Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλό σας βράδυ και καλό ξημέρωμα.

Μπα, εγώ μάλλον κάτι δερμάτινο υποψιάζομαι ... .xm.
Δεν είμαι από "αυτούς που ξέρουν", οπότε δεν με πιάνουν οι "απειλές" του ;), αλλά ας κάνουμε υπομονή μέχρι αύριο, να μας το αποκαλύψει ... :)
Καλό σας βράδυ κι από μένα, καλό ξημέρωμα !!!
Για να δούμε Στέλιο τι ψώνισε πάλι ο σκηνοθέτης.........sarcastic.
Καλό βράδυ Στέλιο, εντάξει τα χωνεψες τα γλυκά; .sarcastic.

Καλημερα σας
Χαθηκα χτες λογω καθηκοντος που δεν θα πω εδω
Θα λειψω κ σημερα πιο μετα μεχρι αργα τα μεσανυκτα
Αργυρη να σας ζησει κ να χαιρεστε την ανιψια
Συλληπηρηρια για την γιαγια
Σκεψου οτι την αφησε τουλαχιστον να δει τον γαμο της εγγονης της
Εφυγε ευτιχισμενη
Εχουμε κ την δικη μου μεσα πηγε κυριακη βραδυ κ ελπιζω να ειναι καλα γιατι δεν μπορω να παω να την δω πριν τελειωσω απ το καθηκον

Καλημέρα σας, ζεστή καλοκαιρινή μέρα σήμερα !!! Και χθες το απόγευμα τέλεια ήταν, αλλά δεν πήγα σκοπευτήριο, αφού είχε πει ο Βίκτωρας ότι δεν θα λειτουργεί το σπόρτινγκ ... :(
Ελπίζω μόνο να μη μάθω ότι ήταν ανοιχτά τελικά και παίζανε, γιατί ... .hit..hair. .threat.
................
Καλό βράδυ Στέλιο, εντάξει τα χώνεψες τα γλυκά; .sarcastic.
Άκου λέει !!!! Κι άλλα νά 'τανε !!! Άμα σου πω ότι χτύπησα και μια φασολάδα το μεσημέρι στο σπίτι ... και το βράδυ κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο !!! .eat.
Ο καλός μύλος όλα τα αλέθει ... .sarcastic. .sarcastic. .sarcastic.

Τελικα Στελιο, στο λαιμο μου σε πηρα. Ηταν να μην λειτουργει, λογω ελλειψης πιατακιων, αλλα λειτουργουσε την Κυριακη, οποτε θα λειτουργουσε και χτες. Θα ειναι ανοιχτο και την Τεταρτη, μετα ομως θα κλεισει γιατι 2 ΣΚ εχει αγωνες σερι. Αυτο που δεν ξερω, ειναι αν θα ειναι ανοιχτο την επομενη Δευτερα, πριν τους αγωνες σπορτιγκ, πιστευω ομως οτι θα εχουνε πολυ δουλεια μεταφεροντας μηχανες.

Status
Not open for further replies.
Back