A
AltairLusso
Όχι δεν την έχω δει επί το έργο.Ιδιογωμοτής έχει επαγγελματική μηχανή; Πόσα βγάζει την ώρα; Την έχεις δει; Πως δουλεύει;
Όχι δεν την έχω δει επί το έργο.Ιδιογωμοτής έχει επαγγελματική μηχανή; Πόσα βγάζει την ώρα; Την έχεις δει; Πως δουλεύει;
Τα Laser τα έφτιαχνε ο Γιαννακοπουλος στην Καλλιθέα. Τα έριχνε πολύς κόσμος εδώ γύρω.Laser G
Τα Laser τα έφτιαχνε ο Γιαννακοπουλος στην Καλλιθέα. Τα έριχνε πολύς κόσμος εδώ γύρω.
Και τα μαύρα τα κανονικά και τα διασπορας.
Μέχρι που μια παρτίδα συγκεντρωτηρων ήταν τόσο χάλια που ήταν αδύνατον να καθαρίσεις την καννη. Ξεφτιλιστηκαν όλα τα καθαριστικά προϊόντα. Τότε ανακάλυψα το συρματομαλλο που το είχα δει σε δύο οπλουργους αλλά δεν το είχα χρειαστεί μέχρι τότε.
Ναι Χρήστο και περαστικά.Γιάννη είχαν και το "G.
Ναι Χρήστο και περαστικά.
Τι εννοείς άλλαξαν?Μόλις έμαθα ότι άλλαξαν τα καφέ
Άλλαξαν οι πιέσεις. Δεν ξέρω αν άλλαξαν και οι αποδόσεις τους. Καλού κακού πηρα ένα κουτάκι που βρήκα από τα παλαιότερα. Μιας και είναι το αγαπημένο μου φυσιγγι στον λαγό.Τι εννοείς άλλαξαν?
http://lambro.gr/el/product/YPsILIS-APODOSIS/KAFEΠωσ ξερετε οτι αλλαξαν η πιεσεισ τα μετρησατε σε κανονακι..xm.
Τίποτα δεν άλλαξε.πολλά χρόνια τώρα τα γεμίζει έτσι.ειδικα το 6αρι σε κρύο καιρό για φασσα είναι ανεπανάληπτο και παντα υπάρχει μαζί με το αγαπημενο rem.express
Τα έριχνα με την altair για μια 10ετία περίπου σε όλα τα κυνήγια, τσίχλα, τρυγόνι, ορτύκι, μπεκάτσα. Αμέτρητα πορτ μπαγκάζ Laser (μπλε διασποράς) έχω αγοράσει από τον Γιαννακόπουλο στην Καλιθέα. Η συνταγή τους, αν θυμάμαι καλά ήταν κάλυκας Chedite, Cx 2000, 1.75 Aquilla x 33, qualandi, κλείσιμο 58χιλ. Έχω πάρει κάτι μπεκάτσες με απίστευτα σκοτώματα και νούμερο 10. Στα τρυγόνια δεν τα άλλαζα με τίποτα σε νούμερο 8. Το φυσίγγι, αν και θεωρητικά ήταν διασποράς, θέριζε παντού με 4*. Στην πολύ υγρασία ψιλοέκλανε.Θυμηθηκα καποια φυσιγγια που επαιζε καλα το Baikal μου στα ορτυκια Νο 9 διασπορας και αν δεν κανω λαθος ονομαζοταν Laser G.
πολλά χρόνια τώρα τα γεμίζει έτσι.ειδικα το 6αρι σε κρύο καιρό για φασσα είναι ανεπανάληπτο και παντα υπάρχει μαζί με το αγαπημενο rem.express
ελα ρε αρχοντα.δικος μου εισαι
Τρομερός συνδυασμός! Στην κάτω κάννη καφέ και στην πάνω ρέμι. Και τα δύο σε τεσσαρια(3.1-3.3mm) αντίστοιχα. Σπάνε κόκκαλα.
για κάποια περίοδο ενώ το μαγαζί είχε κλείσει εκείνος κάθε απόγευμα απο μεράκι κατέβαινε και το άνοιγε, μαζευόταν και κανένας φίλος και πέρναγε η ώρα τους...ωραίοι άνθρωποι, μαθημένοι διαφορετικά, με άλλες αξίες.ο Γιώργος Χέλμης έκλεισε το κατάστημα του και αν θυμάμαι καλά είχε σταματήσει να γεμίζει
Τα ριχνω απο το οκτωβριο μεχρι τελος κυνηγιου.Δεν ειχα κανενα προβλημα με οποιδηποτε καιρο,ουτε αιματα,ουτε ξεφτουριασματα,και πολυ καλες συγκεντρωσεις,σκετος θανατος[κατα τη γνωμη μου].Αντε ψαξε τωρα με την νεα χρονια τι θα παρουμε για φασσα.Μαλλον με βλεπω για percorso,ισως και το speed,αν και ειμαι λιγο υπερ των ενισχυμενων γομωσεων.Με καλό καιρό σου δουλεύουν Λεωνίδα?
Καλά φυσίγγια είχε κ ήταν κρίμα που έκλεισε..
Τορα το ειδα.Ειναι 99,9 ΑΟ.Ποσο??ειναι μετα να μην ψαχνεσαι με αυτα που κανει αυτη η κυρια?Aμα καμια φορα δεν σε θελει... .buy buy.
Πηξα κ εγω να σας κανω presentation το μαγκνουμ του Κουτουμανου παλιας κοπης κ εμεινε απο μπαταρια η ζυγαρια... Το καλο ειναι οτι το ειχα κοψει προσεκτικα κ ετσι το ακουμπησα στο γραφειο οταν χτυπησε το κουδουνι κ ανοιξα στον ξαδερφο που κατι ηθελε να δει στον υπολογιστη αμεσα γιατι δεν ειχε ιντερνετ κ με το που ακουμπησε το γραφειο το μαγκνουμακι "σπορισε" στο πατωμα....kkk.
Οπως καταλαβενετε...μετρηση γιοκ...
Τα υπολοιπα ειναι οπως τα βλεπετε, καλυκας Clever, συγκεντρωτηρας Z2M15, καψουλι δεν ξερω για να ειμαι ειλικρινης, τωρα το αναζητω, και πυριτιδα....Χμμμμμμμμμμ... Να ειναι Α0??? Δεν ξερω...