Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ρε Κώστα επανερχόμαστε στα ίδια ρε γαμώτο , δεν θα καταφέρουμε να ξεφύγουμε από αυτή την κατάρα της καταστροφής σε οτιδήποτε όμορφο υπάρχει.
Αν το πιάσουμε από την αρχή δεν πρόκειται να βρούμε άκρη πραγματικά .
Η γνώμη όλων είναι σεβαστή γι αυτό και πιο πίσω σας έβαλα να ψαχτείτε που σας ενόχλησε η διαχείριση , το λέω και σε εσένα , σε ενόχλησε ποτέ κάποιος από τα παιδιά της διαχείρισης;;;;;;;;;;;;;;
Την ίδια ακριβώς ερώτηση την κάνω σε όλα τα μέλη του φόρουμ , ακόμα και στον Ευριπίδη του οποίου ΠΟΤΕ δεν του σβηστηκε μήνυμα ΠΟΤΕ δεν του έγινε παρατήρηση , ΠΟΤΕ δεν ασχολήθηκε κανείς μας μαζί του.
Στο θέμα της βαφής του όπλου σβήστηκαν κάποια μηνύματα ( μέσα στα οποία ήταν και δικό μου ) για να καθαριστεί το θέμα από άσχετα ποστ ..........και βγαίνει ο άλλος και λεει διαγράψτε με διότι μου σβήνετε τα μηνύματα ...αν είναι δυνατόν δηλαδή :(
Κώστα είσαι από τα παλιά γνώριμος και ξέρεις πως έχουν τα πράγματα .
Με λίγα λόγια εδω μπορεί ο καθένας να λεει την άποψη του για τα πάντα , μπορεί να διαφωνεί , μπορεί να συμφωνεί μπορεί να κάνει τα πάντα .
Δεν μπορεί κανείς όμως , ούτε εγώ ούτε κανένας άλλος να κάνει το φόρουμ κατιναριό ...το έχουμε δει ξανά αυτό και τα ξέρουμε τα αποτελέσματα .
Σε ξαναρωτάω ...σου έχει βουλώσει κανείς το στόμα για οτιδήποτε ;;;;;;;;
Αν αρχίσεις και εσύ αύριο να ποστάρεις ανακρίβειες και να προσβάλεις λέγοντας κακομοίρηδες τους συναδέλφους σου , ναι τότε θα τα πετάξω αυτά τα ποστ .
Αν αύριο εγω τρελαθώ και αρχίσω να λέω και εγώ διάφορα και να προσβάλω τα μέλη τότε υπάρχουν δικλείδες ασφαλείας που τις έχουμε θεσπίσει εμείς οι ίδιοι ώστε να πάω σπιτάκι μου .
Κανείς δεν έχει ούτε είχε την διάθεση να φιμώσει κανέναν γιαυτό έκανα έκκληση σε όλους να δουν που τους ενόχλησε η διαχείριση .Η μοναδική μας διάθεση είναι η ηρεμία , η ησυχία και το καλό κλίμα .
Νομίζω ότι αυτή η ιστορία πρέπει να τελειώσει εδώ και περιμένουμε από τα παλιά μέλη να βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση .
Έχεις και εσύ το δίκιο σου δεν κουμανταρετε εύκολα όλο αυτό
Τεσπά καλή καρδιά ρε Μάγκες και με τον καιρό όλα θα φτιάξουν ;)
Πάω να ετοιμάσω τα κεμπάπ μου γιατί με έχει κόψει η πείνα από το πρωί νηστικός στην δουλειά
και βλέποντας την ψαρουκλα του Βill μου τρέχουν τα σάλια ffff

Κώστα, επεδίωξα να φάω ψάρι σήμερα γιατί αύριο αναμένεται μάχη με το άναμα του BBQ στο μπαλκόνι .sarcastic.

Καλά ψησίματα ωρέ....καλοφάγωτα..

Σάββατο σήμερα, εύχομαι όλοι να κάνετε κάτι διαφορετικό απ ότι κάνετε κάθε άλλη μέρα της εβδομάδας..εννοώ όχι δουλειά, όχι γκρίνιες, όχι πρόγραμμα...μόνο χαρές με ανθρώπους που αγαπάτε

Κώστα, επεδίωξα να φάω ψάρι σήμερα γιατί αύριο αναμένεται μάχη με το άναμα του BBQ στο μπαλκόνι .sarcastic.

Καλά ψησίματα ωρέ....καλοφάγωτα..

