Διονύση θα μου επιτρέψεις να σου πω ότι είσαι λάθος
Η άποψη του κάθε Μέλους οποια και να είναι αυτή
θα πρέπει να είναι σεβαστή από όλους μας είτε συμφωνούμε είτε διαφωνουμε
Από εκεί και πέρα η διαγραφή των μυνηματων -αποψεων με βρίσκει αντιθετο
είναι σαν να μου βουλώνουν το στόμα
Θυμισου στο πάρελθον κάτι παρόμοιο που πέρασες και εσύ και εγώ και πολλά άλλα Μέλη γι'αυτό και διαλεξαμε άλλο μονοπάτι
Ρε Κώστα επανερχόμαστε στα ίδια ρε γαμώτο , δεν θα καταφέρουμε να ξεφύγουμε από αυτή την κατάρα της καταστροφής σε οτιδήποτε όμορφο υπάρχει.
Αν το πιάσουμε από την αρχή δεν πρόκειται να βρούμε άκρη πραγματικά .
Η γνώμη όλων είναι σεβαστή γι αυτό και πιο πίσω σας έβαλα να ψαχτείτε που σας ενόχλησε η διαχείριση , το λέω και σε εσένα , σε ενόχλησε ποτέ κάποιος από τα παιδιά της διαχείρισης;;;;;;;;;;;;;;
Την ίδια ακριβώς ερώτηση την κάνω σε όλα τα μέλη του φόρουμ , ακόμα και στον Ευριπίδη του οποίου ΠΟΤΕ δεν του σβηστηκε μήνυμα ΠΟΤΕ δεν του έγινε παρατήρηση , ΠΟΤΕ δεν ασχολήθηκε κανείς μας μαζί του.
Στο θέμα της βαφής του όπλου σβήστηκαν κάποια μηνύματα ( μέσα στα οποία ήταν και δικό μου ) για να καθαριστεί το θέμα από άσχετα ποστ ..........και βγαίνει ο άλλος και λεει διαγράψτε με διότι μου σβήνετε τα μηνύματα ...αν είναι δυνατόν δηλαδή
Κώστα είσαι από τα παλιά γνώριμος και ξέρεις πως έχουν τα πράγματα .
Με λίγα λόγια εδω μπορεί ο καθένας να λεει την άποψη του για τα πάντα , μπορεί να διαφωνεί , μπορεί να συμφωνεί μπορεί να κάνει τα πάντα .
Δεν μπορεί κανείς όμως , ούτε εγώ ούτε κανένας άλλος να κάνει το φόρουμ κατιναριό ...το έχουμε δει ξανά αυτό και τα ξέρουμε τα αποτελέσματα .
Σε ξαναρωτάω ...σου έχει βουλώσει κανείς το στόμα για οτιδήποτε ;;;;;;;;
Αν αρχίσεις και εσύ αύριο να ποστάρεις ανακρίβειες και να προσβάλεις λέγοντας κακομοίρηδες τους συναδέλφους σου , ναι τότε θα τα πετάξω αυτά τα ποστ .
Αν αύριο εγω τρελαθώ και αρχίσω να λέω και εγώ διάφορα και να προσβάλω τα μέλη τότε υπάρχουν δικλείδες ασφαλείας που τις έχουμε θεσπίσει εμείς οι ίδιοι ώστε να πάω σπιτάκι μου .
Κανείς δεν έχει ούτε είχε την διάθεση να φιμώσει κανέναν γιαυτό έκανα έκκληση σε όλους να δουν που τους ενόχλησε η διαχείριση .Η μοναδική μας διάθεση είναι η ηρεμία , η ησυχία και το καλό κλίμα .
Νομίζω ότι αυτή η ιστορία πρέπει να τελειώσει εδώ και περιμένουμε από τα παλιά μέλη να βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση .