Παλιά φυσίγγια

Δεν έχει αμορτισέρ, το βύσμα πάνω από την πυρίτιδα;
Το πάνω βύσμα - καπάκι έχει χαρακιές;
Όχι δεν έχει αμορτισέρ ,ένα βύσμα έχει με ίδιο βάθος στις δυο πλευρές του ,που στην μια πλευρά είναι τα σκάγια και στην άλλη μπαρούτι (φωτό 1)
Το ποτηράκι δεν έχει χαρακιές και μπαίνει ανάποδα στο κλείσιμο ,ο πάτος του ποτηριού δηλαδή είναι στο ρελιασμα (φωτό 2)
Αλλα το ποτηράκι δεν εφάπτεται με το βύσμα ,δημιουργείτε ένα κενό ανάμεσα σ αυτά τα δυο απ τα σκάγια (φωτό 3)

Attachments

• IMG_8662.jpeg
    IMG_8662.jpeg
    269 KB · Προβολές: 37
  • IMG_8661.jpeg
    IMG_8661.jpeg
    266,7 KB · Προβολές: 36
  • IMG_8652.jpeg
    IMG_8652.jpeg
    410,4 KB · Προβολές: 35
  • IMG_8650.jpeg
    IMG_8650.jpeg
    504,4 KB · Προβολές: 37
Τα 20+ μέτρα τα καλύπτει από τα σκάγια που είναι έξω από το ανάστροφο βύσμα;
Και μετά τα 60 να τουμπάρει το ανάστροφο βύσμα και καλύπτει μέχρι τα 80;
Χωρίς αμορτισέρ όμως πόσες πιέσεις ανεβάζει; Τόσο αργή είναι η πυρίτιδα;

Ειχε κανει καβατζα ο πατερας .... Παρτα να τα ριξεις στα παπια μου λεει ....
IMG-20240823-131440.jpg

Ωραία φυσίγγια είχα φτιάξει χρησιμοποιώντας δύο συγκεντρωτήρες τιουμπ που τους κόβεις όλους θέλεις με δική μου επινόηση είχε σταθερότητα μόνο με 3* τσοκ και στα 75 μέτρα με κορδέλα άνοιγε τρύπα στη λαμαρίνα και γαζωνε 40x40 εκ γύρω γύρω το έφτιαχνα με 5 νουμ επιχαλκωμενα σκακια στα 40 γρ .Έχεις ένα θέμα όμως πρέπει να το μάθεις και πρέπει να είσαι σίγουρος ότι ρίχνεις στο θήραμα και αυτό είναι σίγουρα πάνω από 80 μέτρα και εννοείται έχοντας βάλει τη σωστή προσκόπευση γι'αυτό το παράτησα πολυέξοδο φυσίγγια κατασκευή της ταλαιπωρίας και σε ποιο τερέν θα το μάθεις θα χαλας το κυνήγι σου η θα ρίχνεις όπου δεις ,αυτά είναι μαλακίες προσωπική μου άποψη ,εάν θέλεις φυσίγγι να σκοτώνει 70/80/90 μέτρα παίρνεις τα νέα του Λάμπρου που σίγουρα θα τα μάθεις και ποιο γρήγορα σαν φυσίγγια.

Είδα αγγελία στο Ίντερνετ για φυσίγγια πυρκαλ 50€ το κουτί. Γελάω ακόμα!
Έτσι είναι Δήμο κ δεν είναι για γέλια...
Σε ετούτο τον χώρο υπάρχει πολυ παπατζιλίκι...
Ο καθένας σου λέει ότι θέλει κ σου ζητάει ότι θέλει...
Όσοι δεν γνωρίζουν κ κάνουν βιαστικές κινήσεις χωρίς σκέψη σίγουρα την εχουν πατήσει...

Back