Από που το πήρες;Εγώ πήρα πάλι ένα brunox (το gun care), μιας και τελείωσε το legia. Θέλω να το δοκιμάσω καλύτερα.
Από που το πήρες;Εγώ πήρα πάλι ένα brunox (το gun care), μιας και τελείωσε το legia. Θέλω να το δοκιμάσω καλύτερα.
Μου τα έφερε από Αμερική ο γιός μου ο μεγάλος σήμερα.Αυτά που τα βρήκες;
Το είχε προτείνει ο giorgos sk ? ποιό παλιά εδώ μέσα κ τον εμπιστεύομαιΑναμένουμε review όταν με το καλό το χρησιμοποιήσεις
Tactical shop. Το έχουν αρκετά μαγαζιά. Πρόσεχε γιατί υπάρχει και brunox απλό τύπου wd40. Αυτό που θέλουμε είναι το gun care sprayΑπό που το πήρες;
Το brunox το δουλεύω χρόνια..Tactical shop. Το έχουν αρκετά μαγαζιά. Πρόσεχε γιατί υπάρχει και brunox απλό τύπου wd40. Αυτό που θέλουμε είναι το gun care spray
Αυτό δεν παράγεται πλέον. Δεν το έχω δοκιμάσει.Αυτό κάνει δουλειά; Το έχει δοκιμάσει κάποιος; https://www.outdooraction.gr/-922-9...BfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiYiIsInRhZ3MiOiIifV0
Αν έχεις το κιτ Squeeg –E , τότε ναι .Αυτό κάνει δουλειά; Το έχει δοκιμάσει κάποιος; https://www.outdooraction.gr/-922-9...BfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiYiIsInRhZ3MiOiIifV0
Το δοκιμασες ;;Εγώ πήρα πάλι ένα brunox (το gun care), μιας και τελείωσε το legia. Θέλω να το δοκιμάσω καλύτερα.
Παλιά αλλά όχι όπως θέλω. Το Σάββατο θα το δοκιμάσω καλά.Το δοκιμασες ;;
Οχι Στελιο...Απλως η vector θελει να ανεβασει πωλησεις στο συγκεκριμενο,το οποιο ειναι πρωτο ξαδερφακι του wd-40...Παρατήρησα τώρα και κάμποσες μέρες στην τηλεόραση να πέφτει πολλή διαφήμιση για το AC-90 (γενικής χρήσης αντισκωριακό - λιπαντικό).
Το αναφέρω απλά, γιατί μου έκανε εντύπωση ... Τέτοιου είδους προϊόντα δεν είναι από αυτά που παίζουν συνήθως στις τηλεοπτικές διαφημίσεις.
Αναρωτιέμαι αν έχει σημαντικές διαφορές από το WD-40 ... Είναι καλύτερο, χειρότερο, ή παρόμοιο ??? ... Η περιγραφή του, για τις δουλειές δηλαδή που κάνει, είναι ακριβώς η ίδια !!! "Σταματά τα τριξίματα - Aπομακρύνει την υγρασία - Καθαρίζει και προστατεύει - Χαλαρώνει σκουριασμένα μέρη - Ελευθερώνει μπλοκαρισμένους μηχανισμούς" !!!
Επίσης εχει στήσει stand και σε πολυκαταστήματα τυπου pr@ktiker, the m@rt, leroy m@rlin, skl@venitis, μ@σούτης κλπ.Οχι Στελιο...Απλως η vector θελει να ανεβασει πωλησεις στο συγκεκριμενο,το οποιο ειναι πρωτο ξαδερφακι του wd-40...
Και επειδη στα περισσοτερα χρωματοπωλεια ο mendor εχει στησει stand με το wd-40 και τα υπολοιπα προιοντα του brand ειπε να το βαλει τηλεοραση...
Παραδειγμα...Αν πας στο Μιχελακη η στον Καμπακο ( τα χρωματοπωλεια ) στην Γογονη ,θα δεις το brand wd-40 σε stand με ολα τα υπολοιπα
της γκαμας...
Και στα σουπερμάρκετ ΣΥΝΚΑ (Χανίων) έχει επίσης stand το WD-40 !!! Από κει το πήρα τις 1-2 τελευταίες φορές. Το βλέπεις και μπαίνεις στον πειρασμό να πάρεις ένα μπουκαλάκι !! Αν και δεν μου χρειάζεται συχνά, έχω 2-3 στο σπίτι, κι εδώ και στο χωριό, και στο αυτοκίνητο ... Είναι από τα πραγματάκια που, καλύτερα να τό'χεις και να μην το χρειαστείς, παρά να το χρειαστείς και να μην τό'χεις ...Επίσης εχει στήσει stand και σε πολυκαταστήματα τυπου pr@ktiker, the m@rt, leroy m@rlin, skl@venitis, μ@σούτης κλπ.
Όπου πας, αυτο βλέπεις πρωτο πρωτο.
Το AC90 είναι πιο clp όπως έχω διαπιστώσει. Δηλαδή έχει περισσότερο λάδι για συντήρηση.Παρατήρησα τώρα και κάμποσες μέρες στην τηλεόραση να πέφτει πολλή διαφήμιση για το AC-90 (γενικής χρήσης αντισκωριακό - λιπαντικό).
Το αναφέρω απλά, γιατί μου έκανε εντύπωση ... Τέτοιου είδους προϊόντα δεν είναι από αυτά που παίζουν συνήθως στις τηλεοπτικές διαφημίσεις.
Αναρωτιέμαι αν έχει σημαντικές διαφορές από το WD-40 ... Είναι καλύτερο, χειρότερο, ή παρόμοιο ??? ... Η περιγραφή του, για τις δουλειές δηλαδή που κάνει, είναι ακριβώς η ίδια !!! "Σταματά τα τριξίματα - Aπομακρύνει την υγρασία - Καθαρίζει και προστατεύει - Χαλαρώνει σκουριασμένα μέρη - Ελευθερώνει μπλοκαρισμένους μηχανισμούς" !!!
Ολλα αυτα τα μπιχλιμπιδια για να καθαριζεις τουφεκια !!! Στον ψυχολογο γρηγορα !!!Καινούργιο σετ απ για καλλωπισμό των κοριτσιών. Ένας ανοικτός δίσκος και μια εργαλειοθήκη ρολό και μπήκαν τα βασικά μέσα
View attachment 81740
Καινούργιο σετ απ για καλλωπισμό των κοριτσιών. Ένας ανοικτός δίσκος και μια εργαλειοθήκη ρολό και μπήκαν τα βασικά μέσα
View attachment 81740
Καινούργιο σετ απ για καλλωπισμό των κοριτσιών. Ένας ανοικτός δίσκος και μια εργαλειοθήκη ρολό και μπήκαν τα βασικά μέσα
View attachment 81740
Καλορίζικο φίλε μου. Εγώ τα βάζω μέσα πλαστική θηκη αλλά γέμισε και θα χρειαστώ άλλη μεγαλύτερη ή και δεύτερη
View attachment 81751