Ο κανόνας που λέει δεύτερη μέρα στο ίδιο μέρος να ξαναβρείς πουλιά επαληθεύτηκε. Εψαξε ολο το κάμπο ι σκυλάκος, ούτε μυρωδιά, μιλάμε για απίστευτο τέμπο, δεν άφησε γωνιά αψαχτη. Σκέφτηκα να ανέβω λίγο ψηλότερα στο λοφακι μιας και είχα περιορισμένο χρόνο, εκεί βρήκα δυο πουλάκια, η μια έπεσε με περιπέτεια, η δεύτερη φερμαρίστηκε 3 φορές αλλα η κατάβαση ηταν ζόρικη και δεν ηθελα να ρισκάρω για το γόνατο. Το πουλί στη τουφεκιά πήρε σκάγια, αν και την είδα ελάχιστα να περνει το κατήφορο ήμουν σίγουρος οτι θα πέσει παρακάτω. Πηρε ο Bravo το κατήφορο και αυτός, για 10 λεπτά άκουγα βαθιά στο λακωμα να φερμαρει και να σπάει αμέσως συνεχόμενα, κατάλαβα οτι το πουλί είναι λαβωμενο και ή του περπατάει ή του κανει φτερό....Τελικά ο λεβέντης μου ανέβασε τη μπεκατσουλα, αν ο σκυλάκος δεν επέμενε στο απορτ η βασίλισσα θα πήγαινε χαμένη.
Άλλαξε ο καιρός σε βορια και έφυγαν απο χαμηλά, σκέφτομαι οτι ισως να ανέβηκαν ψηλά αλλα δεμ μπορώ και δεν πρέπει να παω στα ψηλά πουρναρωτα ρισκάροντας για το γόνατο. Θα συνεχίσω στα εύκολα ισιωματα και να είμαι ευγνώμων που παω και εκεί.
Άλλαξε ο καιρός σε βορια και έφυγαν απο χαμηλά, σκέφτομαι οτι ισως να ανέβηκαν ψηλά αλλα δεμ μπορώ και δεν πρέπει να παω στα ψηλά πουρναρωτα ρισκάροντας για το γόνατο. Θα συνεχίσω στα εύκολα ισιωματα και να είμαι ευγνώμων που παω και εκεί.

Last edited: