Μια καμερούλα να πάρετε να σας θαυμάσουμε και να θυμηθούμε τα νιάτα μας! Και τα ταίρια τους Σταμάτη!Αλλαγή τόπου σήμερα. Μας τα χάλασε λίγο η βροχή αλλά καλά ήταν γιατί έκοψε σε κάποια φάση. Παρέα με τα δυο ξαδερφακια μου σήμερα. Καταφέραμε να πάμε και μια μέρα πρωί. Όλο μεσημέρι μεσημέρι. Περάσαμε πολύ όμορφα όμως και εξελίχθηκε σε φανταστική ημέρα....
View attachment 93841
View attachment 93842
View attachment 93843
Μπραβο ρε Σταματη μου και στα ταιρια τους φιλε μουΑλλαγή τόπου σήμερα. Μας τα χάλασε λίγο η βροχή αλλά καλά ήταν γιατί έκοψε σε κάποια φάση. Παρέα με τα δυο ξαδερφακια μου σήμερα. Καταφέραμε να πάμε και μια μέρα πρωί. Όλο μεσημέρι μεσημέρι. Περάσαμε πολύ όμορφα όμως και εξελίχθηκε σε φανταστική ημέρα....
View attachment 93841
View attachment 93842
View attachment 93843
Μπράβο σας Σταμάτη, πολύ ωραίο κυνήγι!!!Αλλαγή τόπου σήμερα. Μας τα χάλασε λίγο η βροχή αλλά καλά ήταν γιατί έκοψε σε κάποια φάση. Παρέα με τα δυο ξαδερφακια μου σήμερα. Καταφέραμε να πάμε και μια μέρα πρωί. Όλο μεσημέρι μεσημέρι. Περάσαμε πολύ όμορφα όμως και εξελίχθηκε σε φανταστική ημέρα....
View attachment 93841
View attachment 93842
View attachment 93843
Μια καμερούλα να πάρετε να σας θαυμάσουμε και να θυμηθούμε τα νιάτα μας! Και τα ταίρια τους Σταμάτη!
Μπραβο ρε Σταματη μου και στα ταιρια τους φιλε μου
Δοξαζω Τον Αποστολο Αντρεα και Την Χαρη Του , 3 φορες στην ζωη μου εχω βγαλει 3 σε μια μερα και η μοναδικη φορα που τους κρατησαμε ολους ηταν σαν σημερα Του Αποστολου Ανδρεα το 2014!
Τον πρωτο τον βαρεσα εγω μολις ξεκινησαμε , βρηκαμε ντορο αμεσως και πετακτηκε μολις πλησιασε το σκυλι , καλα καλα δεν επιασαν τα καρτερια αλλα ηρθε προς εμενα ανηφορικα και επεσε με ενα λαμπρο κιτρινο διασπορας ν5
Ο δευτερος προχωρουσε μπρος στα σκυλια και εστειλα το ενα καρτερι να πιασει 100 μετρα μπροστα μας και να ειναι ετοιμος και ετσι τον πηραμε
Ο τριτος βγηκε στον αδερφο του κουμπαρου μου που τον κτυπησε αλλα δεν τον κρατησε ακαριαια
Του εβαλε τις φωνες ο κουμπαρος και στεναχωρεθηκε το κοπελι που νομιζω ηταν ο πρωτος τους και δεν μου αρεσε καθολου που τον στεναχωρησε ετσι
Δεν θυμωνουμε ποτε στα απειρα κοπελια αμα δεν κρατησουν τον λαγο
Θα χασουν και τους επομενους μετα!
Εκοψα τον κουμπαρο Πο την κατσαδα και επιασα οπως εφυγε ο λαγος και τον βρηκαμε 100 -150 μετρα πιο κατω τεζα
Το χαμογελο του μικρου οταν τον βρηκαμε ολα τα λεφτα
Ωραιες εποχες με πολυ θηραμα και τιμιους κυνηγους
Εβρεχε μεχρι πριν το ξημερωμα!
Περασμενα μεγαλεια!!!
