Χεραιτω τη παρέα, αυτο που ζήσαμε σήμερα με τον αγαπητό μου κουμπάρο δεν υπάρχει παιδιά. Ρίξαμε τρείς μπεκατσες και δεν πήραμε καμιά στο χέρι .....

Θα τα γραψω περιληπτικά γιατί διαφορετικά θελω δύο σελίδες.
Φέρμα απο την επανιελα και τον Bravo, σηκώνεται το πουλί, μπαμ εγω κάτω , η επανιελα παει να μπει στη σφαλια και ξανακαθεται φερμα, σηκώνεται δεύτερη, μπαμ ο κουμπάρος μου κάτω και αυτή, δίπλα απο τη πρώτη επεσε μες στο κέντρο απο το πυκνό....Μόλις κόντεψα και ειδα τις σφαλιες με ζωσανε τα φίδια.....2 μέτρα ύψος και μπλεγμενες ούτε να μπει ποντικός, επι 1.5+ ωρα παιδευομαστε να κοντεψουμε τα πουλιά, φτάσαμε μεχρι ενός σημείου, μπήκαν ξαναμπηκαν τα σκυλιά......τίποτα.. ..τα πουλιά πρέπει να εμιεναν σκαλωμενα ψηλά....πόδια, χέρια μεχρι και το πρόσωπο φυτίλια απο τα αγκάθια.....λυπήθηκαμε τα σκυλάκια μας, ο Bravo έκοψε και τα δυο αυτια του, η επανιελα τα ίδια......Τελικά με βαριά καρδιά και μεσα στα νεύρα και την απογοήτευση φύγαμε.....παρακάτω σε κάτι μυρτιές φέρμα η επανιελα, κολαει διπλα και ο Bravo, παω εγω λιγο αριστερά ο κουμπάρος μου πίσω απο τα σκυλιά, σηκώνεται η μπεκατσα τγ τουφεκάει κέντρο ο κουμπάρος μου και τη βλέπω να πέφτει τούβλο μπροστά απο μια μυρτια, ανοιγω το δικανο και φωνάζω τη σκυλίτσα να απορταρει, είμαι στα δυο μέτρα και πισω μου ο κουμπάρος, πάει να βάλει στκ στόμα η σκυλίτσα, η μπεκατσα αναστενεται και φεύγει τρεμάμενη ενα μέτρο απο τη γης, ώσπου να επωμισω την έχασα μεσα στα κυπαρίσσια, η επανιελα τη κυνήγησε αλλα της έφυγε....να μην υα πολυλογώ τρείς φορές ακομα μας έφευγε μπροστά δίχως να καταφέρουμε μια τουφεκιά.....στο τέλος κατέβηκε τη τραφιά, χάσαμε κανα μισάωρο τα σκυλιά, είχαμε μια ελπίδα καθώς ανέβαιναν τα σκυλιά μήπως την επιασαν αλλα ματαια....μετα απο ολα αυτά η ωρα ειχε περάσει, εγω έπρεπε να φύγω, ο κουμπάρος μου πηγε παλι πίσω να ξαναπροσπαθησει για το ζευγάρι, μάταια τελικά οπως με ενημέρωσε αργότερα. ..
Τι να πεις, ειναι απο τις μέρες που τίποτα δε πήγε καλά ....κριμα τα πουλιά......οσο σκέφτομαι 3 μπεκατσες χαμένες ειλικρινά με πιάνει θλιψη.....
View attachment 38334View attachment 38337