Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Επιτέλους βγήκα σήμερα και εγώ. :) Πρώτος εκνευρισμός όταν μετά από φέρμα της Λουσυ πέτυχα την μπεκάτσα στο φτερό και δεν τη βρήκαμε. .fiurius.Δεύτερος εκνευρισμός όταν εγώ με τον Ζίκο ψάχναμε το χτυπημένο πουλί, η Λούσυ σήκωσε άλλες 2 κυρίες αφερμάριστες και εγώ χάζευα το πέταγμά τους (ήταν μακρυά) ... .fiurius. Την παρτίδα την έσωσε ο Ζίκο με φέρμα (φωτό) και την πέτυχα με την πρώτη τουφεκιά. Με περίμενε και μια μεγάλη έκπληξη όταν ο Ζίκο μου έφερε την κυρία και είδα το μέγεθός της. Χωρίς υπερβολή μεγαλύτερη μπεκάτσα δεν έχω ξαναδεί! .asking.

free image hosting
Απο νευρα και απογοητευση Χρηστο αλλο τιποτε, εγω τις ημερες μετα την κακοκαιρια αυτες που πηρα ηταν μικρες σε ογκο αλλα η σημερινη μπαμπατσικη !!!

Μπράβο Χρήστο..:)
Φαίνεται πολυ καλά το μέγεθος..Σαν περδικος ειναι..
Αν έχεις ζυγαριά νομίζω θα εχει ενδιαφέρον να την βάλεις πανω..:)

Τάσο το σκέφτηκα πριν τη βάλω στον καταψύκτη αλλά δεν έχω ζυγαριά δυστυχώς...

Καλησπέρα παλικαρια. Απ'οτι διαβαζω παραπανω επεσε ομαδική γκαντεμια σημερα. Τα δικά μου, φτανω στο κυνηγοτοπο, παω να ξεκλειδώσω το κουτί και σπάει το κλειδι, ευτυχώς ειχα μυτοτσιμπιδο στο αμαξι, εβγαλα το σπασμένο και άνοιξα με το δεύτερο, η πρωτη μπεκατσα που τουφεκισα μου σκαλωσε στα πουρνάρια, να πεφτουν φτερά αλλα δεν μπορούσα να τη δω, εριξα τρεις τουφεκιες στο περίπου αλλα τίποτα. Καποια στιγμή εκει που εχαχνα τη σκαλωμενη ακουω το μπιμπερ στη φερμα στα 30 μετρα απο εκει που ήμουν, κατεβαίνω απεναντι απο τη σκυλίτσα, ξεκινάει τη ποντα, μπαίνει στα πουρνάρια και ξαναφερμαρει οπως παω να κατεβω τη λιθια σηκωνεται η βασίλισσα και μου βγαινει μπροστα μου στο καθαρο στα 15 μετρα, 1η τουφεκιά φτερά, 2η τουφεκιά φτερά και 3η στο γαμο του καραγκιόζη. .fiurius.
Στην επιστροφη ξαναπερασα απο τη σκαλωμενη αλλα τίποτα, έριξαν κάμποσα καντήλια και απο τη νευρική μου ανεβαίνω στη κορυφογραμμή και εκει κατάφερα και αγκάλιασα μια βασίλισσα αφου πρώτα μου εφυγε 2 φορες ατουφεκιστη, αλλα ευτυχώς δε πηγαινε μακριά.
Αλλαγη τοπου παλι ομως στα ψηλά, σηκωσα αλλα τρια ανυσηχα πουλιά μιας και ειχε αέρα και νοτιά, ψιλοδεχτηκαν αλλα ηταν βαθιά στα πουρνάρια. Δυσκολη μέρα με ενταση αλλα και στεναχώρια για το πουλί που δε βρηκα (η 2η φέτος πάλι σκαλωμενη οπως η 1η). Χθες το βράδυ ειχε καθαρο καιρό και βοριά και ξημερωσαμε με νοτια. Καλη συνέχεια σε όλους, χρειαζόμαστε ομαδικό ξεματιασμα. .sarcastic.
DBLy1UOh.jpg

noBIZH0h.jpg

Last edited:
Χρήστο, Βίκτωρα, Στέφανε και αυτά μέσα στο πρόγραμμα ειναι, εκείνη την ώρα βέβαια τα καντήλια δίνουν και περνουν .sarcastic.. Αυτό που με στενοχώρησε είναι το πουλί που δε βρηκα, χίλιες φορές να είχε φύγει, εξάλλου ούτε η πρώτη είναι ούτε η τελευταία που με ξεβρακωσε .sarcastic.

Μπράβο φίλε Γιάννη...well done.
Όσο για την σκαλωμενη για δευτερη φορά τι να πω..πολυ ατυχία..
Εγω θα πηγενα σπίτι για αλυσοπρίονο...sarcastic.
Άσε Τάσο τώρα γελαμε, εκείνη την ώρα όμως είχα 40 πίεση. Όσο εβλεπα τα φτερά να πέφτουν τόσο φόρτωνα, .evil. να ξέρω ότι είναι εκεί πάνω και να μη μπορώ να τη δω. Μου έκατσε και αλλη στο καπάκι που κάθε τουφεκιά έβγαζε φτερά και έδεσε το γλυκό .sarcastic.

ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΣΚΟΡΔΑ

adult photo sharing
Για να δούμε Στεφανε, αύριο θα ξέρουμε αν έπιασε το ξεματιασμα. .sarcastic.
Ο κουμπάρος και ο ξάδερφος μου είναι από χθες στην Ήπειρο, σήμερα όλη μέρα άλλαξαν τεσσερα σημεία, βρήκαν πουλιά αλλά ανυσηχα, ποδαρωναν και έκαναν φτερό, τουφέκισαν 4 και κατάφεραν τις 2 και μια φασσα που ξεκλαρωσαν τα σκυλιά.
Σε 2 καλά σημεία που ηθελαν να πάνε ήταν παρέες από Ιταλούς. .xm.

