Αυτά τα κουτιά των πυρκαλ με τον "φασιανό σε πτήση" τα θυμαμε να κυκλοφορούν το 1998,Είχα ρίξει τότε μερικά derby και ήταν φωτιά..
Υπήρχε και η σχετική διαφήμιση στο τότε "κυνηγός και φύση"..
Πόσο πριν κυκλοφορούσε το ίδιο κουτί δεν ξέρω..
Αυτά τα κουτιά των πυρκαλ με τον "φασιανό σε πτήση" τα θυμαμε να κυκλοφορούν το 1998,Είχα ρίξει τότε μερικά derby και ήταν φωτιά..
Κατι μου θυμιζει..Αλλά δεν με βοηθάν τα γράμματα,fly target ειναι πάντως..
'' ΕΠΙΛΕΚΤΟΝ '' λέει.Κατι μου θυμιζει..Αλλά δεν με βοηθάν τα γράμματα,fly target ειναι πάντως..
90% πρέπει να ειναι το fly target από την ειδική σειρά..Κατι μου λέει αυτο το όνομα..θα θυμηθώ σίγουρα..'' ΕΠΙΛΕΚΤΟΝ '' λέει.
Μάλλον πρόκειται αν δεν κάνω λάθος για μονοβολο τύπου paradox που χρησιμοποιούσαν με το ανάλογο ραβδωτο όπλο.Και ένα γαλλικό μονόβολo:
picture share
image hosting over 2mb
picture uploading
image hosting 10mb limit
Σε ευχαριστώ πολύ Γιώργο, απορώ που τους βρίσκεις όλους αυτούς τους θησαυρούς. Το RC το 7 1/2 θέλω να το δοκιμάσω πρώτα ο Θεός στην πέρδικα όταν κατέβω, έχω και γω μερικά τέτοια lambro no 7 όσα απέμειναν βέβαια μου τα είχε δώσει κάποιος όπως ήτανε με το κουτί τούς 25αδα, έριξα μερικά στις τσιχλες αλλά μου φάνηκαν πολύ ζωηρά για 25γρ τα υπόλοιπα τα κράτησα ως ενθυμιο.Και μερικά για το φίλο το Κωνσταντίνο.
upload an image
upload an image
photo upload
20mb image hosting
screen capture windows 7
photo sharing sites
windows print screen
screenshot software
image hosting 20mb
image hosting
Το συγκεκριμένο είναι 40γρ. άρα μάλλον έχεις δίκιο φίλε!Τάσο τα "Επιλεκτον" δεν ήταν ειδική σειρά, απλά ήταν το βαρύ μοντέλο της εταιρείας, νομίζω ήταν με νικελ σκαγια
Θα το φωτογραφήσω μόλις μπορέσω και θα το ανεβάσω.Προσωπικα απο οσα σου δωσα Γιωργο, εκεινος ο καλυκας που μου αρεσε οπτικα, και φυσικα για να γεμισω, ειναι το C7
Φαντάζεσαι ρε φίλε να μας έβλεπαν στους κυνηγότοπους με τέτοια;Προσωπικα απο οσα σου δωσα Γιωργο, εκεινος ο καλυκας που μου αρεσε οπτικα, και φυσικα για να γεμισω, ειναι το C7