Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημερα.
Οκτωβρης,ο μηνας των μπασιματων,ο μηνας που περιμενει με λαχταρα καθε τσιχλοφασσοκυνηγος.
Σας ευχομαι λοιπον καλο μηνα,καλες καρπωσεις με ασφαλεια και σεβασμο στο θηραμα και την φυση.
+1 .RESPECT.
καλημέρα σας και καλό μήνα :)

Καλημέρα σας κύριοι και καλό μήνα.
Οκτώβρης....ο μήνας που περιμένουν όλοι οι κυνηγοί!
Τσίχλες,φάσσες,παπιά μπεκάτσες ότι και αν κυνηγάτε βγείτε έξω και απολαύστε το.
Μας ενώνει η τρέλα μας για την φύση και το κυνήγι και δεν μας χωρίζει τίποτα.;)
Καλό Σ/Κ να έχουμε...

Καλημερίζω άπαντα τα τέκνα και τεκνά του φόρουμ.
Ο καλός μήνας με τα δώρα έφτασε και θα έχουμε να ασχοληθούμε με πολλά απ αυτά.
Σας θέλω ζωηρούς και πολύ ζωντανούς.

Και μην ξεχνάτε ότι , "οτι δεν σε σκοτώνει σε κάνει ,πιο δυνατό"Όπως λέει ο Νίτσε και το τραγούδι.

upload images free

Last edited:
Καλημερα σε ολους τους αγαπητους φιλους, καλο Σαββατοκυριακο και βεβαια καλο μηνα να εχουμε, παντα με υγεια, δυναμη και χαρα.
Παρ'ολο το ξενυχτι και την κουραση, μου φτιαχνει η διαθεση οταν μπαινω εδω, να πω μια καλημερα, μια ευχη. Ειναι καλο και ομορφο το
φορουμ, ας το κρατησουμε ετσι.
Τα ραντεβου με τις τσιχλιτσες ξεκινανε, ελπιζω αυριο - πρωτα ο Θεος - να πιω τον πρωτο "κυνηγετικο" καφε.
Καλη συνεχεια σε ολους, εχουμε παρα πολλα που μας ενωνουν, απολυτως τιποτα να μας χωριζει.

Αν εχουμε ολοι στο μυαλό οτι ειναι φορουμ με πολλους και διαφορετικόυς ανθρώπους και εχουμε σαν αρχη τον σεβασμο προς τον συνομιλητή μας εκφράζοντας τν διαφορετικοτητα της γνωμης μας ανετα και ομορφα αλλα με ευγενικο τροπο τοτε ολα θα ναι παντα καλα.
Δεν γινονται συγκρισεις καλύτερου η εμπειροτερου και παντα υπαρχει περιθωριο να μαθουμε.
Ο γραπτος λογος εχει χωρο να παρερμηνευτη γιατι λειπει η απουσια εικονας ωστοσο εαν εχουμε καποιες ''διάφορες'' η πιθανες λάθος εντυπώσεις η ακομη και σωστες λογο μεγαλων διαφωνιων μπορουμε να τις εκφρασουμε όμορφα και χωρις ειρωνιες.
Εαν συνεχίζουν ειμαι της σχολης οτι μιλας απευθειας με το ατομο ισα και σταρατα και οχι δημόσια και τις λυνεις και παλι ομορφα και μετρημενα.
Δεν υπαρχει τιποτε που να αξιζει να χαλιωμαστε οταν ο πραγματικος αγωνας της ζωης αλλα και η ουσια της ειναι εκει εξω και οχι πισω απο μια οθόνη.
Πρεπει να θυμόμαστε οτι συνηθως μπαινιυνε να χαλαρωσουμε δινοβτας και περνοντας αγνα και χωρις ανταλαγματα εικονες γνωσεις και εμπειριες.
Μην ξεχνατε οτι η καθημερινοτητα μας οπως λεω συχνα ειναι σκατα και αυτο μας βγαζει αγχος και ένταση πιυ αθελα μας μπορει να βγει στον τροπο συμπεριφορας και γραφης.
Εχουμε κατι που μας ενωνει και λεγεται κυνηγι και κοινα στοιχεία χαρακτηρα.
Ασ προσπαθούμε να περνουμε τα καλυτερα ο ενας απ τον αλλον και να κανουνε την αυτοκριτικη μας με κυριο στοχο την δικη μας βελτιωση.
Καλημερα μας λοιπόν και οπως λεω παντα...καλα κυνηγια.
Στο βουνο στης ζωη στην βιοπαλη.
:)

