Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Κώστα εδώ ήμουνα και σήμερα αλλά ξεμπέρδεψα απο τη δουλειά στις 10 :30 το βράδυ.Κατευθειαν για φαγητο και επιστροφή στο ξενοδοχείο πριν λίγο.Φλώρινα εχω να ερθω 7χρόνια.Και αύριο εδω θα ειμαι αλλά ποιος ξερει τι ώρα θα ξεμπερδέψω πάλι.Και αυριο λέγαμε αν τελειώσουμε μεσημερι να πηγαίναμε μια βόλτα στην Καστοριά.Ομως πέρα απ τη δουλειά , με τον κατακλυσμό που κάνει τίποτα δεν ειναι σίγουρο.
Ασε που μόλις εμαθαν οτι ειμαι εδώ, καταλάβαν αμέσως τι φταίει που πλημμύρισαν και θέλουν να με διώξουν .
.sarcastic.
.sarcastic..sarcastic..buy buy.weather1

Θα ηθελα διαβαζωντας ορισμενα γραφομενα εδω μεσα να εκφερω την αποψη μου
Σταματηστε τις αγορες και τις παντος ειδους συναλαγες με κουριερ και αντικαταβολες
Η προσωπικη επαφη του πελατη με τον καταστηματαρχη αποτρεπει
1 την κακη συνφωνια
2 την κακη συνενοηση
Με την προσωπικη επαφη βλεπεις και ελενχεις το προοιον που αγοραζεις ο δε καταστηματαρχης αποκλειεται να σου παραδωση προσωπικα κακοτεχνιες και ειδικα μεσα στο καταστημα του.Υπαρχουν τεχνιτες καλιτεχνες ακομη[λιγοι ακομη,αλλα υπαρχουν] αναγνωρισμενοι απο την δουλεια τους και οχι απο το μακερκετιν,βιντεακια κ α
Υπαρχουν ατομα εδω μεσα που ειτε εχουν κανει διαφορες εργασιες στα οπλα τους ειτε εχουν δει αλλες,νομιζω οτι με χαρα θα βοηθουσαν.
Ενα γκαλοπ μεσω Π Μ [για να μην γινεται διαφημιση] και εχεις μια καλη ενημερωση.ΕΥΚΟΛΟ! η επιλογη δικη σου.
Υπαρουν πολλοι ουρανοκατεβατοι που με μονο οπλο τους την ηλεκτρονικη και εντυπη διαφημιση προσπαθουν να αποκτησουν πελατες. [προσοχη λοιπον]
Για την διαχειριση
Κατανοω πληρως την δυσκολη θεση σας απο την μια τα μελη και απο την αλλη μηνυσεις.
Ισως μια καλη ενημερωση εκ μερους σας για καποια προβληματα που προκυπτουν απο διαφορες ενεργειες των μελων να προλαβαιναν τις οποιοδηποται παρεξηγησεις και το θεμα να
εκλεινε ομορφα.Ειναι κριμα να φευγουν ατομα απο παρεξηγησεις [η μια κουβεντα φερνει την αλλη και παει λεγοντας]
[ΚΥΡΙΟΙ ΕΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗ ΑΥΤΟ ΦΟΒΟΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΛΕΞΟΥΜΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ]για την διαχειρηση
Ας αναλογιστη ο καθενας μονος του και ειδικα οι Αθηναιοι[γιατι αυτοι ειναι κοντα] τι θα προσφερουμε εαν καποιος απο την διαχειρηση μπλεξει,τιποτα? θα συνεχισουμε και αστον να ξεμπλεξει? Δωστε κατανοηση ελατε στην θεση τους[δινουν τα ευρωπουλα, δινουν τον χρονο τους] για να μπαινουμε εμεις να καλαμπουριζουμε, να μπλεξουνε κι ολας?
Πρεπει να βρουμε τον δικο μας κωδικα να επικοινωνουμε να αναφερουμε τα προβληματα,χωρις στοχοποιηση[μιλωντας για τετοια θεματα σε δευτερο η τριτο προσωπο?] σαν να συνεβηκε αλλου?
Εαν θελουμε να υπαρχει αυτο πρεπει να υπαρξει κατανοηση,να αφησουμε τις κοντρες,και τις μ@λακιες και να σκεφτουμε σοβαρα οτι εχουμε κοινο ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ και οχι κατι που μας χωριζει.
Υ.Γ Σε καμια περιπτωση δεν θελω τα γραφομενα μου να εκλιφθουν σαν υποδειξεις σε ΚΑΝΕΝΑΝ απλως καποιες σκεψεις,θεσεις δικες μου [και αυτες συζητησιμες]
Ο Τοτος βλεπει την θεια γυμνη
Τι ειναι αυτο? ρωταει
Γκαραζ!λεει η θεια
Να βαλω το αυτοκινητακι μου? ρωταει ο Τοτος
Οχι θα ερθει ο Θειος να βαλει την Νταλικα του!!!! λεει η θεια.very happy..crying smile..vert funny.

Κώστα εδώ ήμουνα και σήμερα αλλά ξεμπέρδεψα απο τη δουλειά στις 10 :30 το βράδυ.Κατευθειαν για φαγητο και επιστροφή στο ξενοδοχείο πριν λίγο.Φλώρινα εχω να ερθω 7χρόνια.Και αύριο εδω θα ειμαι αλλά ποιος ξερει τι ώρα θα ξεμπερδέψω πάλι.Και αυριο λέγαμε αν τελειώσουμε μεσημερι να πηγαίναμε μια βόλτα στην Καστοριά.Ομως πέρα απ τη δουλειά , με τον κατακλυσμό που κάνει τίποτα δεν ειναι σίγουρο.
Ασε που μόλις εμαθαν οτι ειμαι εδώ, καταλάβαν αμέσως τι φταίει που πλημμύρισαν και θέλουν να με διώξουν .
.sarcastic.
Μητσο!! Ειναι κατι χωραφακια αποτιστα να παω να δωσω τιμες?
Προσοχη ομως ρε!! μονο ποτισμα ενταξει? μην σου ξεφυγη και εχουμε τιποτα πλυμηρες!! ενταξει?.crying smile..very happy.
Και μετα εχω μια δουλιτσα τον Αυγουστο για λιγο χονι σε ενα χιονοδρομικο. Θα τα καταφερεις? εχει καλα λεφτα εκει!!!!.crying smile..vert funny..vert funny..vert funny.ουφ εσκασα.vert funny..vert funny.

Δεν υπάρχει άντρας που να μην το έχει πάθει.... Προσοχή λοιπόν;)
oOJWk8Y.jpg

Γεια σου Χρηστάρα , κάτι μου λέει ότι τον χειμώνα θα μας φας στην μάπα .sarcastic.
Τα ρεμάλια μου ζητάνε από τώρα να τους βγάλω πρόγραμμα.big smile.
Γεια σου ρε Διονύση.φιλε οπότε θέλετε να έρθετε θα κάνουμε τα κυνηγια μας και θα περνάμε ωραία. Άμα γουστάρετε πάμε και για κανένα ψάρεμα....

Status
Not open for further replies.
Back