Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Προχθές μάδησα τις τελευταίες μπεκάτσες και η μία η τελευταία δεξιά ήταν από τις μεγαλύτερες που χτύπησα ενώ οι άλλες από αριστερά μικρές και άπαχες. Τοποθετούνται ανα 4 σε σακουλάκι και στον καταψύκτη για άμεση κατανάλωση

upload pic
ωρε παστιτσάδα...

Αλλη μια μερα αξεχαστη παρεακι με τον μπεμπη.... καναμε το τελευταιο νουμερο απο το ετος που διανιουμε, 6 πουλακια....

Και μια φωτο απο τον διμιουργο μου σαν κυνηγο... βετερανος και παλιακος κυνηγος ο παπους μου... με ατελειωτες μπεκατσες ατελειωτα χιλιομετρα στο βουνο.... και πολα αλλα.
DSC00145.jpg
DSC00141.jpg

DSC00145.jpg

DSC00141.jpg
Ομορφιές Λάμπρο, μπράβο φίλε. Κοτσονατος ο παππούς βλέπω φτου φτου, να'χεται υγεία.
Ζωγράφισε παλι η συμπάθεια μου, ο μπεμπης ετσι!!!!!!!!!

Αλλη μια μερα αξεχαστη παρεακι με τον μπεμπη.... καναμε το τελευταιο νουμερο απο το ετος που διανιουμε, 6 πουλακια....

Και μια φωτο απο τον διμιουργο μου σαν κυνηγο... βετερανος και παλιακος κυνηγος ο παπους μου... με ατελειωτες μπεκατσες ατελειωτα χιλιομετρα στο βουνο.... και πολα αλλα.
DSC00145.jpg
DSC00141.jpg

DSC00145.jpg

DSC00141.jpg
Ωραίος φίλε!
Έτσι είναι, οφείλουμε να αναγνωρίζουμε και να ευγνωμονούμε αυτούς που μας μπόλιασαν το ''μικρόβιο'' του κυνηγιού!
και να ξέρεις ακόμα και αν δεν το λένε, νιώθουν περήφανοι μέσα τους που ακολουθήσαμε το ''δρομο'' τους.
κάπου μέσα τους λένε ''εγώ τον έκανα κυνηγό'' και γελάνε από ικανοποίηση...
Να είναι γερός για πόλλα χρόνια ο πάππους σου φίλε, να σε καμαρώνει!

Καλησπέρα παλικάρια μου. Άμα δε σε θέλει ή μερα,.ήταν που ήταν τρελλαμενα τα πουλιά με το κωλονοτια απογιναν. Βρηκα 6 πουλιά τα οποία ποδαροναν και έκαναν φτερό συνέχεια. Με τα πολλά τουφεκισα τρία αλλά στο χέρι καμία. Από τις δύο που τουφεκίστηκαν στα 15-20 μέτρα εβγαλα πολλά φτερά αλλά δε έπεσε καμία. Ειδικά τη πρώτη την πήραν και οι δύο τουφεκιες, ευτηχως τουλάχιστον τις έβλεπα να πετάνε σφεντόνα δε φάνηκαν για λαβωμενες αν και έψαξα πολλή καλά στη πορεία τους δε βρηκα κάτι. Γι ' αυτό λέω αν δε σε θέλει ή μερα. Έβαλε πουλιά στο νησί από προχθες το βράδυ που είχε ξαστεριά. Τώρα έχει πιάσει βροχή και ρίχνει καλά. Καλή συνέχεια σε όλους.
Ατυχία ρε φίλε!
Αλλά αφού μπήκαν πουλιά, με το που ανοίξει ο καιρός (Κυριακή πρωί λένε) πιστεύω θα είναι καλύτερα τα πραματα και τα πουλιά με καλύτερη συμπεριφορά...
Πιστεύω η βδομάδα θα είναι καλή...

Ατυχία ρε φίλε!
Αλλά αφού μπήκαν πουλιά, με το που ανοίξει ο καιρός (Κυριακή πρωί λένε) πιστεύω θα είναι καλύτερα τα πραματα και τα πουλιά με καλύτερη συμπεριφορά...
Πιστεύω η βδομάδα θα είναι καλή...
Ναι Σπύρο ατυχία, σαν πολλές ατυχίες φέτος όμως!!!!!.sarcastic.
Και εγώ (θέλω) να πιστεύω από βδομάδα που δίνει παγετό θα γίνει παιχνίδι.

Έχει γίνει ηδη και μάλιστα ενισχυμένο. ;)
cms-image-000007221-600x549.jpg

Το έχει αναλάβει ή κοπελιά. .sarcastic.
gynaikio_stithos.jpg
Ρε Γιάννη με αυτα που βάζεις νυχτιάτικα ''ματιάστηκα'' και γω ρε γαμώτο...
Στείλε μου σε παρακαλώ το τηλ. της ξεματιάστρας για μια συνεδρία... .sarcastic.

