Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ακόμα και στο κέντρο της Θεσ/νίκης χρειάζονται αλυσίδες διότι το χιόνι στους δρόμους είναι αρκετό.
Αν με μια λέξη μπορούσα να χαρακτηρίσω την κατάσταση τώρα στην Θεσ/νίκη είναι ΧΑΟΣ!!!
Θα τον θυμόμαστε για πολλά χρόνια αυτόν τον χιονιά!!!!!

Καλησπέρα στην παρέα .....καφεδάκι Ελληνικό και χαλάρωση :)

Τι δουλεια εχεις εσυ πανω στην Αριστοτελους;
Τρεχω με τη δουλεια....τωρα hotel και σκεφτομαι οτι εχω να παω κυνηγι 8 μερες...
Για να ηρεμησω θα δω νεα videakia με κυνηγι τσιχλας στο youtube..hunter.1
Μολις κατεβω κατω θα αρχισει παλι ο πολεμος.sarcastic.

να πας να δεις το baikal το sporting και κλεισε deal για κανενα καλο τσιχλοφυσιγγο
ha haaa
Ευριπιδη το καλο deal θα γινει με καραμανιδη.shoot.
....μεχρι να μας ριξει ταπα και αυτος και να ψαχνουμε γι αλλα φυσεκια.smashfrak.

Τρεχω με τη δουλεια....τωρα hotel και σκεφτομαι οτι εχω να παω κυνηγι 8 μερες...
Για να ηρεμησω θα δω νεα videakia με κυνηγι τσιχλας στο youtube..hunter.1
Μολις κατεβω κατω θα αρχισει παλι ο πολεμος.sarcastic.

Και μετα παμε και κανα σκοπευτηριο

Άχρηστοι δημόσιοι και δημοτικοί λειτουργοί.
Έριξε 6-7 πόντους χιόνι και παρέλυσε όλη η πόλη.
Τρομερή ταλαιπωρία σήμερα και μάλλον θα συνεχιστεί και αύριο.
Και όλα αυτά γιατί εν έτη 2017 δεν έχει ακόμα μετρό η Θεσσαλονίκη για να εξυπηρετείται ο κοσμάκης..hair.
Η αγανάκτηση μου δεν έχει προηγούμενο.:mad:

Χαιρετώ την παρέα.
Εχει αρχίσει να μη με σηκώνει η Αθήνα καυ φυσικά ειναι αμοιβαίο.Ουτε εγω τη γουστάρω.
Δεν πρόλαβα να επιστρέψω καλά καλά και απόψε εχω διπλωθεί απο πόνους στην κοιλιά.Ειδικά όταν προσπαθώ να σηκωθώ απο το κρεβάτι.Μάλλον άρπαξα καμιά γαστρεντερίτιδα .Γαμω την Αθήνα σου και την ιώσεις σου.

Και μετα παμε και κανα σκοπευτηριο

Μολις τελειωσει Βικτωρα το κυνηγι ανετοτατα.
Αν και με το οπλο που εχω δεν ειναι και το καλυτερο για το σκοπευτηριο...αλλα ειμαι μεσα.shoot..shoot.
Καλησπέρα σε όλους ... Σκοπευτήριο !!!! ... κι εγώ μέσα .victory. .hunter.1, από τώρα ανυπομονώ νάρθει ο Μάρτης, αυτό μόνο μου έμεινε πια, γιατί δυστυχώς το κυνήγι για μένα τέλειωσε για φέτος ... Με τόση ζημιά που πάθαμε από το χιόνι, με τόσα κλαδιά που έχω να κόψω και να κάψω ... που χρόνος και όρεξη για κυνήγι ... :( :( :(

Χαιρετώ την παρέα.
Εχει αρχίσει να μη με σηκώνει η Αθήνα καυ φυσικά ειναι αμοιβαίο.Ουτε εγω τη γουστάρω.
Δεν πρόλαβα να επιστρέψω καλά καλά και απόψε εχω διπλωθεί απο πόνους στην κοιλιά.Ειδικά όταν προσπαθώ να σηκωθώ απο το κρεβάτι.Μάλλον άρπαξα καμιά γαστρεντερίτιδα .Γαμω την Αθήνα σου και την ιώσεις σου.
Περαστικα ρε μητσαρα μαλλον εχεις δικιο με την αθηνα για δεστο για καμμια μεταθεση προσ τα πανω φιλαρακι δεν σε βλεπω καλα :(

Μολις τελειωσει Βικτωρα το κυνηγι ανετοτατα.
Αν και με το οπλο που εχω δεν ειναι και το καλυτερο για το σκοπευτηριο...αλλα ειμαι μεσα.shoot..shoot.

Γιατι δεν ειναι; Αν δεν θες να πηγαινεις για πρωταθλημα, αλλα για να μαθεις το τι μπορεις να κανεις με το οπλο σου οταν προπονηθεις, μια χαρα ειναι το οπλο σου.

2μιση ωρίτσες 5 φίλοι κυνηγοί στο στέκι μας το bbq του Στέλιου ήπιαμε κόκκινο κρασάκι μ ένα καταπληκτικό μεζέ
πατάτες και κρεμύδια στη χόβολη με λαδόξυδο και ρίγανη....τύφλα να έχουν τα κρεατικά .well done.

2μιση ωρίτσες 5 φίλοι κυνηγοί στο στέκι μας το bbq του Στέλιου ήπιαμε κόκκινο κρασάκι μ ένα καταπληκτικό μεζέ
πατάτες και κρεμύδια στη χόβολη με λαδόξυδο και ρίγανη....τύφλα να έχουν τα κρεατικά .well done.
Την επόμενη φορά, βάλτε και κανένα αυγό! Μεζές πρώτος!

Καλησπέρα σας!

Χαιρετώ την παρέα.
Βρε μακριά από το κωλοχανειο λεμεεεεε .hair..hair.

Status
Not open for further replies.
Back