Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Είπαμε να πάμε ψηλά σήμερα αλλά από τους πρόποδες είχε ομίχλη. Ανεβήκαμε περίπου στα 900 μέτρα αλλά η κατάσταση γινόταν χειρότερη. Περιμέναμε λίγο μήπως αραιώσει η ομίχλη αλλά μάταια. Με το ζόρι βλέπαμε τον δρόμο. Οπότε επιστρέψαμε και κάναμε έναν περίπατο στον κάμπο...

upload pics
Και γαμώ τα τοπία στην ομίχλη ρε Χρήστο....sarcastic. Όστρια φούλ...
Να σηκώνεται η μπεκάτσα και να μη μπορείς να τη δείς...
Αφού δεν εχω σκύλο ,το επόμενο βήμα ειναι να μάθω να φερμάρω.Απο ξεφώλιασμα καλό είμαι.
Λαμπροοοοοο
Σωτήρηηηηηη
Ακόμη τιποτα ;
Σημερινή και παταλίγο να ζευγαρώσουν.
image hosting 5mb
Τώρα όμως ξαι μέχρι εσειε να τις βρείτε εγώ έχω μια δουλίτσα .Να τις μαδήσω.......yelling.

image hosting 10mb limit
Ωραίες μπεκατσούλες ρε φίλε!!!
Μπράβο!!!
Ρε δεν αφήνεις τις κ@#$%&λες τις φάσσες και να πάρεις κάνα τσοπανόσκυλο από το βοσκό να αλωνίσεις το βουνό...κηδεία θα κάνεις....sarcastic.
Εδώ έμαθες τα πρόβατα να φερμάρουν, το τσοπανόσκυλο θα σε δυσκολέψει....sarcastic.
Καλησπέρα παρέα. Κοντά 5ωρες ψαξαμε σήμερα τις βασίλισσες. Τρία πουλάκια βρήκαμε, τουφεκισα μιαεγω και μια ο κουμπάρος μου αλλά σήμερα ηταν η μέρα τους. Εντάξει του κουμπάρου μου ήταν δύσκολη μέσα σε κυπαρισσωνα, ή δικιά μου ήταν αχαστη, τρεις φορές έκανε φτερό στα 20 μέτρα και τα σκυλιά έβρισκαν τη καυτή θέση, τη 4η ήμουν λίγο έξω απο το πυκνο και έβλεπα τα σκυλιά να τη ψάχνουν, ξαφνικά την βλέπω στα 15 μέτρα δεξιά τους να σηκώνεται αθόρυβα και ερχόταν να κάτσει εκεί που ήμασταν, μόλις μας βλέπει πέρνει ύψος στα 7-8 μέτρα αλλά μου πήρε το όπλο.......sarcastic. ( υπάρχει και το βιντεακι)
Δύσκολα πουλια, ανυσηχα που εκαναν φτερό και σηκωνόταν λίγο πριν φτάσουν τα σκυλιά. Στη πρώτη κατέβηκα 40 μέτρα περίπου μέσα στη ρεματιά αλλά λόγω πυκνού μόνο την άκουσα. Για τα σκυλακια μας τι να πω, ακούραστα, παρόλη τη ζέστη από το νοτιά οργωσαν τι βουνό και τις ρεματιές. Από κοντά και ο κούταβος που έψαξε πολλή τόπο και αυτός, κάποια στιγμή μου λέει ο κουμπάρος μου ' ψιλοτατυχος είναι τόσο τόπο έχει ψάξει και δεν έχει κουτρησει ενα πουλί, αλλα δεν το φοβάμαι αφού ψάχνει είναι θέμα χρόνου να βρει πουλιά. Στην δικιά μου μπεκατσα ηταν δίπλα ο πιτσιρίκος μου και είδε τη βασίλισσα, τρελάθηκε ο μικρός μου, ειδικά εκεί που μας ήρθε στα 2-3 μέτρα να καθήσει ήταν φανταστικά. Αυτά από εμενα, αύριο παλι, πηγαίνω να ταισω τα σκυλακια μου και να ξεκουραστούν γιατί σήμερα έδωσαν ρέστα.
*Αγναντευοντας τις ρεματιές και το πουρναρωτα.......
picture share
Ανήσυχες Γιάννη λόγω νοτιά...
Το καλό είναι οτι υπάρχουν...
Ο κούταβος από τη στιγμή που έχει όρεξη και ψάχνει, κυνήγια θέλει και πουλιά στη μύτη του και θα πάρει μπροστά...
Οσο για τον μικρό σου, απ΄οτι βλέπω, αυτός το κόλλησε το μικρόβιο για τα καλά και σε λίγα χρόνια θα τον ψάχνεις στους λόγγους...Να τον χαίρεσαι τον παλληκαρό σου φίλε!!!