Την ζωη την βλέπω ολως ενα ποτηρι με νερο.
Η αληθεια ειναι καπιυ στην μεση του.
Πινεις νερο χαμηλώνει η σταθμη βαζεις αλλο αλλαζει η σταθμη πινεις ξαναπαει στην μεση.
Η ουσία ειναι πως το βλεπεις το πορηρι με το νερο οταν ειναι στην μεση.
Μπορεις να το δεις μισοαδειο......και να εισαι μια ζωη με την απελπισια.... μπορεις να το δεις μισογεματο και να πεις αντε μισο μου εμεινε εχω ελπιδες για ενα καλύτερο μελλον για μενα τα παιδια μου τους φιλους μου...τα χομπι μου ....γενικα την ζωη μου.
Οπως και να το δεις στην μεση ειναι...αλλα η ψυχολογια ειναι μεγαλο πραμα και δυναμη.
Δειτε την ζωη μισογεματη αλλιως πως να παλεψεις με αυτα τα σκατα.
Πως να χεις το κουράγιο.
Η ελπιδα οσο κ αν θελουν να μας την κοψουν οι πολεμιοι της ζωης μας πρεπει να μην ξεμενει ποτε.
Αν οχι για μας τουλάχιστον συους γυρω μας.
Καλή συνεχεια :)

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ.ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΥΣΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 2 ΜΗΝΩΝ ΛΟΓΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ,ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΑ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΔΕΝ ΑΦΗΝΑΝ ΠΑΡΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΗ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΗ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΣΕΖΟΝ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΝΑΡΞΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΔΙΚΑΔΕΣ ΕΓΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΣΙΓΟΥΡΑ,ΧΑ ΧΑ ΧΑ

Καλημέρα και καλό μήνα να' χουμε!
Ο Οκτώβρης είναι ο μήνας ''απ' όλα έχει ο μπαξές''!
Ας ξεχυθούμε λοιπόν στα κυνηγοτόπια...

Φεύγω 2-3 μερες με την οικογένεια, να βγάλω μια υποχρέωση, γιατί από βδομάδα περιμένω να μου' ρθουν κατι μακρομύτικα, πιτσιλωτά, γαλάζια, πλακουτσομύτικα κορίτσια από το εξωτερικό και πρέπει να έχω όσο το δυνατό ελεύθερα τα ΣΚ, για να τις υποδεχτώ με ανοιχτές κάννες...ε! με ανοιχτές αγκάλες ήθελα πω...όπως αρμόζει σε έναν οικοδεσπότη που σέβεται την πατροπαράδοτη Ελληνική φιλοξενία....hunter..shoot..sarcastic.

Επειδή είδα πάλι οτι ένα ''θέμα'' έγινε πεδίο δόξης λαμπρό προσωπικών αντιπαραθέσεων -και στεναχωρήθηκα- θα ήθελα να παραθέσω, για υπενθύμιση και προβληματισμό, σε ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ το ''ΠΟΙΟ ΕΙΜΑΣΤΕ'' από την Αρχική Σελίδα του ΦΟΡΟΥΜ...

Αγαπητοί φίλοι,

Σας καλωσορίζουμε στην νέα μας διαδικτυακή κοινότητα.
Το HuntersLife.gr δημιουργήθηκε από μία ομάδα ανθρώπων με κοινή συνισταμένη την αγάπη τους για την φύση και τις υπαίθριες δραστηριότητες.
Από την πρώτη στιγμή θελήσαμε να δημιουργήσουμε το καλύτερο, διότι πιστεύουμε ακράδαντα ότι μας αξίζει.
Ο χώρος αυτός κατασκευάστηκε με τα πιο σύγχρονα εργαλεία που παρέχει αυτή την στιγμή η τεχνολογία. Δεν κάναμε εκπτώσεις πουθενά, θέλαμε το καινούργιο ¨σπίτι μας¨ να είναι το πιο λειτουργικό, το πιο εύκολο στην χρήση και φυσικά το πιο όμορφο.
Η διαχειριστική ομάδα θα εργάζεται αδιάκοπα για την καλή λειτουργία του φόρουμ και θα είναι πάντα παρούσα σε οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει.
Η περιπέτεια λοιπόν ξεκινά, ευχόμαστε όλοι μαζί να φτιάξουμε ένα χώρο μοναδικό που θα τον διακρίνει η ανταλλαγή απόψεων, εμπειριών, γνώσεων. Έναν χώρο που θα μπορέσουμε να γνωρίσουμε φίλους από παντού και να ¨ταξιδέψουμε¨ μαζί τους σε τόπους άγνωστους.

Καλή αρχή…

Σας χαιρετώ και εύχομαι σε 2-3 μέρες που θα τα (ξανα)πούμε να είμαστε όπως παλιά ή τέλος πάντων όπως νόμιζα οτι έιμαστε....μια καλή κυνηγετική παρέα που συζητάει ήρεμα, πολιτισμένα και κυρίως με σεβασμό στον συνομιλητή και στις απόψεις του, σωστές ή λάθος, συμφωνούμε ή διαφωνούμε μ' αυτες...

Καλά να περάσετε σε ότι κ' αν κάνετε!!!!!

Καλό μήνα , τα καλύτερα έρχονται .micle.
Και τι προτείνεις να κάνουμε; .my man. .sarcastic.
Έχω καλό προαίσθημα για αύριο ή θα έχει πέρασμα στα ορτύκια και μετά μπουγάτσα ή θα έχει μόνο μπουγάτσα... .sarcastic.
Καληνύχτα σε όλους
Σήμερα ήταν τέλεια! ................................................................ η μπουγάτσα! .sarcastic.

Καλημέρα σας, καλό Σ/Κ και καλό μήνα!

.

Status
Not open for further replies.
Back