Δεν βρισκω τωρα την φωτο αλλα δεν εχει σημασια
Να σαι καλά φιλαράκι μου. Και εσύ είδα στα υδρόβια τα πας άψογα. Μπράβο σουΜπράβο σας Σταμάτη, πολύ ωραίο κυνήγι!!!
Μπράβο Σταμάτη με την παρέα και τα σκυλάκια σου, πάντα τέτοια !!!Αλλαγή τόπου σήμερα. Μας τα χάλασε λίγο η βροχή αλλά καλά ήταν γιατί έκοψε σε κάποια φάση. Παρέα με τα δυο ξαδερφακια μου σήμερα. Καταφέραμε να πάμε και μια μέρα πρωί. Όλο μεσημέρι μεσημέρι. Περάσαμε πολύ όμορφα όμως και εξελίχθηκε σε φανταστική ημέρα....
View attachment 93841
View attachment 93842
View attachment 93843
Να σαι καλά φίλε μου Γιώργο ότι καλύτερο εύχομαι και για σέναΜπράβο Σταμάτη με την παρέα και τα σκυλάκια σου, πάντα τέτοια !!!
Μπραβο ρε Στάμ με τις παρέες σου!!Αλλαγή τόπου σήμερα. Μας τα χάλασε λίγο η βροχή αλλά καλά ήταν γιατί έκοψε σε κάποια φάση. Παρέα με τα δυο ξαδερφακια μου σήμερα. Καταφέραμε να πάμε και μια μέρα πρωί. Όλο μεσημέρι μεσημέρι. Περάσαμε πολύ όμορφα όμως και εξελίχθηκε σε φανταστική ημέρα....
View attachment 93841
View attachment 93842
View attachment 93843
Που να είχες και BERETTA τι θα έκανεςΑλλαγή τόπου σήμερα. Μας τα χάλασε λίγο η βροχή αλλά καλά ήταν γιατί έκοψε σε κάποια φάση. Παρέα με τα δυο ξαδερφακια μου σήμερα. Καταφέραμε να πάμε και μια μέρα πρωί. Όλο μεσημέρι μεσημέρι. Περάσαμε πολύ όμορφα όμως και εξελίχθηκε σε φανταστική ημέρα....
View attachment 93841
View attachment 93842
View attachment 93843
Μην τού ανοίγεις τα μάτια!Που να είχες και BERETTA τι θα έκανες
Με τα σκυλιά που έχει ο Σταμάτης ότι όπλο και να είχε ίδια τα αποτελέσματα.Που να είχες και BERETTA τι θα έκανες
Να σαι καλά φίλε μουΜπραβο ρε Στάμ με τις παρέες σου!!
Ομορφα μεροι, ομορφες φωτο, ωραια αποτελέσματα ρε ψηλέ!!
Μπράβο!!!
Αν θυμάμαι καλά είχε ένα 302;;; ο πατέρας του θα τους βαράειΜην τού ανοίγεις τα μάτια!
Ο Σταμάτης ο πορτοκαλοσκουφιτσας!Χαλαρά σήμερα. Τα δυο μας με τον ξα. Δεν άντεχα κιόλας για παραπάνω γιατί ακολουθεί δύσκολη μέρα στο μαγαζί σήμερα. Όπως και χθες άλλωστε, που από τις 5 το πρωί που έφυγα να πάω για κυνήγι, συνέχισα με σερί δουλεια και κατάφερα να κλείσω το μαγαζί στις 12 το βράδυ και να πάω επιτέλους σπίτι μου. Καλημέρες κύριοι
View attachment 93879
Του πατερα μου είναι η 302 φίλε μου. Δυστυχώς δεν το έχει ματώσει φέτος αλλά έχει και πολλές απουσίες όμως.Αν θυμάμαι καλά είχε ένα 302;;; ο πατέρας του θα τους βαράει
Είχε πολύ αέρα σήμερα φίλε. Με κουκούλα και μπουφαν κουμπωμένο και πάλι δεν την πάλευεςΟ Σταμάτης ο πορτοκαλοσκουφιτσας!