[QUOTE="ΩΡΙΩΝΑΣ, post: 141167, member:
Εδώ έμαθες τα πρόβατα να φερμάρουν, το τσοπανόσκυλο θα σε δυσκολέψει....sarcastic.

Ανήσυχες Γιάννη λόγω νοτιά...
Το καλό είναι οτι υπάρχουν...
Ο κούταβος από τη στιγμή που έχει όρεξη και ψάχνει, κυνήγια θέλει και πουλιά στη μύτη του και θα πάρει μπροστά...
Οσο για τον μικρό σου, απ΄οτι βλέπω, αυτός το κόλλησε το μικρόβιο για τα καλά και σε λίγα χρόνια θα τον ψάχνεις στους λόγγους...Να τον χαίρεσαι τον παλληκαρό σου φίλε!!![/QUOTE]
.crying smile..crying smile..crying smile.

Καλημέρα παρέα. Στα ψηλά ξανά σήμερα, 2 πουλάκια βρήκα αλλά δεν δεν έβαλαν ποπό κάτω, έκαναν φτερό συνεχεια, ανυσηχα τα πουλιά λόγω νοτιά. Έπιασε και βροχή κάποια στιγμή σε συνδυασμό με την ομίχλη έκαναν τη μέρα ακομα πιο δύσκολη. Μόνο στο τέλος και αφού είχαν τρελάνει τη σκυλίτσα η μία έμεινε στη φερμα αλλά λόγω πυκνού δεν μπόρεσα να φτάσω όσο κοντά επρεπε, την άκουσα να σηκώνεται και τελικά την είδα να πιάνει στην απέναντι πλαγιά. Μιλησα με άλλον ένα γνωστό που κυνηγούσε παραδίπλα, τα ίδια και αυτός, βρήκε 2 πουλάκια αλλά δεν τα είδε. Τι καλό είναι που έβρεξε πάλι γιατί ο νοτιάς θα στεγνώσει και τα μέρη που κρατάνε υγρασία.

Καλημέρα παρέα. Στα ψηλά ξανά σήμερα, 2 πουλάκια βρήκα αλλά δεν δεν έβαλαν ποπό κάτω, έκαναν φτερό συνεχεια, ανυσηχα τα πουλιά λόγω νοτιά. Έπιασε και βροχή κάποια στιγμή σε συνδυασμό με την ομίχλη έκαναν τη μέρα ακομα πιο δύσκολη. Μόνο στο τέλος και αφού είχαν τρελάνει τη σκυλίτσα η μία έμεινε στη φερμα αλλά λόγω πυκνού δεν μπόρεσα να φτάσω όσο κοντά επρεπε, την άκουσα να σηκώνεται και τελικά την είδα να πιάνει στην απέναντι πλαγιά. Μιλησα με άλλον ένα γνωστό που κυνηγούσε παραδίπλα, τα ίδια και αυτός, βρήκε 2 πουλάκια αλλά δεν τα είδε. Τι καλό είναι που έβρεξε πάλι γιατί ο νοτιάς θα στεγνώσει και τα μέρη που κρατάνε υγρασία.
Γιάννη τουλάχιστον έχετε συναντήσεις και έχει ενδιαφέρον! Κάποια στιγμή θα έρθουν και οι καρπώσεις.

Αφού δεν εχω σκύλο ,το επόμενο βήμα ειναι να μάθω να φερμάρω.Απο ξεφώλιασμα καλό είμαι.
Λαμπροοοοοο
Σωτήρηηηηηη
Ακόμη τιποτα ;
Σημερινή και παταλίγο να ζευγαρώσουν.
image hosting 5mb
Τώρα όμως ξαι μέχρι εσειε να τις βρείτε εγώ έχω μια δουλίτσα .Να τις μαδήσω.......yelling.

image hosting 10mb limit
μπραβο ρε δημητρη βαρα καμια εσυ να παρηγορουμαστε και εμεις.Εδω φιλε πεμπτη παρασκευη και σαββατο ειμαστε με τα κοντομανικα τρελη ζεστη λεμε.βγηκα μια βολτα σαββατο απογευμα βρηκα μια μπεκατσα πρεπει να την σηκωσα 5-6 φορες απο το ντυμενο δεν εβγαινε με τπτ.εσκασα απο τη ζεστη σπαστικα μκαι με το κολοπουλο τα μαζεψα και εφυγα και την κυριακη πηγα για περδικες αν δεν βαλει κρυο τζαμπα οι βροχες που εριξε και ετοιμασε τον τοπο

Ξέχασα να σου πω πως άλλη μια με περίμενε σήμερα το ξημέρωμα μεσα στον δρόμο στο Ζαγόρι.Αν δεν ειχα κόψει ταχύτητα θα την βάραγε ο Ομπάμα.
Εσυ ασε τα πινοκιο ησυχα.... γιατι δεν θα αφησω φασα ουτε για δειγμα... χαχαχα... σημερα πολυ φασα πανω απο το κεφαλι μου. αν καθομουνα καρτερι θα εκανα ενα καλο κυνηγι.... αλλα που μυαλο.

