D
dionisis
Είναι καλός ο Γλατζούνης βρε Τζέρυ , έχει δικά του κρέατα και φτιάχνει και τα λουκάνικα..eat.Αχ Ωχ Αχ εγω ξενύχτισα γιατί είχα πάει στου Γλατζούνη για προβατομπιφτέκι Αχ Ωχ.
Είναι καλός ο Γλατζούνης βρε Τζέρυ , έχει δικά του κρέατα και φτιάχνει και τα λουκάνικα..eat.Αχ Ωχ Αχ εγω ξενύχτισα γιατί είχα πάει στου Γλατζούνη για προβατομπιφτέκι Αχ Ωχ.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΒασίλη έχεις δει φορολογική δηλωση ή Ε9;
Εγώ νομίζω δεν φταίει το πόστο..buy.
Πρώτον σαν νεανιας είσαι νευρικος και κουνιεσαι..smashfrak.
Δεύτερον με το μαύρο γυαλί σε βλέπει το τρυγονι από τα διακόσια μέτρα
και σου λέει αυτό το πράμα που κουνιεται μοιάζει με μαύρη μαμπα αφρικανικη,
στριβουν και πέφτουν πάνω στον ακουνητο κι αμιλητο, στην παλιά καραβανα.
Άσε που και να σου περάσει κανένα βολικό, με το κινητό στο χέρι τι να κάνεις, να το πετάξεις στο τρυγονι;
Και με τι ψυχολογία να ρίξεις, άμα το κορίτσισε ψήνει για τα καημένο τα πουλάκια ή γιατί δεν την πήρες από τις έξη το πρωί να την πας για μπάνιο (δήθεν ζηλιες);
Βλέπω σύντομα μπουρινια στο Β.Αιγαίο.Παίρνω και τα καλάμια μαζί για να ζήσω και εκεί καμιά περιπέτεια στην παραλία.
Ολα μπορεί να συμβούν στον καθένα.Βλέπω σύντομα μπουρινια στο Β.Αιγαίο.
Καλησπερα σε ολη την ομαδα. Τελευταια ημερα διακοπων σημερα, επιστροφη αυριο, μαλλον μεσω ανατολικου Παρνωνα, Κρεμαστης - Πελετα - Πουληθρα κλπ.
Μια διαδρομη που δεν την εχω ξανακανει, φαινεται ομως πολυ ομορφη στον χαρτη. Πιθανη σταση και για καφεδακι στο πανεμορφο Ναυπλιο, ισως φαμε και κανενα
λουκουμα στο "Περγαμοντο".
Να εχετε ενα ομορφο βραδυ.
Σταύρο κάνε μια αλλαγή και θα με θυμηθείς.Καλησπερα σε ολη την ομαδα. Τελευταια ημερα διακοπων σημερα, επιστροφη αυριο, μαλλον μεσω ανατολικου Παρνωνα, Κρεμαστης - Πελετα - Πουληθρα κλπ.
Μια διαδρομη που δεν την εχω ξανακανει, φαινεται ομως πολυ ομορφη στον χαρτη. Πιθανη σταση και για καφεδακι στο πανεμορφο Ναυπλιο, ισως φαμε και κανενα
λουκουμα στο "Περγαμοντο".
Να εχετε ενα ομορφο βραδυ.
Καλησπέρα στην παρέα. Μόλις τελείωσα με το καθάρισμα του σ/π, που είχα κάπου 2 -3 μήνες να το καθαρίσω, παρόλο που αυτό το διάστημα "πήγαινε" 2 φορές την εβδομάδα στο σκοπευτήριο και έριχνε 1,5 έως 4 κουτιά φυσέκια κάθε φορά!
Αλλά μετά τη χθεσινή επίσκεψη στο σκοπευτήριο, που μ' έκανε να φύγω, αργά το βράδυ ... με το "πιο πλατύ χαμόγελο" της φετινής χρονιάς, ε πιστεύω ότι την άξιζε μια "σπέσιαλ περιποίηση"!