Μπραβο στον Στέφανο στον Γιάννη και στον Χρήστο για τα αποτελέσματα.
Βίκτωρα δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες φίλε και το ξέρουμε όλοι.
Ρε Χρηστάρα ,Απο που ξέπεσε αυτό το παχύ πουλί άραγε ; .xm..xm.
.sarcastic.

Μπραβο στον Στέφανο στον Γιάννη και στον Χρήστο για τα αποτελέσματα.
Βίκτωρα δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες φίλε και το ξέρουμε όλοι.
Ρε Χρηστάρα ,Απο που ξέπεσε αυτό το παχύ πουλί άραγε ; .xm..xm.
.sarcastic.

Δεν ξέρω ρε φίλε.... .xm. Μήπως γνωρίζει ο Μάκης; .sarcastic.

Επιστροφή από μια άδοξη έξοδο. Ξύπνησα και είχε ψιλόβροχο ενώ έδειχνε ότι πριν είχε βρέξει καλά. Σκέφτηκα να συνεχίσω τον ύπνο αλλά από χθες δεν μου βγήκε από το μυαλό το τραυματισμένο πουλί που δεν βρήκα. Αποφάσισα να πάω μήπως εκεί δεν βρέχει για να ξαναψάξω. Φτάνοντας στην περιοχή έριχνε καρεκλοπόδαρα. Ο δρόμος ακατάλληλος για πρόσβαση στο μέρος (εχθές το αυτοκίνητο τον ανέβηκε με δυσκολία λόγω των βροχών των προηγούμενων ημερών). Οπότε επιστροφή στο σπίτι και ξανά στο κρεβάτι...

Καλησπέρα παρέα. Σήμερα ξεκίνησα από ψηλά, μόλις ξημέρωσε έπιασε μποφωρια και πυκνή ομίχλη, στο 2ωρο που έψαξα βρηκα 2 ή 3 πουλιά τα οποία όμως ποδαροναν και εφευγαν μπροστά από τη σκύλα, μόνο η μια μου έδειξε ελάχιστα τη κορμαρα της .sarcastic. αλλά δεν τη προλαβα.
Στα χαμηλα μετά που δεν είχε αέρα σε 2 σημεία. Στο πρώτο βρηκα ένα ζευγάρι που φερμαρε ή σκύλα αλλα λόγω πυκνού δεν μπόρεσα να πλησιασω και εμεινα να της θαυμαζω την ώρα που πεταγαν βαθιά στη ρεματιά. Στο δεύτερο κατάφερα να αγκαλιασω μια βασίλισσα αφού πρώτα μου εβγαλε τη γλώσσα στο πάνω κάτω μιας και 2 φορές μου έφυγε ατουφεκιστη, την τρίτη όμως ήταν ή φαρμακερη. Άλλη μια που βρήκε ή σκύλα δεν είχε όρεξη για στενές επαφές. .sarcastic.
Ή σκυλίτσα σήμερα εψαξε πολλή τόπο και ήταν πολλή επιφυλακτική στη προσέγγιση προς τα πουλιά τις 2 φορές που είχα οπτική επαφή, τώρα την έχει πεσει γιατί 2 μέρες έγραψε πολλά χιλιόμετρα. Καλή συνέχεια σε όλους.

JakFsWRh.jpg

Γεια σας φίλοι μου καλοί,έμενα το ξεμάτιασμα έπιασε, ξανά σήμερα στο χθεσινό μέρος που τελείωσα χθες και λόγω κούρασης δεν το έψαξα, ρεματιές με χωράφια δίπλα οι οποίες έχουν πολύ δέντρο μέσα και νερό που ρεει. Η πρώτη φερμαριστή και με συναίνεση επιτυχία, η δεύτερη αφού την ακούω στο πυκνό μπροστά από τη σκύλα να κάνει φτερό περιμένω στο καθαρό ακούω συγχρόνως το μπίπερ να χτυπά αλλά μετά από λίγο μέσα στο πυκνό ποδοβολητό (το μπίπερ συνεχίζει να κτυπά) λέω τη γίνεται κανα γουρούνι περπατ_ σε λίγο βλέπω να ξεπροβάλει η σκύλα της είχε βγει το λουρί μπαίνω στο πικνό βρίσκω το λουρί με το μπίπερ που χτυπούσε και ήταν πιασμένο σε ενα κλαρί της το φοράω έρχεται και ο αρσενικός και βγαίνω από το πυκνό και σε λίγο τα σκυλιά που είχαν ξαναμπεί στο ρέμα μου τη στέλνουν πάνω από το κεφάλι μου,επιτυχία,η τρίτη πλησιάζουμε από ένα χωράφι μπαϊρι σε κάτι ακακίες στο καθαρό εγώ και η σκύλα στο σύνορο μρ τα δέντρα έχει κάτι ψηλά χόρτα και ένα κλαράκι τη βλέπω σταματά χαμηλώνει και προτού να χτυπήσει το μπίπερ κάνει μιά σάλτα παραλίγο να την πιάσει μου βγήκε στο καθαρό σαν ορτύκι επιτυχία, Μία τέταρτη μας παίδεψε λίγο αφού ο αρσενικός την σήκωσε 5 φορές αλλά πολύ πυκνό όμως χωρίς δυνατότητα τουφεκιάς, έτσι έκλεισε η σήμερον !!!!!!

uploading images

Status
Not open for further replies.
Back