ΥΓ..... αχ ρε βελουδοματα τι με εχεις κανει........

Αυτες ειναι για σενα....
upload images free
Σου στολιζω το χριστουγεννιατικο δεντρο.....
Μπράβο βρε φιλαράκι, θα κάνεις τωρα το αλλο νησιωτη να ψάχνει έλατο και στολίδια.........sarcastic.
Ωραιος ο μικρος.... ετσι γιαννη εκπαιδευση παρεακι με το κουμαν..... χαχαχα
.crying smile..crying smile..crying smile.

πρωι σηκωνομαι 6 γιατι ειχαμε ραντεβου 6,15 με τον φιλο να περασει να με παρει , ακουω εξω αερας χαμος , βγαινω εξω πριν ντυθω να δω τι παιζει βλεπω πως εχει ψιχαλισει κιολας α καλα λεω , βλεπω ειχε και πολυ ομιχλη στα μεροι μου, παιρνω το φιλο τηλ να θα παμε να δεν θα παμε , παμε ρε του λεω και βλεπουμε , ανεβαινουμε πανω στα ψιλα ειχε οντος πολυ ομιχλη αλλα οσο πιο πολυ εχει τοσο καυλωνω στη μπεκατσα, τελος παντον ψαχνει η σκυλα (μιας και τον ρανταπλαν δεν τον πηρε) τιποτα, ανεβαινω στο δρομο πιο ψιλα και εχει μπει κιολας η σκυλα πανωδρομα ακουω πονα το μππιπερ και μετα φερμα ο φιλος εμεινε πιο κατω γιατι τον επιασε χεσιμο, χαχαχαχαχα, τελικα βρεθηκα εγω πανω στα 6-8 μετρα η σκυλα φερμα και να περιμενω τον φιλο που δεν ηρθε ποτε, τελικα σηκωθηκε το πουλι και εφυγε απο εκει που περιμενα αλλα μονο την ακουσα δεν εβλεπα απο την ομιχλη τιποτα , αυτο ηταν ξανα γυρισα λιγο πισω αλλα δεν την ξαναβρηκα , τιποτα αλλο δεν βρηκα, τωρα για αυριο δινει βροχη επιτελους και βλεπουμε

Καλα ρε πλακα μας κανεις.... παλι τα ιδια λες καθε φορα?. αλλαξε ρεπερτοριο,σε βαρεθηκε ο κοσμος.... χαχαχα .yelling. .yelling. .yelling.
εμενα ρε βαρεθηκε ζλαπ?εγω που τα γραφω ομορφα και ωραια οχι σαν εσενα μια φωτο με 5-6 παλιο μπεκατσες; .yell at..yell at..yell at.

Τι μου θυμεσες ρε βικ με το χεσιμο.. είμαι για μπεκατσα με το συμπέθερος..το 1999 χειμώνα..με έπιασε χεσιμο λοιπόν. του λέω ρε στάκα παραπέρα να χεσω..πήγε 10 μέτρα παραπέρα και εγώ άφησα το όπλο στον κορμό δίπλα μου και έκανα τα κακά μου χα χα ο ραμον έψαχνε από κάτω μου στα 100 μέτρα..κάποια στιγμή ήρθε να με βρει..με το που φτανη στα 15 μέτρα τον βλέπω κόκκαλο..λέω του λακη ρε φερμαρη.με το που μιλησα έκανε μπραστ και μου πέρασε τραβερσα στα δέκα μέτρα..όπως ήμουν γονάτισαν επιασα το όπλο τις εριξα μία και την πήρα..ο συμπέθερος που είδε την φάση έπεσε κάτω από τα γέλια..το ίδιο και εγώ
.ακόμα το λέμε άμα βρεθούμε καμιά. Φορά χα χα αυτά έχει ή μπεκατσα..ή κρυψιδικη συμπεριφορά της σου χαρίζει απρόβλεπτες φάσεις κάθε χρονιά..βγητε μάγκες οσο μπορείτε..εχει κύμα κρύου βόρεια ευρωπη οπότε θα σκάσουν τα πουλακια..εγώ από βδομάδα τώρα έχω σκυμμένο κεφάλι στην δουλειά ου απρόσμενα είχε κάτι ψιλά να βγάλουμε τα γαμησιατικα..και να περισεψει κανα ευρω να παω καρδίτσα να βγάλω τον κουτάβι..ολα για παρτη του φέτος και του χρόνου πρώτα ο θεός ο σκύλος θα πηγενει βεντούζα
.

Status
Not open for further replies.
Back