Να σε καλα φιλε μου... να σου πω την αληθεια καθε φορα που περνω μια την σιμπα μια το μπεμπη.ειληκρηνα δεν ξερω πιο ειναι καλυτερο σκυλι. Ειναι εξησου πολυ καλα μπεκατσοσκυλα,που ξερουνε τι ζητανε πανω στο βουνο, οση ωρα και αν τα κυνηγισεις.
Μη πας να με τουμπάρεις, εγώ γουσταρω μπέμπη!!!!!!!.ha ha ha.. .sarcastic.

Την Καλημέρα μου στην παρεα μας απο τον Έβρο βροχή απο βραδυς και απ οτι βλεπω ολη μερα και αυριο οπου απο το απογευμα της Κυριακης ερχονται χιονοπτώσεις και μεγαλη πτωση της θερμοκρασίας ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ !!!

Απολαυση η καφεδια στο τζακι με την βροχη να πεφτει ασταματητη.... ευκσιρια να παρουμε μια ανασα απο τα πολυωρα κυνηγια, να ηρεμησουνε και τα πουλια και απο αυριο εχει ο θεος.......well done.

Και αμα ειχες και καλη παρεα μπροστα στο τζακι θα ηταν τελεια.....
0436.jpg

αυτα ειναι..
τα καλητερα και τα μητονια παντος πισο στο τζακι ολλα τα λευτα..

Από την περασμένη Κυριακή που είμαι και μετά τέσσερις εξόδους σε διάφορες περιοχές του χωριού μου, προχθές και μετά από διπλοσηκωμα, πήρα μια.
Είχα συναντήσεις, με πολύ ώρες φερμες, αλλά λόγω των δυσβατων μερων, φευγανε αντουφεκιστες. Από αύριο συνεχίζω και με την αλλαγή που έχει ο καιρός βλέπουμε...

take a screenshot

photo host

upload pics

Last edited by a moderator:
Από την περασμένη Κυριακή που είμαι και μετά τέσσερις εξόδους σε διάφορες περιοχές του χωριού μου, προχθές και μετά από διπλοσηκωμα, πήρα μια.
Είχα συναντήσεις, με πολύ ώρες φερμες, αλλά λόγω των δυσβατων μερων, φευγανε αντουφεκιστες. Από αύριο συνεχίζω και με την αλλαγή που έχει ο καιρός βλέπουμε...
20160115_113523_zpsjmc4ioie.jpg
20160115_113630_zpsz91tteyu.jpg
20160114_111402_zpshttirpzu.jpg
Ωραίος Διαμαντή, έστω και μια σου φτιάχνει τη μέρα. Απολαυσες και το σκυλάκι σου, τέλεια. Οι μέρες που έρχονται μπορεί να βάλουν πουλιά. Καλή συνέχεια.

Καλησπέρα. Άλλη μια γεμάτη μέρα σημερα. Πάρεα με τον κουμπάρο μου που αναρωσε και έναν καλό φιλο, τον Κώστα. Σηκωσαμε 5 βασίλισσες αλλά μόνο οι δύο δέχτηκαν τα σκυλιά, οι άλλες εφευγαν μπροστά. Αλλαξαμε τέσσερα σημεια, στα πρώτα δύο δεν έβαλε πουλιά και έτσι επιστρεψαμε στις γνώριμες από παλιά βασίλισσες. Η 1η φερματίστηκε και από τα τρία σκυλιά στο πυκνό αλλά δεν είχαμε οπτική επαφή να θαυμασουμε τη όλη φάση στο σήκωμα της την τουφεκισα πρώτος αλλά αστοχησα, τελικά έπεσε από ταυτόχρονη τουφεκιά των άλλων τις παρεας, ή 2 ή φερματίστηκε από την σεττερινα μου για αρκετή ώρα στην άκρη ενός πυκνού και ή φυγή της στο καθαρό την έστειλε στο στόμα της σκυλίτσα μου. Ωραία μέρα με ένταση από τις βασίλισσες αλλα και τα σχετικά πειράγματα για την αστοχία μου στην 1η βασίλισσα. Δεν έβαλε φρέσκα πουλιά, τουλάχιστον εκεί που ψαξαμε εμείς σήμερα. Ο καιρός έχει γυρίσει μαιστρο που δεν μας ευνοεί και πολλή για μπασιμο ενώ και ή θερμοκρασία έχει αρχίσει να πέφτει. Καλή συνέχεια σε όλους
zXQAPGgh.jpg

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back