αφου ξερεις οτι δεν τα παω καλα με τα ψαρικα. Αφου ομως επιμενεις στειλε ψαρονεφρι!Ρακί έχεις , μεζέ έχεις;;;;;
Το βράδυ θα ψήσω κάτι σαρδέλες από την Πρέβεζα , να σου στείλω με το ΚΤΕΛ;;;;;![]()
Θα σου στείλω λοιπόν ψαρονέφρι , έχω ένα καλό νησιώτικο από το ΚαρπενήσιΑφου ξερεις οτι δεν τα παω καλα με τα ψαρικα. Αφου ομως επιμενεις στειλε ψαρονεφρι!![]()
Πολύ καλό νησιώτικο ψαρονέφρι έχει και το Λαγονήσι.Θα σου στείλω λοιπόν ψαρονέφρι , έχω ένα καλό νησιώτικο από το Καρπενήσι![]()
άμα σε λέω μάλαξ γέροντα μου λές γιατι:;;;Το μεσημέρι πέρασα απο την Πέππα πολύ βιαστικά.
Δεν παει καλα ο κοσμοςΑα τα χετε και σεις αυτα......
Ποθ να δεις εδω ακομη που τα σκυλοσπιτα τα χουμε κλειδωμενα γιατί ριχνουν μέσα φολες.
Ο αλλος τελειωσε το κυνηγι με 5 σκυλια....μεστην τρελη χαρά που πηρε λαγο....τα φορτωσε μια χαρα.....και στο σπιτι ανοιξε και δεν βρηκε ζωντανό ενα
...
Αα τα χετε και σεις αυτα......
Ποθ να δεις εδω ακομη που τα σκυλοσπιτα τα χουμε κλειδωμενα γιατί ριχνουν μέσα φολες.
Ο αλλος τελειωσε το κυνηγι με 5 σκυλια....μεστην τρελη χαρά που πηρε λαγο....τα φορτωσε μια χαρα.....και στο σπιτι ανοιξε και δεν βρηκε ζωντανό ενα
...
Καλησπέρα παιδιά !
Σήμερα άκουσα ένα περιστατικό που με εξόργισε αφάνταστα, μια παρέα κυνηγών από τα Χανιά έρχεται κάμποσα χρόνια στο Μεραμβέλλο Λασιθίου. Όσοι από εδώ τους έχουν γνωρίσει λένε τα καλύτερα, συμπαθέστατοι, με υψηλή ευαισθησία στην φύση και το κυνήγι, κύριοι όπως όλοι μας.
Τα παιδιά αποφάσισαν να μείνουν στο κοντινό χωριό τις περιοχής που θα κυνηγούσαν ώστε το πρωί να ηταν μάλλον δίπλα στον τόπο που είχαν επιλέξει. Όπως επέστρεφαν από την κυνηγετική τους βόλτα και πηγαίνοντας στα αυτοκίνητα τους αντίκρισαν το χειρότερο τους εφιάλτη στα 1300+ μέτρα, αυτοκίνητα χωρίς λάστιχα. Εβγαλαν τα λάστιχα απο τις ζάντες και τα κομμάτιασαν κάποιοι δειλοί, οι κυνηγοί επί μισθώσει φυσικα κάλεσαν φορτηγά με γερανό για να φύγουν από εκεί.
Ακούσατε επί τούτου κάτι στα Χανιά.
Αα τα χετε και σεις αυτα......
...
Κυκλοφορει πολυ βρωμια σε αυτην την δραστηριοτητα απο παντα,αυτο που δεν ξερω ειναι αν και στο εξωτερικο ειναι το ιδιοΑς μου πει ένας γιατί όσο χαζό κι αν ακουστεί. ΓΙΑΤΙ;![]()
Γιατί οι κάφροι νομίζουν ότι τα βουνά τους ανήκουν και δεν έχουν δικαίωμα άλλοι από διαφορετικές περιοχές να σκοτώσουν τα θηράματα τους ούτε να παρκάρουν ή να περπατούν στα χώματα τους.Ας μου πει ένας γιατί όσο χαζό κι αν ακουστεί. ΓΙΑΤΙ;![]()
Δεν νομίζω, στο DNA του έλληνα ειναι γραμμένο να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα, ακόμα.Κυκλοφορει πολυ βρωμια σε αυτην την δραστηριοτητα απο παντα,αυτο που δεν ξερω ειναι αν και στο εξωτερικο ειναι το ιδιο