Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ημέρα ορόσημο η σημερινή.
Η 15 μηνών Γκρέτα πήρε 3 καθαρές φέρμες δικές τις. Με διστακτικότητα στην συνενεση καθώς ήθελε να βγαίνει μπροστά από την Σίμπα. Με μέτρα έρευνας ακόμα και στα 300.
Το μέλλον σου ανήκει μικρούλα μου.

View attachment 37745

View attachment 37746

View attachment 37747
Εννοείται φίλε μου ότι το μέλλον της ανήκει θα μπει και αυτή στο παιχνίδι και μην ξεχνάς με όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις με τον brio και την siba δίπλα της μόνο αστέρι μπορεί να γίνει. Καλά καλά και μ'εσενα δίπλα της.χαχα .

Ετσι ακριβώς Γιάννη....big smile.
Σε ευχαριστώ πολύ....

Υ.Γ. Στις 7 Νοέμβρη, σε κυνήγι στον κάμπο, με σχεδόν ίδιο τρόπο,είχε πιάσει ορτύκι...το οτι θα το έβλεπα κ σε μπεκάτσα δεν το περίμενα ποτέ των ποτών.....
Φέτος πριν σταματήσω την σκυλίτσα μου απο το κυνήγι για την υγεία της σήκωσαμε ένα πουλί 3φορες και στην τελευταία φορά ενώ είχα πάρει θέση και ήμουν έτοιμος ακούω το πέταγμα της και μετά ησυχία την επιασε και ερχόταν καμαριώτη .

Γουστάρω πολύ ρε καλά τους κάνανε δεν παλεύετε . Μπράβο μπράβο μπράβο και πολύ που έχουν αργήσει. .RESPECT. .RESPECT.
Απλά ειναι τα πραγματα βρε Γιάννη μου. Ούτε δικαστήρια, δικηγόρους και παρατρεχάμενους......ριχτου ενα βαρβάτο χρηματικό πρόστιμο, να κονομήσει και το κράτος, δώσε 10% στο θυροφυλακα να'χει όρεξη και θα δεις για πόσο μαζεύονται.....Γιατί αμα πληρώσεις το λαγό, τη μπεκατσα , τη κάθε παράβαση θα το σκεφτείς 2 λαι και να φορές πριν το κάνεις.....

Ετσι ακριβώς Γιάννη....big smile.
Σε ευχαριστώ πολύ....

Υ.Γ. Στις 7 Νοέμβρη, σε κυνήγι στον κάμπο, με σχεδόν ίδιο τρόπο,είχε πιάσει ορτύκι...το οτι θα το έβλεπα κ σε μπεκάτσα δεν το περίμενα ποτέ των ποτών.....
μικρος εισαι ακομα θα δεις πολλα:cool:

Χεραιτω τη παρέα.
Ντουέτο σήμερα μς τον αγαπητό μου φίλο Κώστα και ντουέτο στα σκυλιά επίσης, Bravo και Αρτεμουλα.......κοντά 5 ώρες και 2 τόπους, τα σκυλιά γύρισαν το τόπο ανάποδα......Ούτε μια, έστω μια φευγάτη......άνοιξε η γης πάλι.....πραγματικά απίστευτο......
Και αν έψαξαν τοπο τα σκυλιά μιας και δεν πολυζυγωνει το ενα το άλλο.....ψηλα, χαμηλά, πουρναρι, κυπαρισσωνες, φτερες, μυρτιές......ανω κάτω τα έκαμαν αλλα πουλί πουθενά.
Είχα να δω την Αρτεμουλα στο κυνήγι απο πρόπερσι και ξέχασα......τη τέμπο και ταχύτητα εχει αυτη η σκυλίτσα, πραγματικά απίστευτη... εκοβε λιγο που και που να φορτίσει η μπαταρία και δώστου πάλι..... .sarcastic.
Τη κοιταγαμε και λέγαμε γελώντας ποτε θα πέσει κατω......ο bravo μπροστά της έμοιαζε να τρέχει σε slow motion..... .sarcastic.

αλη μια πρωινη βωλτουλα παιδες στης χθεσινες κυριες που βρηκαμε,,ωντος τα κοριτσια ητανε εκη,αλα σημερα μας κανανε της ζωρικες με πωλη πωδαρωμα στα σφυχτα,,τελικα με 3 κυριες ασχωληθηκαμε και η δυο ηρθανε μαζιμαςςςς,, αυριο παλιιιι

Δε θέλει δικαστήρια και κατασχέσεις .....χρηματικό πρόστιμο όπως της τροχαίας.....2.000€ ....και δίνεις 10% μπόνους στο θυροφυλακα ....να δεις για πόσο μαζεύονται....
Και τα δύο μαζί είναι το καλύτερο. Διοικητικό πρόστιμο και σκαμνί

Status
Not open for further replies.
Back