Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μπράβο μπεκατσαδες
Όμορφη χρόνια φαίνεται πως ειναι.
Συνεχίστε να...
Παίρνουμε μάτι κι εμεις
Όμορφη είναι αλλά όχι παντού δυστυχώς
Εδώ γενικά από ότι ακούω από άλλους που πάνε γιατί εγώ είμαι να με κλαίς μέτρια προς κακή ή χρονιά
Και ειδικότερα στις μεριές που πηγαίνω εντελώς κακή
Διαπιστωμένο αυτό από φιλαράκι που όταν πάει έχει χρόνο και ψάχνει αρκετά σημεία και με καλό σκυλί όχι σαν εμένα που έχω πάει τέσσερις φορές από μία ώρα την κάθε φορά μάξιμουμ και με σκυλί που από την κλεισούρα των τελευταίων χρόνων το βλέπω να μου ζητάει καφέ και τσιγάρα σε λίγο αντί για κυνήγι

Όμορφη είναι αλλά όχι παντού δυστυχώς
Εδώ γενικά από ότι ακούω από άλλους που πάνε γιατί εγώ είμαι να με κλαίς μέτρια προς κακή ή χρονιά
Και ειδικότερα στις μεριές που πηγαίνω εντελώς κακή
Διαπιστωμένο αυτό από φιλαράκι που όταν πάει έχει χρόνο και ψάχνει αρκετά σημεία και με καλό σκυλί όχι σαν εμένα που έχω πάει τέσσερις φορές από μία ώρα την κάθε φορά μάξιμουμ και με σκυλί που από την κλεισούρα των τελευταίων χρόνων το βλέπω να μου ζητάει καφέ και τσιγάρα σε λίγο αντί για κυνήγι
Εδώ επίσης είναι η χειρότερη χρονιά που θυμάμαι! δυστυχώς δεν έχει κρατήσει καθόλου πουλιά, οι περισσότερες θέσεις που άλλα χρόνια είχαν συνεχώς κάποιο πουλί (ακόμα και αν το χτύπαγες σε 3-4 μέρες το πολύ υπήρχε άλλη), εφέτος είναι άδειες ...

Εδώ επίσης είναι η χειρότερη χρονιά που θυμάμαι! δυστυχώς δεν έχει κρατήσει καθόλου πουλιά, οι περισσότερες θέσεις που άλλα χρόνια είχαν συνεχώς κάποιο πουλί (ακόμα και αν το χτύπαγες σε 3-4 μέρες το πολύ υπήρχε άλλη), εφέτος είναι άδειες ...
Τρίτη χρονιά εδώ Γιώργο και αναφέρομαι ξαναλέω σε μεριές κοντινές που πήγαινα μια ζωή και πάντα έδιναν όχι σε μακρύτερα σημεία ή προς Φωκίδα μεριά
Μεγάλο χάλι μεριά που έψαχνες μισή ώρα βαριά τρία τέταρτα και σήκωνες και πέντε μπεκατσες τέτοια εποχή να μην σηκώνεις καμία ή μια και να είναι φάντασμα

Τελευταιο καιρο παιδια πηγαινω για μπεκατσα με τον κουνιαδο μου και ολο κατι κανουμε,για τσιχλες λιγες φορες βγαινω πλεον,κοιταχτε λιγο την μια μπεκατσα που πηρε ο ξαδελφος μου,κοτοπουλο πραγματικο!

Attachments

• IMG-a2df7d0a30c1df24bf0ffce2127e5267-V.jpg
    IMG-a2df7d0a30c1df24bf0ffce2127e5267-V.jpg
    245,4 KB · Προβολές: 83
Τελευταιο καιρο παιδια πηγαινω για μπεκατσα με τον κουνιαδο μου και ολο κατι κανουμε,για τσιχλες λιγες φορες βγαινω πλεον,κοιταχτε λιγο την μια μπεκατσα που πηρε ο ξαδελφος μου,κοτοπουλο πραγματικο!
Απελευθερωμένη απο ορνιθοτροφείο ήταν;;; :oops:
Πραγματικα μεγαλη μπεκάτσα...

Μαλλον είχε κάνει και την αναμνηστική δόση και τουμπάνιασε .sarcastic.

Φαντάζομαι τον ήχο από τα φτερά της!!!!

Σακη
Θελει φαι το σκυλι
Μεγαλωσε τις ποσοτητες τωρα με τονκρυο!
φιλεμου χρυσανθε τρωη τον αγλεωραααα κοτοπουλο με ρυζι συχνααα,, κροκετες καλες αλα αμα βγη στο βουνο τα καιη ολα ετσι ειναι το σκαριτης τα κιλατης ειναι σωστα απλα τα ποιντερ ειναι ολο ενεργειαααα και κωποση δεν εχη στο βουνο,,την εχη δη και κτηνιατρος και δεν βλεπη κατι στο ζωο,,,απλα ειναι ΜΑΝΕΚΕΝΝΝΝΝ.my man.

φιλεμου χρυσανθε τρωη τον αγλεωραααα κοτοπουλο με ρυζι συχνααα,, κροκετες καλες αλα αμα βγη στο βουνο τα καιη ολα ετσι ειναι το σκαριτης τα κιλατης ειναι σωστα απλα τα ποιντερ ειναι ολο ενεργειαααα και κωποση δεν εχη στο βουνο,,την εχη δη και κτηνιατρος και δεν βλεπη κατι στο ζωο,,,απλα ειναι ΜΑΝΕΚΕΝΝΝΝΝ.my man.
Άλλαξε της την τροφή..... δεν την πιάνει,πήγαινε σε κάνα κρεοπωλείο και πες του να σου δώσει λαρδί.... και το σπιτάκι της να είναι ζεστό,θα γίνει τούμπανο η σκύλα

View attachment 38473
View attachment 38474
Σήμερα είχαμε διάσωση συναδέλφου κυνηγού(στρατιωτικός). Το πόδι του το διέλυσε.