Σάββατο σήμερα, εύχομαι όλοι να κάνετε κάτι διαφορετικό απ ότι κάνετε κάθε άλλη μέρα της εβδομάδας..εννοώ όχι δουλειά, όχι γκρίνιες, όχι πρόγραμμα...μόνο χαρές με ανθρώπους που αγαπάτε
Να θυμάσαι 199 μπορεί να φανει χρήσιμο.sarcastic.

Έχεις και εσύ το δίκιο σου δεν κουμανταρετε εύκολα όλο αυτό
Τεσπά καλή καρδιά ρε Μάγκες και με τον καιρό όλα θα φτιάξουν ;)
Πάω να ετοιμάσω τα κεμπάπ μου γιατί με έχει κόψει η πείνα από το πρωί νηστικός στην δουλειά
και βλέποντας την ψαρουκλα του Βill μου τρέχουν τα σάλια ffff
Αντε Κωστα γιατι εχουμε καιρο νσ δουμε καρβουνο....bbq. θελω φωτο..very happy.

Διονυση καλησπερα!
Καταρχας συμφωνω οτι καπου εδω πρεπει να το σταματησουμε το θεμα γιατι παρατραβηξε.
Οταν ο οποιοσδηποτε επαγγελματιας θετει τον εαυτον του, την εργασια του και οτιδηποτε τον αφορα στην δημοσιοτητα με οποιοδηποτε τροπο ειτε αυτος ειναι ο ηλεκτρονικος τυπος ειτε ο εντυπος πρεπει να ξερει και να ειναι σιγουρος οτι θα υπαρξουν και θετικα και αρνητικα σχολια για την εργασια του. Κατα συνεπεια δεν ειναι θεμα συκοφαντικης δυσφημισης αλλα ειναι θεμα ΚΡΙΤΙΚΗΣ για ενα εργο που επιτελεσε. Κριτικη και σχολια δεχονται ολες οι εταιρειες που ειναι μεσα στον ηλεκτρονικο η εντυπο τυπο , αυτος ειναι εξαιρεση? Δεν του αρεσει ? Το εργο του δειχνει διαφορετικα πραγματα και επιτελους πρεπει να σοβαρευτουμε και να μην φωναζουμε για να φοβηθει ο νοικοκυρης. Και για αλλη μια φορα το ξαναλεω οτι ειναι ΚΡΙΤΙΚΗΣ ενος προσωπου που εμφανιζεται σε δημοσια ποστ και οχι δυσφημιση .
Ο,τι εγινε εγινε ο καθενας ας βγαλει τα συμπερασματα του , τις εικονες του οπλου τις ειδαμε ολοι ας το σταματησουμε εδω το θεμα και ας προχωρησουμε.
Θερμη παρακληση που για τετοιους λογους νομιζω παρεξηγησεων απομακρυνθηκαν ( απο μονα τους αν θελεις) μια επαφη με καλη θεληση και απο τις δυο πλευρες ισως εχει μια ευχαριστη καταλαληξη. Θα ημουν ευτυχης και πιστευω και μερικα μελη εδω μεσα στο αγαπητο μας φορουμ. :).shake hands. φιλικα και με καλη προθεση.

Καλησπέρα λεβεντιες.
Μπηκα εδω μεσα βαζοντας σε ολους 10 χωρις να σας ξερω, με διαθεση να προσφερω και να μαθω. Βασικο χαρακτηριστικο του φορουμ ηταν η ελευθερια του λογου και της εκφρασης διαφορετικων αποψεων. Το καθε μελος εχει θεση στο δημοσιο βημα προκειμενου να προσφερει στους υπολοιπους. Απο τη στιγμη που δεν μπορει ομως να εκφρασει την αποψη του μιας και υπαρχουν νομικα προβληματα τοτε χανεται μερος του πραγματικου σκοπου του φορουμ(φυσικα καθ η διαχ. Δεν φταιει για τα νομικα κολληματα) ισως να φταιει για αλλα.. Η διαχείρηση που βαλλεται συχνα αποτελειται απο διαφορετικους ανθρωπους, ομως η πορεια πλευσης αυτης ειναι κοινη και δυστηχως ακομα και το λαθος του ενος το επιμεριζονται και οι υπολοιποι.
Προσωπικα δεν συμφωνω με την οποια εναντιωση ορισμενων εαν το οποιο μυνημα που γραφηκε δεν βοηθαει την καλη εικονα του φορουμ. Η εικονα θα πρεπει να ειναι η πραγματικη και οχι μια πλασματικη μονο και μονο για να υπαρχει ενα πλαστο "σωστο" φαινεσθαι.
Εδω και καιρο νιωθω στασιμος, γιατι ειμαι μελος ενος στασιμου φορουμ. Αυτο που με πειραξε πραγματικα ειναι η ελλειψη της αντιμετωπισης που θα ηθελα να λαβω. Και δεν εννοω αυτη που φαινεται. Προσωπικα εμαθα να ειμαι καθαρος και να σεβομαι τις βασικες αρχες των ανθρωπινων δικαιωματων. Οταν αυτο δεν γινεται για μενα, απλα φευγω.
Γενικολογα ισως πειτε, βαλτα λογια ισως καποιοι αλλοι. Τιποτα απο αυτα δεν ισχυουν.
Καιρο τωρα το σκεφτομαι και το γνωριζουν αρκετοί.
Οι λογοι που φευγω ειναι ουσιαστικοι και εχουν βαρος και ουσιαστικη υποσταση. Οποιος εχει λιγη επιγνωση θα καταλαβει το γιατι.
Ηρθα με ορεξη και φευγω χαλασμενος.
Ο τελευταιος να κλεισει την πορτα φευγοντας.
Επιθυμω την διαγραφη μου.
Καλο βραδυ :)

