Όμορφη είναι αλλά όχι παντού δυστυχώςΜπράβο μπεκατσαδες
Όμορφη χρόνια φαίνεται πως ειναι.
Συνεχίστε να...
Παίρνουμε μάτι κι εμεις
Εδώ επίσης είναι η χειρότερη χρονιά που θυμάμαι! δυστυχώς δεν έχει κρατήσει καθόλου πουλιά, οι περισσότερες θέσεις που άλλα χρόνια είχαν συνεχώς κάποιο πουλί (ακόμα και αν το χτύπαγες σε 3-4 μέρες το πολύ υπήρχε άλλη), εφέτος είναι άδειες ...Όμορφη είναι αλλά όχι παντού δυστυχώς
Εδώ γενικά από ότι ακούω από άλλους που πάνε γιατί εγώ είμαι να με κλαίς μέτρια προς κακή ή χρονιά
Και ειδικότερα στις μεριές που πηγαίνω εντελώς κακή
Διαπιστωμένο αυτό από φιλαράκι που όταν πάει έχει χρόνο και ψάχνει αρκετά σημεία και με καλό σκυλί όχι σαν εμένα που έχω πάει τέσσερις φορές από μία ώρα την κάθε φορά μάξιμουμ και με σκυλί που από την κλεισούρα των τελευταίων χρόνων το βλέπω να μου ζητάει καφέ και τσιγάρα σε λίγο αντί για κυνήγι
Τρίτη χρονιά εδώ Γιώργο και αναφέρομαι ξαναλέω σε μεριές κοντινές που πήγαινα μια ζωή και πάντα έδιναν όχι σε μακρύτερα σημεία ή προς Φωκίδα μεριάΕδώ επίσης είναι η χειρότερη χρονιά που θυμάμαι! δυστυχώς δεν έχει κρατήσει καθόλου πουλιά, οι περισσότερες θέσεις που άλλα χρόνια είχαν συνεχώς κάποιο πουλί (ακόμα και αν το χτύπαγες σε 3-4 μέρες το πολύ υπήρχε άλλη), εφέτος είναι άδειες ...
Απελευθερωμένη απο ορνιθοτροφείο ήταν;;;Τελευταιο καιρο παιδια πηγαινω για μπεκατσα με τον κουνιαδο μου και ολο κατι κανουμε,για τσιχλες λιγες φορες βγαινω πλεον,κοιταχτε λιγο την μια μπεκατσα που πηρε ο ξαδελφος μου,κοτοπουλο πραγματικο!
Μαλλον είχε κάνει και την αναμνηστική δόση και τουμπάνιασεΤελευταιο καιρο παιδια πηγαινω για μπεκατσα με τον κουνιαδο μου και ολο κατι κανουμε,για τσιχλες λιγες φορες βγαινω πλεον,κοιταχτε λιγο την μια μπεκατσα που πηρε ο ξαδελφος μου,κοτοπουλο πραγματικο!
Φαντάζομαι τον ήχο από τα φτερά της!!!!Τελευταιο καιρο παιδια πηγαινω για μπεκατσα με τον κουνιαδο μου και ολο κατι κανουμε,για τσιχλες λιγες φορες βγαινω πλεον,κοιταχτε λιγο την μια μπεκατσα που πηρε ο ξαδελφος μου,κοτοπουλο πραγματικο!
φιλεμου χρυσανθε τρωη τον αγλεωραααα κοτοπουλο με ρυζι συχνααα,, κροκετες καλες αλα αμα βγη στο βουνο τα καιη ολα ετσι ειναι το σκαριτης τα κιλατης ειναι σωστα απλα τα ποιντερ ειναι ολο ενεργειαααα και κωποση δεν εχη στο βουνο,,την εχη δη και κτηνιατρος και δεν βλεπη κατι στο ζωο,,,απλα ειναι ΜΑΝΕΚΕΝΝΝΝΝΣακη
Θελει φαι το σκυλι
Μεγαλωσε τις ποσοτητες τωρα με τονκρυο!
Άλλαξε της την τροφή..... δεν την πιάνει,πήγαινε σε κάνα κρεοπωλείο και πες του να σου δώσει λαρδί.... και το σπιτάκι της να είναι ζεστό,θα γίνει τούμπανο η σκύλαφιλεμου χρυσανθε τρωη τον αγλεωραααα κοτοπουλο με ρυζι συχνααα,, κροκετες καλες αλα αμα βγη στο βουνο τα καιη ολα ετσι ειναι το σκαριτης τα κιλατης ειναι σωστα απλα τα ποιντερ ειναι ολο ενεργειαααα και κωποση δεν εχη στο βουνο,,την εχη δη και κτηνιατρος και δεν βλεπη κατι στο ζωο,,,απλα ειναι ΜΑΝΕΚΕΝΝΝΝΝ![]()
View attachment 38473
View attachment 38474
Σήμερα είχαμε διάσωση συναδέλφου κυνηγού(στρατιωτικός). Το πόδι του το διέλυσε.
Του σφηνώθηκε το πόδι σε δύο βράχια και έπαθε κάταγμα κνήμης περόνης.
ΥΓ.
Οπου και αν είστε 199 η 112 αν δεν πιάνει.
Προσοχή....
Μια πρόταση με όλο το νόημα της ΖΩΗΣ..........Να χαίρεστε το παρόν και να μην αναβάλετε ποτέ τίποτα
Παρε απο φαρμακειο το σπρευΕμένα με χτυπησε η ατυχία...Στο τελευταίο κυνήγι,μολις φτασαμε στο αμάξι ο σκυλος εγλειφε επιμονα την πατουσα του..Δυστυχως καπου πατησε κ του κοπηκε ολοκληρο κομματι απο ενα απι τα "μαξιλαρακια" της πατουσας!Ειμαστε μια εβδομαδα off και να δουμε ποσο ακομα...Καλή συνέχεια σε ολους,με υγεία
Ναι Νίκο δεν θα τον πιέσω...Θα την πληρωσουν την νυφη οι τσιχλεςΠεράστηκα του, αστον να θρέψει καλά.
Ευχαριστώ Χρύσανθε!Κανω ήδη τις πλύσεις,θα παρω κ το σπρει!Παρε απο φαρμακειο το σπρευ
Vioplex
Ειναι σε πορτοκαλι χρωμα
Κανε πλυσεις με μπετατιν και ακοκουθως θα βαζεια το σπρει
Κανει γυρω ατα 7 ευρω
Θα δεις αμεση διαφορα στην επουλωση
Σε εναμιση βδομαδα θα μπορεις να ξαναβγεις σε μαλακα εδαφη
Περαστικά Πέτρο , μην βιαστείς καλύτερα λίγες μέρες παραπάνω off παρά να ξαναγδαρθεί και να χάσεις πολλές περισσότερες ...Εμένα με χτυπησε η ατυχία...Στο τελευταίο κυνήγι,μολις φτασαμε στο αμάξι ο σκυλος εγλειφε επιμονα την πατουσα του..Δυστυχως καπου πατησε κ του κοπηκε ολοκληρο κομματι απο ενα απι τα "μαξιλαρακια" της πατουσας!Ειμαστε μια εβδομαδα off και να δουμε ποσο ακομα...Καλή συνέχεια σε ολους,με υγεία