γιασας παιδες απο βορειααααα ελλαδα παρα πωλη ψωφοκριοοοοοο ουτε να παη ο νουσουσουυυ για μπεκατσαααα,,,εγω πρωσοπικα εως ωτου στρωση ο καιρως δεν βγαινω στο κυνηγι βελοδωματας με τιποταααα διωτι δεν την θελω να την κυνηγισω στα δυσκωλα που τραβαη αυτην την ωρα το πουλι,,,,,πανω απωλα την σεβωμαιιιιιιpic hosting
![]()
Μπράβο σου Σάκη, ωραίες κουβέντες.γιασας παιδες απο βορειααααα ελλαδα παρα πωλη ψωφοκριοοοοοο ουτε να παη ο νουσουσουυυ για μπεκατσαααα,,,εγω πρωσοπικα εως ωτου στρωση ο καιρως δεν βγαινω στο κυνηγι βελοδωματας με τιποταααα διωτι δεν την θελω να την κυνηγισω στα δυσκωλα που τραβαη αυτην την ωρα το πουλι,,,,,πανω απωλα την σεβωμαιιιιιιpic hosting
![]()
Πραβω γιαννη και σε ανώτεραΟι δύο από τις τρείς σημερινές πρωταγωνιστριες. Ή τρίτη της παρέας τους μπήκε στο σκυλοκουτο και δεν έβγαινε ούτε με σφαίρες.
![]()
![]()
Πάντα τέτοια Γιάννη ,ομορφιές .Τέλεια μερα σήμερα μας χάρισαν οι βασίλισσες και τα σκυλάκια μας. Μαζι με τον κουμπάρο μου, τον φίλο Κώστα και τα τρία έμπειρα σκυλάκια μας. Στο 6ωρο που κυνηγήσαμε σηκώσαμε μετρημένα 19 πουλια ξεχωρα τα διπλοσησωματα, τουψεκισαμε 7 και οι πέντε ήρθαν στην αγκαλιά μας. Αυτές που τουψεκισαμε ήταν;ν οι μοναδικές που δέχτηκαν τα σκυλιά,οι υπόλοιπες κάνανε είτε φτερό είτε περπαταγαν. Ακούω παντού για πουλιά στις άκρες και στα καθαρά, σ'εμας μόνο δυο ήταν στις άκρες,όλες οι άλλες ήταν στα πυκνά, ματωσαμε κάποιες φορές να φτάσουμε κοντά στα σκυλιά. Χορτάσαμε όμορφες εικόνες με συνενεσης από τα σκυλιά μας που και σήμερα έδειξαν ότι ζουν και αναπνέουν γι'αυτό το υπέροχο θήραμα. Μόνο μελανό σημείο σήμερα η σκαγιωμενη βασίλισσα από τουφεκιά του κουμπάρου μου, την ψάχναμε και αυτης μας έκανε κοντινά σηκωματα ώσπου τελικά μπήκε σε ένα περιφραγμένο μαντρί και κάπου εκεί τελείωσε άδοξα η προσπάθεια μας. Καλύτερα να είχε αστοχήσει ο κουμπάρος μου, λέγαμε όλοι μετα.
![]()
Μπράβο να περνάτε καλά !!!!γιασας παιδες και απο μενα,,ουτε να την βαλω στο μιαλομου την μπεκατσουλα αυτες της μερεςςς ο καιρως εδω χτυπαη μιων 13,τα βουναμας επανω εχουν χιονια και υπαρχη μια μεγαλη παγωνια μερα νυχτα,,,,,τουλαχιστων στο θυραμα που αγαπαω το σεβωμαι και θα το κυνηγισω οταν θα στρωση ο καιρωςςς,,καταταλα το εχουμε ριξη αυτες της μερες στο μαγκαλι με την παρεαμου και τρωμε κυνηγια και οχι μωνο και βγαζουμε γουστα πηραζωντας ο ενας τον αλον επανω στο κυνηγι,,στο κατω κατω εχουμε αλον εναν εναμιση μηνα να κυνηγισουμε το αγαπημενωμας θυραμα δε θα μας χαλασουνε και η 4 5 μερες που δεν θα βγουμε για κυνηγι![]()