Διονυση καλησπερα!
Καταρχας συμφωνω οτι καπου εδω πρεπει να το σταματησουμε το θεμα γιατι παρατραβηξε.
Οταν ο οποιοσδηποτε επαγγελματιας θετει τον εαυτον του, την εργασια του και οτιδηποτε τον αφορα στην δημοσιοτητα με οποιοδηποτε τροπο ειτε αυτος ειναι ο ηλεκτρονικος τυπος ειτε ο εντυπος πρεπει να ξερει και να ειναι σιγουρος οτι θα υπαρξουν και θετικα και αρνητικα σχολια για την εργασια του. Κατα συνεπεια δεν ειναι θεμα συκοφαντικης δυσφημισης αλλα ειναι θεμα ΚΡΙΤΙΚΗΣ για ενα εργο που επιτελεσε. Κριτικη και σχολια δεχονται ολες οι εταιρειες που ειναι μεσα στον ηλεκτρονικο η εντυπο τυπο , αυτος ειναι εξαιρεση? Δεν του αρεσει ? Το εργο του δειχνει διαφορετικα πραγματα και επιτελους πρεπει να σοβαρευτουμε και να μην φωναζουμε για να φοβηθει ο νοικοκυρης. Και για αλλη μια φορα το ξαναλεω οτι ειναι ΚΡΙΤΙΚΗΣ ενος προσωπου που εμφανιζεται σε δημοσια ποστ και οχι δυσφημιση .
Ο,τι εγινε εγινε ο καθενας ας βγαλει τα συμπερασματα του , τις εικονες του οπλου τις ειδαμε ολοι ας το σταματησουμε εδω το θεμα και ας προχωρησουμε.
Θερμη παρακληση που για τετοιους λογους νομιζω παρεξηγησεων απομακρυνθηκαν ( απο μονα τους αν θελεις) μια επαφη με καλη θεληση και απο τις δυο πλευρες ισως εχει μια ευχαριστη καταλαληξη. Θα ημουν ευτυχης και πιστευω και μερικα μελη εδω μεσα στο αγαπητο μας φορουμ. :).shake hands. φιλικα και με καλη προθεση.
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!!!!!!!!!!Απο την στιγμη που δεν υπαρχει κανενος ειδους υβριστικος χαρακτηρισμος δεν τιθετε θεμα ουτε εξυβρισης ουτε τιποτα.Παρ'ολο που δεν προλαβα το θεμα αυτουσιο αλλα "διορθωμενο" δεν δυσκολευτικα καθολου να καταλαβω περι ποιου ο λογος.Και ναι ειμαι απ'αυτους που ηταν απολυτα ευχαριστημενος απο τον τροπο που παρουσιαζε προιοντα.Να σας θυμίσω-ενημερωσω μαλλιστα οτι σε καποια παρουσιαση επικαλεστικε δημοσια τα σχολια των χρηστων του ΗL για να δωσει βαρυτητα.Τωρα τι εγεινε??Δεν μας συμφερει και τα γυρισαμε τουμπα με απειλες και μηνύσεις?????Υποκρισια στο μεγαλειο της!!!
Τελος παντων αυτο ειναι το μικροτερο κακο.Το μεγαλο ειναι η αποχωριση μελων-φιλων απο δω μεσα λογο αντιπαραθεσεων συχνα για τον τροπο που λειτουργει η διαχειριση.Δεν θελω να κανω υποδειξεις.Απλα λαβετε σοβαρα υποψην σας τις φωνες γυρω σας και αναρωτηθείτε.Καλο βραδυ.

