Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα σας. Ίσα που φεύγαμε για παραλία με πήρε τηλ ο ξάδερφος μου γιατί έπεσε με το φορτηγάκι σε ένα αυλάκι στη προσπάθεια του να αποφύγει ένα μηχανάκι που έκανε προσπέραση. Άφησα την οικογένεια σε μια παραλία εδώ κοντά και πήγα με το τζιπάκι να τον τραβήξω, ευτυχώς δεν έπαθε καμία ζημιά το αμάξι από κάτω. Όπως μου έλεγε αν δεν έκανε τελείως δεξιά θα τους έστελνε στον Άγιο Πέτρο πρωινιατικα και εκείνα τα κολοπαιδα εξαφανίστηκαν.
το ιδιο κι εγω πριν 1 μηνα αλλα με αυτοκινητο.βεβαια επαθα ζημια και ο αλλος λουης......

Καλησπέρα σας κύριοι! Επιστροφή στα Γιάννενα,λίγο ήταν τελικά άλλη φορά θα το κανονισω να είναι περισσότερο,γνωριστικαμε από κοντά μετά τους κύριους στον αγώνα χαρικα πάρα πολύ κύριοι που τα είπαμε από κοντά,εύχομαι την άλλη φορά να φάμε να πιούμε και να πούμε περισσότερα .....
Εις το επανίδειν κυριοι!!!

Καλησπέρα σας κύριοι! Επιστροφή στα Γιάννενα,λίγο ήταν τελικά άλλη φορά θα το κανονισω να είναι περισσότερο,γνωριστικαμε από κοντά μετά τους κύριους στον αγώνα χαρικα πάρα πολύ κύριοι που τα είπαμε από κοντά,εύχομαι την άλλη φορά να φάμε να πιούμε και να πούμε περισσότερα .....
Εις το επανίδειν κυριοι!!!
Ωραίος Νίκο που έκανες το ταξείδι για να βρεθείς κοντά στα παιδιά. Σε περιμένω και στο νησί μας τωρα που πήρες φόρα......congrats.

Άστο κατάλαβα, καλύτερα να πεινασω......sarcastic.
.crying smile..very happy.
Εχεις παρεξηγησει Γιαννη κατι 28αρια θελουν να δοκιμασουν σε κατι σιταρηθρες,Δεν κυνηγανε μεγαλυτερα θηραματα..
Μεταξυ μας ε,οταν πας να το παραλαβεις παρε κ την εργαλειοθηκη σου μαζι...sarcastic..sarcastic..very happy..very happy.

Καλησπέρα παιδιά
Για γιλέκο ψάχνω και σκέφτομαι το Columbia Grouse X Comford το γνωρίζετε ;

IMG_0576.jpg

Καλησπέρα παιδιά
Για γιλέκο ψάχνω και σκέφτομαι το Columbia Grouse X Comford το γνωρίζετε ;

IMG_0576.jpg
Νικολη παρε γιλεκο με τιραντες και θα με θυμηθεις... ΠΟλυ πιο ξεκουραστο στον ωμο, πολυ πιο βολικο για μενα τουλαχιστον... Τα κλασσικα οταν ηταν φορτωμενα φυσιγγια μου αφηναν μια δυσφορια στο σβερκο, αυτα με τις τιραντες καμια...
Δεν ξερω ποιες εταιριες εχουν αυτη τη στιγμη γιλεκα με τιραντες στην Ελλαδα, σιγουρα συναδελφοι που εχουν ψαξει προσφατα θα γνωριζουν... Το μονο που θα προσεξεις ειναι να ειναι "φλατ", λεπτες δηλαδη οι τιραντες για να μην σε ενοχλουν στην επωμιση... ;)

Νικολη παρε γιλεκο με τιραντες και θα με θυμηθεις... ΠΟλυ πιο ξεκουραστο στον ωμο, πολυ πιο βολικο για μενα τουλαχιστον... Τα κλασσικα οταν ηταν φορτωμενα φυσιγγια μου αφηναν μια δυσφορια στο σβερκο, αυτα με τις τιραντες καμια...
Δεν ξερω ποιες εταιριες εχουν αυτη τη στιγμη γιλεκα με τιραντες στην Ελλαδα, σιγουρα συναδελφοι που εχουν ψαξει προσφατα θα γνωριζουν... Το μονο που θα προσεξεις ειναι να ειναι "φλατ", λεπτες δηλαδη οι τιραντες για να μην σε ενοχλουν στην επωμιση... ;)

Εγώ νόμιζα οι τιράντες λογο μικρότερης επιφάνειας .asking. οκ θα κοιτάξω με τιράντες εφόσον το έχεις τεστάρει.
Και εγώ φορτωμένος ειμαι πάντα, νερά, φαγητό. Κτλ

Εγώ νόμιζα οι τιράντες λογο μικρότερης επιφάνειας .asking. οκ θα κοιτάξω με τιράντες εφόσον το έχεις τεστάρει.
Και εγώ φορτωμένος ειμαι πάντα, νερά, φαγητό. Κτλ
H λογικη Νικο, ειναι αυτη που λες εσυ, οτι η μικροτερη επιφανεια μοιραζει χειροτερα το βαρος... Ετσι το ειχα κ εγω στο μυαλο μου... Αλλα οταν εβαλα "τιραντες" πριν 8-9 χρονια, δεν ξαναπηγα σε κλασσικο... Τουλαχιστον αυτο ειδα εγω, αλλα και 2-3 φιλου που ετυχε κ τα αλλαξαν, μην σε παρω στο λαιμο μου, ας πουν κ τα αλλα παιδια τη γνωμη τους..

Το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζω και εγω με το γιλεκο μου.
Συνηθως εχει 3 κουτια φυσιγγια νερο και κατι για τσιμπιμα....
Οποτε μετα το 3ωρο.....ο αυχενας την ακουει για τα καλα....
Αν εχει πουλια ομως Αρη δεν καταλαβαινω τιποτις .....terror.

Πάρτε γιλέκο με τιράντες, μόνο φροντίστε να σφιγκει καλά στην κοιλιά ο ιμάντας γιατί εμένα που πήρα ένα μεγαλύτερο και τερματίζει ο ιμάντας χωρίς να σφίγγει, μου γίνεται σαν σουτιέν, όσο γεμίζει η πλάτη τσίχλες και αδειάζουν οι φυσιγγιοθηκες.....sarcastic.
Ωστόσο με 1000 τιραντες :)
Είχα και τον Πανούτσο όλο τον χειμώνα και μου λέγε, το γεμισες πάλι το σουτιενακι....ha ha ha.

Status
Not open for further replies.
Back