Βreda ήταν γιατί για win. δεν έμοιαζε με τίποτα.Και φορούσε οντως εξωτερικό τσοκ.Το όπλο που είδες ήταν ή winchester ή breda asso αδρανείας με εξωτερικα τσοκ της Breda.
Βreda ήταν γιατί για win. δεν έμοιαζε με τίποτα.Και φορούσε οντως εξωτερικό τσοκ.Το όπλο που είδες ήταν ή winchester ή breda asso αδρανείας με εξωτερικα τσοκ της Breda.
Γιαννη απο τιμες δεν νομίζω να είχε και τα φθηνότερα τσιχλοφυσιγγα αν θυμαμε καλά..Πιτσιρικάς είχα ρίξει το πράσινο 30γρ καλό φυσιγγακι αλλά το μαγαζί που τα έφερνε έκλεισε αλλιώς θα δοκίμαζα όλους τους τύπους..Αυτό δεν το είχα ακούσει.
Ήταν από τους πρώτους που τα σκαγια του ακολουθουσαν την ιταλική κλίμακα και με βόλευε γιατί εριχνα και maionchi.
Τιμές νορμάλ. Στο 20αρι κιβώτιο συμφερουσες.Γιαννη απο τιμες δεν νομίζω να είχε και τα φθηνότερα τσιχλοφυσιγγα αν θυμαμε καλά..Πιτσιρικάς είχα ρίξει το πράσινο 30γρ καλό φυσιγγακι αλλά το μαγαζί που τα έφερνε έκλεισε αλλιώς θα δοκίμαζα όλους τους τύπους..
Τα μπλε Γιάννη παρόλο που εδώ ηταν ακριβά τα εριχνα κυρίως σε κρύο καιρό στον οποίο και θεριζαν.κάποια στιγμη μετα απο 1-2 χρόνια πήρα μερικά κουτιά χωρίς καλά αποτ.και τα σταμάτησα.επίσης καλά ήτανε κια αυτά με το διπλό νουμερο για τρυγόνια.νομιζω οτι ήτανε 7-8.τώρα δεν τα φέρνει κανεις εδώ.Τα The best φτιαχνοντουσαν στην Καμαριζα του Λαυρίου και τώρα φασον στον Μαυρουλη.
Όταν έφτιαχνε ο ίδιος τα μπλε 32γρ με Ακουιλα ήταν πολύ συγκεντρωτικα και είχα άριστες τουφεκιες στην τσιχλα.
Εριχνα πολλά κιβώτια κάθε χρόνο. Ο Κώστας Καιλας που τα έφτιαχνε είναι κυρίως τσιχλας και ορτυκας,αντε και λίγο φασσας.
Είχε παλιά μια breda άσσο αδρανείας και έψαχνε και άλλη γιατί την είχε βολευτεί πολύ.Βreda ήταν γιατί για win. δεν έμοιαζε με τίποτα.Και φορούσε οντως εξωτερικό τσοκ.
Τα μπλε όπως λες ήταν λιγάκι πιεσμενα για κρύο και τσιχλα.Πολυ καλά.Τα μπλε Γιάννη παρόλο που εδώ ηταν ακριβά τα εριχνα κυρίως σε κρύο καιρό στον οποίο και θεριζαν.κάποια στιγμη μετα απο 1-2 χρόνια πήρα μερικά κουτιά χωρίς καλά αποτ.και τα σταμάτησα.επίσης καλά ήτανε κια αυτά με το διπλό νουμερο για τρυγόνια.νομιζω οτι ήτανε 7-8.τώρα δεν τα φέρνει κανεις εδώ.
Τα έφτιαχνε ο κουτουζης στον πυργο ηλειας. Τα παλια ηταν πολυ καλα και οχι τοσο δυνατα, εκαναν 1000 δραχμες το κουτι. Τα τελευταια χρονια που τα ξαναεβγαλε ηταν τοσο δυνατα οσο λεςΚάτι fantom τα θυμάστε, πορτοκαλί κάλυκας με μια τσίχλα τυπωμένη πάνω 32γρ καλά σκοτωματα αλλά από ανακρουση νομιζες ότι ήταν 36γρ και πάνω για να μην πω 3".
Σωστος!Ειχε βαλει και διαφήμιση παλιά στο about "κουτουζη Αικατερινη"Τα έφτιαχνε ο κουτουζης στον πυργο ηλειας. Τα παλια ηταν πολυ καλα και οχι τοσο δυνατα, εκαναν 1000 δραχμες το κουτι. Τα τελευταια χρονια που τα ξαναεβγαλε ηταν τοσο δυνατα οσο λες
Ειχε κλεισει αλλα απ οτι εμαθα απο περυσι ξαναλειτουργειΣωστος!Ειχε βαλει και διαφήμιση παλιά στο about "κουτουζη Αικατερινη"
Τωρα εχει κλεισει νομιζω ε Σπύρο?
ο Γιώργος Χέλμης έκλεισε το κατάστημα του και αν θυμάμαι καλά είχε σταματήσει να γεμίζειΤα χειροποίητα του χεμλη από την πλατεία Βικτοριας στην πρωτεύουσα τα έχει δοκιμάσει κανείς;
Έχω δει μια εκπομπή του vice νομίζω ήταν που τον έδειξε.
http://www.ough.gr/index.php?mod=articles&op=view&id=1217Τα χειροποίητα του χεμλη από την πλατεία Βικτοριας στην πρωτεύουσα τα έχει δοκιμάσει κανείς;
Έχω δει μια εκπομπή του vice νομίζω ήταν που τον έδειξε.
Μιλάμε για πολύ επαγγελματικό κόψιμο .... δεν πειράζει δάσκαλε
Κωνσταντινε στην Κάσο τα είχες βρει?Κάτι fantom τα θυμάστε, πορτοκαλί κάλυκας με μια τσίχλα τυπωμένη πάνω 32γρ καλά σκοτωματα αλλά από ανακρουση νομιζες ότι ήταν 36γρ και πάνω για να μην πω 3".
Ναι τα είχε φέρει το κυνηγομάγαζο την ίδια εποχή με τα ιταλικα mirage t2 shooting η μέρα με τη νύχτα βέβαια, ίδια σκοτωματα αλλά το ιταλικό πολύ μαλακό φυσίγγι ακόμα και με το μονοκαννο. Μην νομίζεις ο Μουμπαρακ είναι πολύ ενημερωμενος. (έτσι ονομάζω τον ιδιοκτήτη του κυνηγομαγαζου).Κωνσταντινε στην Κάσο τα είχες βρει?
Ιδιογωμοτής έχει επαγγελματική μηχανή; Πόσα βγάζει την ώρα; Την έχεις δει; Πως δουλεύει;Και αν δεν πέφτω πολύ έξω, την μηχανή που γέμιζε, τώρα την έχει φίλος ιδιογωμοτής