Eδώ φιλαράκι ειναι Ελλάδα και ισχύει ακόμη εκείνη η περιβόητη απο τα πολύ παλιά δήλωση του Ν105 !!!Κάνατε φιλικό, υπογράψατε και οι δύο τη δήλωση; Τροχαία γιατί κάλεσες;
Κάτι έχουμε καταλάβει...από επαγγελματική διαστροφή ρώτησα.
Ασχολήσου καλύτερα για το που θα πας τον Οκτώβρη για καριόλες και μη βασανίζεσαι με το σύστημα .
Ξέρω που θα πάω. Θα πάρω κι έναν γνωστό μου από το φόρουμ να μου δώσει κάνα δυο μεριές
Και εμείς ξέρουμε ότι το παιδί θα βαρέσει περισσότερες από τον πατέρα τουΞέρω που θα πάω. Θα πάρω κι έναν γνωστό μου από το φόρουμ να μου δώσει κάνα δυο μεριές
Φέτος δεν έχει. Θα μπουν τα πράγματα στη θέση τους. Και αν δεν μπαίνουν με το καλό θα μπουν με το άγριο (ασφαιρα κλπ)Και εμείς ξέρουμε ότι το παιδί θα βαρέσει περισσότερες από τον πατέρα του
Ακόμα δεν κατάλαβες ότι αυτή είναι η θέση τους από εδώ και πέρα;Φέτος δεν έχει. Θα μπουν τα πράγματα στη θέση τους. Και αν δεν μπαίνουν με το καλό θα μπουν με το άγριο (ασφαιρα κλπ)
Εγω ξερω οτι φετος θα πας προετοιμασμενοςΦέτος δεν έχει. Θα μπουν τα πράγματα στη θέση τους. Και αν δεν μπαίνουν με το καλό θα μπουν με το άγριο (ασφαιρα κλπ)
Εύχομαι να πάνε όλα καλά φίλε μου , και γρήγορα να περάσουν όλα .Με υπόδειξη του αστυνομικού που ρύθμιζε την κυκλοφορία, αλλά αν χρειαστεί να σου στείλω π.μ. για να μην κάνω κατάχρηση του χώρου εδώ;