Οπλοκιβώτια

Εμενα ειναι ιδιοκατασκευη .Ειναι πολυ στιβαρο με κλειδαρια ασφαλειας με παγιδα στην πορτα με συναγερμο .Αλλα ενας μυστηριος μου ειπει οτι δεν εχω ποιστοπιηση .
Αυτό με την πιστοποίηση δεν το έχω δει πουθενά γραμμένο.

Εμενα ειναι ιδιοκατασκευη .Ειναι πολυ στιβαρο με κλειδαρια ασφαλειας με παγιδα στην πορτα με συναγερμο .Αλλα ενας μυστηριος μου ειπει οτι δεν εχω ποιστοπιηση .
Μπορεί το δικο σου να είναι καλύτερο, αλλά να διώχνεις σε περίπτωση κλοπής τυπικά δηλ επειδή δεν θα έχεις την απόδειξη μαζί με το προσπέκτους της εταιρείας που λεει ότι κατασκευάζει οπλοκιβωτια ασφαλείας.

Μπορεί το δικο σου να είναι καλύτερο, αλλά να διώχνεις σε περίπτωση κλοπής τυπικά δηλ επειδή δεν θα έχεις την απόδειξη μαζί με το προσπέκτους της εταιρείας που λεει ότι κατασκευάζει οπλοκιβωτια ασφαλείας.
Ακριβώς επειδή δεν ορίζεται επακριβώς από το νόμο δε χρειάζεται απόδειξη-τιμολογιο αγοράς..... αλλιώς θα παίζαμε με τις προδιαγραφές και το πάχος της ατσαλολαμαρινας......γι αυτό το λόγο ο νόμος είναι πολύ γενικός..... επίσης να γνωρίζετε ότι δεν υπάρχει αδιαρρηκτο σύστημα..... ότι κλειδώνει.... ξεκλειδώνει..... έχει να κάνει με την τεχνογνωσία και την εξοικείωση των κλεπτών.....

Last edited:
Τώρα τον Απρίλιο που ανανέωσα άδεια ρώτησα τον υπεύθυνο αν πρέπει να πάω τιμολόγιο αγοράς οπλοκιβωτιου να το βάλουν στον φάκελο μου.
Μου είπε όχι.
Αυτός που αγόρασα το δικό μου, εμπειρικά μου είπε, έχε φυλαγμένο το τιμολόγιο σε περίπτωση στραβής(κλοπή) να αποδείξεις ότι το είχες απο πριν την κλοπή, ότι δηλαδή μπορείς να αποδείξεις ότι ήταν φυλαγμένο το όπλο. Και εννοείται βιδωμένο σε τοίχο
Έχει μπλέξει φίλος και πέρασε μεγάλη περιπέτεια

Αυτός που αγόρασα το δικό μου, εμπειρικά μου είπε, έχε φυλαγμένο το τιμολόγιο σε περίπτωση στραβής(κλοπή) να αποδείξεις ότι το είχες απο πριν την κλοπή, ότι δηλαδή μπορείς να αποδείξεις ότι ήταν φυλαγμένο το όπλο. Και εννοείται βιδωμένο σε τοίχο
Έχει μπλέξει φίλος και πέρασε μεγάλη περιπέτεια
Αυτο ακριβώς, δεν χρειάζεται να ειπωθεί τίποτε άλλο .

Δυστυχώς φίλε μου ουσιαστικά συμφωνεί μαζί σου και ο πασίγνωστος Νικήτας Κυπρίδημος:''Ελλαδιστάν'' βλέπεις....hair.

Έβαλα αυτά τα "χτυπητά ουπα στο πάτωμα και αφού βιδωνω το παξιμάδι με κλειδί δεν βιδωνει κάπου τέρμα συνεχίζει η ντιζα και έρχεται πάνω ...είναι σωστό αυτό ?
Δεν έπρεπε κάπου να φρακαρει?

Εκανες μεγαλυτερη τρυπα απο τι πρεπει.
Ειναι λασκα μεσα στην τρυπα με αποτελεσμα να μην ανοιγει το μεταλλικο ουπα και να ερχετε πανω.
Το μεταλικο ουπα πρεπει να μπαινει σφικτα με κτυπημα.
Επισης, στο πατωμα οι περιπου 8 ποντοι κατω απο το πλακακι δεν ειναι μπετον αλλα το γεμισμα, που αναλογα τι υλικο ειναι μπορει να ειναι αφρατο και να μην ¨αγκαλιαζει¨σφικτα το ουπα.

Επειδή σήμερα είχα μία διαφωνία με έναν φίλο για το αν είναι υποχρεωτικό το οπλοκιβωτιο εχει αλλάξει κάπου ο νόμος και λέει ότι πρέπει να είναι φυλαγμένα τα όπλα σε οπλοκιβωτιο ; Είχα μείνει στον παλιό που αναφέρει ασφαλή ερμάρια φύλαξης όπου για παράδειγμα θεωρείται και μία σιδερένια ντουλάπα με κλειδαριά ή λουκέτο και όχι κάποιο οπλοκιβωτιο .

Back