Καλημέρα και καλη Κυριακή.
Σήμερα στο βουνό έκανα το ωραιότερο τρεξιμο της χρονιάς.
Συνεχής βροχή , απιστευτες μυρωδιές που μονο η βροχη τις φέρνει και απόλυτη μοναξιά.
Το μεσημέρι εχει τσιπούρες στα κάρβουνα.
Τώρα παω με την κυρα να πιουμε καφεδάκι ρομαντζαδα στην θάλασσα :)

Για το θέμα της διαχείρισης ;)
Κάποια εποχή συμμετείχα σε φόρουμ με θέμα τον στρατό ;)
Εκεί την διαχείριση την είχαν τρία άτομα
Ο πρώτος ήταν κοντά στις θέσεις μου
Ο δεύτερος ήταν κωλοτουμπας
Ο τρίτος ήταν ψιλοαναρχας με τάσεις ΑΝΤΑΡΣΥΑ κτλ :p:p
Από την αρχή που πήρα μέρος στο φόρουμ
με τον τρίτο ειμασταν στα μαχαίρια μιλάμε για απίστευτα πάρτυ .sarcastic.
Μου έσβηνε μυνήματα φωτογραφίες ποστ δημοσιεύσεις λινκ
μου έστελνε πμ ότι θα με διαγραψει απειλες κτλ άκρη δεν έβγαινε με τίποτα .sarcastic.
Κάποια στιγμή μου έρχεται ένα πμ από τον πρώτο διαχειριστή
Συνέχισε να του τα χώνεις του μακακα μου λέει εγώ είμαι μαζί σου συμφωνώ σε όλα απλά δεν μπορώ να τον κραξω γιατί είναι Κουνιάδος μου .sarcastic..sarcastic.
Τελικά μετά από μήνες και αφού είχαμε φάει τα μουστάκια μας
Κουνιάδος και Γαμπρός γίνανε κωλος οταν ο Γαμπρός ξεσπαθωσε .my man.με αποτέλεσμα να αποχωρίσει ο Αναρχας και να διακοψουν τις σχέσεις τους :D
Όλα αυτά συμβαίνουν σε πολλά φόρουμ και σε χειρότερες καταστάσεις
πχ να σου διαβάζουν οι διαχειριστές ακομα και τα πμ που έχεις με άλλα Μέλη
να βάζουν χαφιέδες με λογαριασμούς άσχετους να σε κοντραρουν για να γίνεται ντόρος κτλ
εγώ αυτό έχω παρατηρήσει κοντά μια δεκαετία που συμμετέχω σε διάφορες σελίδες
Εδώ μπορώ να πω ότι επικρατεί πλήρης χαλάρωση και ηρεμία και ειδικά με τόσα προβλήματα που βιώνουμε αυτήν την εποχή στην καθημερινότητα μας
Καλημέρα Άρχοντες ;)
Άλλαξε το μενού λόγω βροχής οπότε από ψήσιμο πάμε καρφί για κατσικάκι γιουβέτσι το τραβάει η μέρα σήμερα ;)

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!!!!!!!!!!Απο την στιγμη που δεν υπαρχει κανενος ειδους υβριστικος χαρακτηρισμος δεν τιθετε θεμα ουτε εξυβρισης ουτε τιποτα.Παρ'ολο που δεν προλαβα το θεμα αυτουσιο αλλα "διορθωμενο" δεν δυσκολευτικα καθολου να καταλαβω περι ποιου ο λογος.Και ναι ειμαι απ'αυτους που ηταν απολυτα ευχαριστημενος απο τον τροπο που παρουσιαζε προιοντα.Να σας θυμίσω-ενημερωσω μαλλιστα οτι σε καποια παρουσιαση επικαλεστικε δημοσια τα σχολια των χρηστων του ΗL για να δωσει βαρυτητα.Τωρα τι εγεινε??Δεν μας συμφερει και τα γυρισαμε τουμπα με απειλες και μηνύσεις?????Υποκρισια στο μεγαλειο της!!!
Τελος παντων αυτο ειναι το μικροτερο κακο.Το μεγαλο ειναι η αποχωριση μελων-φιλων απο δω μεσα λογο αντιπαραθεσεων συχνα για τον τροπο που λειτουργει η διαχειριση.Δεν θελω να κανω υποδειξεις.Απλα λαβετε σοβαρα υποψην σας τις φωνες γυρω σας και αναρωτηθείτε.Καλο βραδυ.
.well done..shake hands.

Status
Not open for further replies.
Back