Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπερα σας
Ημουν απο τις 6:15 ως 14:00 στον ηλιο. Κυνηγι για ορτυκια, κουτρεμα γκσζον και ως τις 14:00 μπανιο στη θαλασσα. Ηλιαση-θερμοπληξια με 41 πυρετο...
περαστικα ευχομαι...και αραξε 5 ημερες γιατι ειναι υπουλο πραγμα ο ηλιος?

Καλησπερα σας
Ημουν απο τις 6:15 ως 14:00 στον ηλιο. Κυνηγι για ορτυκια, κουτρεμα γκσζον και ως τις 14:00 μπανιο στη θαλασσα. Ηλιαση-θερμοπληξια με 41 πυρετο...
Περαστικα Χρηστο γρηγορη αναρρωση ;)
Καλησπερα Αρχοντες σαν να δροσισε λιγο και αυτο το ψιλοβροχο οτι καλυτερο για τα δεντρα ;)

Καλησπερα σας
Περαστικά και γρηγορα! :)
Θελει προσοχη ο ηλιος!

Να σας εκμυστηρευτω και ένα περιστατικό που συνέβη στην έναρξη.ειμαι στο καρτέρι γύρω στις οχτώ και κάτι...έχω πάρει ένα τρυγόνι,το οποίο κιόλας δεν μπορώ να βρω και στα 100 μέτρα να γίνεται ζημιά από τις ντουφεκες...με πλησιάζουν δύο καλοσυνάτοι μεσήλικες και πιάνουμε την κουβέντα......και όταν έφτασε η κουβέντα στο ότι τα φυσίγγια έχουν πάρει τρελή ανηφόρα και στην δικαιολογία αύξησης στο μολύβι....κάπως γίνεται αναφορά πως συμμετέχω σε ιντερνετικές κουβέντες ...τσουπ με ρωτάει ο ένας για πιο φόρουμ μιλάς....του απαντάω στο κορυφαίο και τελικά αποδείχθηκε και αυτός μέλος μας ο nikos benelli ο οποίος μας διαβάζει αλλά δεν τα πάει καλά με την τεχνολογία και δεν ξέρει να το χειρίζεται καλά....τελικά είμαστε παντού!

Καλησπερα σας
Περαστικα Χρησταρααααααααααααααα και πιο λιγη ωρα στο ορτυκοκυνηγι-βλεφαροκυνηγι;)

Καλησπέρα σας και καλή εβδομάδα.
Δεν γινονται αυτα ρε παιδια!!.buy buy.
Ερχεται ο πιτσιρικας και μου λεει!Το ευχαριστηθηκα σημερα!Εριξα 3 κουτια και πηρα 2 τρυγονια.
Πολυ δυσκολα πουλια!Εσυ δεν τα εβλεπες?Καινουργιος εισαι στο κυνηγι?
Τι να του πεις τωρα?Μικρο παιδι ειναι!Να το μαλωσεις?Θα κλαψει!Να το .......... θα θελει και αλλο!!!
Ευτυχως αυριο ειπε οτι δεν θα ερθει,αλλα πολυ φοβαμαι οτι θα πεσει συρμα και θα κατεβει αυριο η παιδων.hair.
Βαζω μονοβολα και παω παραλια για αγριογατες;)
Ο πιτσιρίκος είναι η χαρά του βιοτεχνη φυσηγγιων Αλέξανδρε. .sarcastic.

Καλησπερα σας
Περαστικά Χρήστο, θα σε βοηθήσουν και κομπρεσες για τον πυρετό.

Περαστικά Χρηστάρα...ευτυχώς χτες την γλύτωσαν πολύ φθηνά γιατί και εγώ έκανα την μαλάκια και ήμουν από τις 13:30 έως της 19:00 στον ήλιο...για τα παλιοτρυγονα!
Πρόπερσι πατριώτ που ήμουνα στον Εβρο αρχές Σεπτέμβρη ,είχα γίνει σαν αράπης που έκανε απεργία πείνας.Ήμουνα από το χάραμα εως τις 11 η και παραπάνω ,έφευγα μόνο για καφέ και να πάρω νερό και ξανά στα ηλιόσπορα απο τις 2 μέχρι που έπεφτε ο ήλιος.Χωρίς καπέλο και χωρίς αντηλιακά.Μάλιστα εκείνο το ΣΚ που ήταν και το πρώτο στου Σεπτέμβρη , ήταν το πιο ζεστό όλου του καλοκαιριού! Είχα ψηθεί στην κυριολεξία.
Χρήστο περαστικά .Βάλε κανα παγάκι στα ....αχαμνά σου .sarcastic.

Πρόπερσι πατριώτ που ήμουνα στον Εβρο αρχές Σεπτέμβρη ,είχα γίνει σαν αράπης που έκανε απεργία πείνας.Ήμουνα από το χάραμα εως τις 11 η και παραπάνω ,έφευγα μόνο για καφέ και να πάρω νερό και ξανά στα ηλιόσπορα απο τις 2 μέχρι που έπεφτε ο ήλιος.Χωρίς καπέλο και χωρίς αντηλιακά.Μάλιστα εκείνο το ΣΚ που ήταν και το πρώτο στου Σεπτέμβρη , ήταν το πιο ζεστό όλου του καλοκαιριού! Είχα ψηθεί στην κυριολεξία.
Χρήστο περαστικά .Βάλε κανα παγάκι στα ....αχαμνά σου .sarcastic.
Χρήστο περαστικα σου!
Καλησπερα κυριοι.
Παιξουν δεν παιξουν τρυγονια, ευτυχως υπαρχουν οι καβατζες με τα βρωμοπουλα και αδειαζουν οι ζωνες εντος 20λεπτου.

Status
Not open for further replies.
Back