Του σφηνώθηκε το πόδι σε δύο βράχια και έπαθε κάταγμα κνήμης περόνης.

ΥΓ.

Οπου και αν είστε 199 η 112 αν δεν πιάνει.

Προσοχή....

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους

Συγχαρητήρια για την διάσωση

Εχω υποστεί ακριβώς το ίδιο ατύχημα για τον ίδιο λόγο σε εκπαιδευτικό πέρδικας το 2002 και το έχω καταγράψει και σε βίντεο με τις τεράστιες Sony Hi 8 που υπήρχαν τότε.
Το πόδι μου σφήνωσε σε πέτρα πηγαίνοντας να βγω το βάρος ολου του σώματος έμεινε εκεί με αποτέλεσμα κάταγμα περόνης -αστραγάλου και καταστροφής χιαστού.
Είχα Αγιο διότι με αερομεταφορά με έφεραν απόγευμα στην Αθήνα , από το Βενιζέλος με περίμενε ασθενοφόρο και μπήκα κατευθείαν χειρουργείο , και έτσι με εγχείρηση που τοποθετήθηκε λάμα τιτανίου με 7 βίδες , αποκαταστάθηκε το πόδι μου.
Με πολύ άσκηση και φυσιοθεραπείες σε 4 μήνες κυνήγησα κανονικά με προσοχή.
Τότε είχα τέτοια φυσική κατάσταση και τρέλα που έτρεχα παράλληλα με τα πόιντερ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Στην υγρασία είχα ενοχλήσεις αλλά μετά δύο χρόνια σε πιστη εφαρμογή των Ιατρικών πρωτοκόλλων με νέα εγχείρηση αφαιρέθηκαν τα επιθέματα ( Τιτάνιο- Βίδες) και έγινα όπως παλιά.
Στο τοπικό επαρχιακό νοσοκομείο στη πόλη που ήμουν, ήθελαν να με ξεπετάξουν με ένα γύψο και ένας καλός ορθοπεδικός μου είπε αν τους ακούσεις και φοβηθείς την εγχείρηση θα μείνεις εγγυημένα κουτσός, Κοίτα γύρω σου..................... όλους αυτούς που κουτσένουν
Πέστε στον άνθρωπο να κάνει ότι πρέπει και θα κυνηγήσει ξανά

ΥΓ.
Την προηγούμενη εβδομάδα έχασα το μεγάλο μου Πόιντερ σε ηλικία 14 χρονών από γηρατειά και όσο και αν το περίμενα η απώλεια είναι μεγάλη διότι με αυτό τον σκύλο ολοκληρώθηκα σαν κυνηγός και είδα πράγματα που διάβαζα αλλά δεν είχα ξαναδεί.
Με αυτόν τον σκύλο γεράσαμε μαζί και ασπρίσαμε μαζί.........................
Δυστυχώς εξαιτίας άλλων προβλημάτων το θρήνησα βουβά και χωρίς δάκρυα όπως δυστυχώς καμιά φορά υπαγορεύει η ζωή
και ξέρει να το κάνει αυτός που χάνει έναν πραγματικό σύντροφο .
Όταν θα μπορώ θα γράψω στην σχετική σελίδα.

Να χαίρεστε το παρόν και να μην αναβάλετε ποτέ τίποτα

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΌΛΟΥΣ

Εμένα με χτυπησε η ατυχία...Στο τελευταίο κυνήγι,μολις φτασαμε στο αμάξι ο σκυλος εγλειφε επιμονα την πατουσα του..Δυστυχως καπου πατησε κ του κοπηκε ολοκληρο κομματι απο ενα απι τα "μαξιλαρακια" της πατουσας!Ειμαστε μια εβδομαδα off και να δουμε ποσο ακομα...Καλή συνέχεια σε ολους,με υγεία

Εμένα με χτυπησε η ατυχία...Στο τελευταίο κυνήγι,μολις φτασαμε στο αμάξι ο σκυλος εγλειφε επιμονα την πατουσα του..Δυστυχως καπου πατησε κ του κοπηκε ολοκληρο κομματι απο ενα απι τα "μαξιλαρακια" της πατουσας!Ειμαστε μια εβδομαδα off και να δουμε ποσο ακομα...Καλή συνέχεια σε ολους,με υγεία
Παρε απο φαρμακειο το σπρευ
Vioplex
Ειναι σε πορτοκαλι χρωμα
Κανε πλυσεις με μπετατιν και ακοκουθως θα βαζεια το σπρει
Κανει γυρω ατα 7 ευρω
Θα δεις αμεση διαφορα στην επουλωση
Σε εναμιση βδομαδα θα μπορεις να ξαναβγεις σε μαλακα εδαφη

Παρε απο φαρμακειο το σπρευ
Vioplex
Ειναι σε πορτοκαλι χρωμα
Κανε πλυσεις με μπετατιν και ακοκουθως θα βαζεια το σπρει
Κανει γυρω ατα 7 ευρω
Θα δεις αμεση διαφορα στην επουλωση
Σε εναμιση βδομαδα θα μπορεις να ξαναβγεις σε μαλακα εδαφη
Ευχαριστώ Χρύσανθε!Κανω ήδη τις πλύσεις,θα παρω κ το σπρει!

Περαστικά Πέτρο , μην βιαστείς καλύτερα λίγες μέρες παραπάνω off παρά να ξαναγδαρθεί και να χάσεις πολλές περισσότερες ...
Καλή χρονιά..

Status
Not open for further replies.
Back